Shean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Oradan giriyorsan, TDK öyle demeni istemiyor. Niye bana takıyor bu şişko nerd tipler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Kilolu, sivilceli ve gözlüklü olmam konuyla alakasız, kibar kibar rica ediyoruz senden. Lütfen ya kültürlü bir birey gibi yaz ya da git forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 "Mageye" yazmak daha güzel. Aytım değil İTEM demek daha tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yoo değil. cahilleri izlemek tatlı asıl onu dene. laf sokmuyorum bu arada cahil diye topçu var biliyorsunuz, ondan bir adet daha bulun izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Cahil diye topçu.. Bu hürriyet.com.tr yorumlarını burada yapıyorsunuz ya daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bu freeze mage çok iyi ya draw draw draw arada bi ice block koy sonra koy yere kobold geomancer yapıştır fireball frostball 2xicelance sonraki turn pyro gg asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 tides c9'a geçmiş lan. kolentoyla beraber bütün dünyayı döverler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 hafuyu atsınlar ordan ya hiç yakışmıyor onun yerine savjz gelsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 said: Happy Halloween from the Hearthstone team! Don't forget to hit Rank 20 for your Hallow's End card back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 DeBuffAndHeal said: hafuyu atsınlar ordan ya hiç yakışmıyor onun yerine savjz gelsin sdf amaz da liquidden ayrılmış, kendi takımını kurmak istiyormuş belki hafuyu alır araları baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Yılbaşından önce androide geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Amaz'ın Liquid'ten çıkması çok saçma geldi. Sanırım arkasındaki fanboy'lara güveniyor. Bilemedim TL'den iyi takım yok. Eğer olursa ileride EG olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Takım nedir zaten şu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 sponsor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Amaz'ın streamden bir ton geliri vardır zaten. Binlerce sub var adamda. Cok koyacağını sanmam sponsorsuzlugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 kendi takımımı kuracam , blackjack ve hookers olacak demiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 DarkC1oud said: said: Happy Halloween from the Hearthstone team! Don't forget to hit Rank 20 for your Hallow's End card back! cardback'ten başka bir bok yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 az önce 4 fire elementalı olan bir shaman daha gördüm. bana mı denk geliyo bunlar sadece ya? hayır bi de daha adamın deckinde 11 kart mı ne varken bitiyo oyun, allah bilir 6-7 tane fire elemental vardır elemanda... ondan sonra da bir başka shaman'a geldi. adamın deckinde iyi kartlar vardı ama imba değildi. fakat bu herif 4 tane forked lightning ile nasıl buralara gelmiş onu anlamadım. deeeeerkeeeeeeeeen 2 fire elemantal, 3 flametongue, 3 azure drake ve top deck lightning bolt ile kazanarak beni benden aldı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 aslında classlar için alternatif hero satabilirler ileride kart olarak oyuna koymayacaklarsa. varian, muradin, garona, maiev, akama, kael'thas vs bi ton var. en azından horde/alliance diye ayırsalardı bile güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 aslında kaelthas mage koy, muradin warrior koy işte farklı hero powerları olsun falan, naxx gibi unlock edilsin hede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi bu Ben Brode niye böyle hunharca gülüyor ya sürekli gülüyor 2 maç izledim adamın gülmesinden ben yoruldum başıma ağrılar girdi. https://pbs.twimg.com/media/B1eWCfkCMAA33Ed.jpg http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/5/5a/Ben_Brode%28701%29.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Adam harika ya ahahah. http://www.youtube.com/watch?v=x3wR6x_4c40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 artosis'e acıdım ya yeminle içinden alın artık şu adamı yeter ulaaan diye bağırır gibi surat ifadesi vardı sonlarda. hakikaten bu kadar olmaz ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Bence çok eğlenceli ya. Yayın boyunca adam güldükçe ben de güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar