asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 mage'e karşı en uyuz olduğum şey board controlünü sağlamışken arka arkaya cone of cold +frost nove atıp 2 turn dondurmaları ardından gelen bir flamestrike gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 #FirstWorldProblems http://i.imgur.com/srpCCTM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 tirionun gideri var deck çektim bitane redemption + kelthuzad ve bi dolu deathrattle divine shield minion cok feci küstürüyo en son kelthuzad koydum boarda yaratıkları tradeledim redemption açtım rakip kelthuzadı öldürdü redemptionla geri geldi sonra bi kelthuzad daha resledi skdjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 wca 2014 deck listesi https://imgur.com/a/AOmxA#31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Tori said: #FirstWorldProblems http://i.imgur.com/srpCCTM.jpg Ya su pickte oyundan ciksam, geri geldigimde bu tercih kaliyor mu? Arena draftinda dc yeme durumu ya da drafti bitirmeden back'e basmak basima gelmediginden sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 evet ordan devam ediyor olman lazım kartlar aynı kalıyor kaçıncı seçimdeysen ordan devam ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Hala sans oyunu olarak devam ediyor mu bu? Tablete yukledim bir ama eski halinden farkli degil gibi. Nerede o oyun cikinca duzelecek diyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 GERGE said: Hala sans oyunu olarak devam ediyor mu bu? Tablete yukledim bir ama eski halinden farkli degil gibi. Nerede o oyun cikinca duzelecek diyenler? arena haricinde tamamen şans oyunu hiçbir zaman olmadı. ha şans faktörü her zaman var kart oyunlarında o ayrı. bunda ekstra bi de random efektli 3-5 kart var ama çok da fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 MTG ne kadar şans oyunuysa aynı ya da daha az miktarda şans oyunu olarak devam ediyor işte. "Turn 6da elime hiç land gelmedi yav" diye bir şey yok en azından. Yav hakkatten şu şans oyunu goygoyu baymadı mı insanları? Şans oyunu ama Kolento sezonlardır ladderın tepesinde. (Hakkatten kaç sezon oldu?) Şans oyunu ama Tides Rdu, Neiria sürekli olarak turnuvalarda tepeye oynuyorlar. Belli başlı bir kaç kartta şans faktörü var. Ama genel olarak iyi oyuncular zaten bunu bilerek ve ona göre oynuyorlar. Tey tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Neirea bildiğin kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Şans %70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Aceace said: MTG ne kadar şans oyunuysa aynı ya da daha az miktarda şans oyunu olarak devam ediyor işte. "Turn 6da elime hiç land gelmedi yav" diye bir şey yok en azından. Yav hakkatten şu şans oyunu goygoyu baymadı mı insanları? Şans oyunu ama Kolento sezonlardır ladderın tepesinde. (Hakkatten kaç sezon oldu?) Şans oyunu ama Tides Rdu, Neiria sürekli olarak turnuvalarda tepeye oynuyorlar. Belli başlı bir kaç kartta şans faktörü var. Ama genel olarak iyi oyuncular zaten bunu bilerek ve ona göre oynuyorlar. Tey tey tey. Şimdi birşey sorucam ona göre birşeyler söylüyücem. Hearthstone turnuvalarınıda , oyuncularınıda takip etmiyorum. Bilmediğimden soruyorum. Her dünya şampiyonasında aynı kişi mi 1. geliyor ? ( rank Season'larından bahsetmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/Portal:Tournaments Hepisi burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Şimdi ben turnuva birincisine bakarım oyun yeni oyun eyvallah o yüzden cok dünya şampiyonası fln. veri yok ama ladder'a değil turnuvalara bakmak lazım. (şans mi değil mi olayı için) Ben hangi rank'te hangi deckler oynanıyor veya bugun hangi deck popüler ona göre deck yapip oynamak istemiyorum abi. Çorba mı bu ya. Millet bunları hesaplayıp oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Abi bo3... Oyuna gelebilecek en büyük geliştirme. Sideboard da olur ama zorunlu olduğunu düşünmüyorum. Hem oyunun temposunu da düşürebilir. Ama bo3... Okadar güzel olurdu ki... Sc2'de bo3 koymadılar. Muhtemelen HS'ye de getirmeyecekler. İnsan umuyo yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Aceace'in koyduğu şey turnuvalar zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 lan arenada druidciyim ben demiştim ya. girdim şimdi. girmez olaydım. wrath, power of the wild, swipe, nourish, druid of the claw, ancient'lar, ironbark. HİÇBİRİ gelmedi. baya sıfır yani. 2 tane keeper geldi o kadar. şaka mı bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 bana da oldu bi kere o, druid kartlarından sadece innervate ve mark of nature çıkmıştı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 5-0 yaptım. sonra 2 tane üst üste druid geldi gayet güzel druid kartları olan. ağzıma sıçtılar. şimdi yine 3. kere druid geldi. kesin bu da ağzıma sıçacak 5-3 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 sabonis said: lan arenada druidciyim ben demiştim ya. girdim şimdi. girmez olaydım. wrath, power of the wild, swipe, nourish, starfall, druid of the claw, ancient'lar, ironbark. HİÇBİRİ gelmedi. baya sıfır yani. 2 tane keeper geldi o kadar. şaka mı bu ya. şimdi bana böle bi deck gelirken, karşıya assassin's blade üstüne 3 tane deadly poison takan rogue geliyor, üstelik coin ile ve SI7 agent ile başlıyor oyuna. ne denir ki buna şimdi.... aha üstüne ilk 9 turda 8 tane minion buff eden kart inen shaman. şaka mı bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 whine topiği ayrılsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 abi 2 haftadır falan ara ara girip oynuyordum, demin ranked gireyim dedim. 6 maçın 4ü botlara karşı. targetlarken falan hero , ability, ne kadar şey varsa görünüyor hızlı hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 karsida armorsmith varken mass damage attın diyelim süpürdün etrafı , armor kazandırıyor kaç creature varsa olmeden önce ama cult master kart cektirtmiyor neden ? http://hearthstone.buffed.de/res/hearthstone/cards/live/enGB/320/596-premium.jpg http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/2/2a/Cult_Master%28140%29_Gold.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 cult master mass damage sonrasında ölüyor mu ölmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 masticore Masticore said: karsida armorsmith varken mass damage attın diyelim süpürdün etrafı , armor kazandırıyor kaç creature varsa olmeden önce ama cult master kart cektirtmiyor neden ? http://hearthstone.buffed.de/res/hearthstone/cards/live/enGB/320/596-premium.jpg http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/2/2a/Cult_Master%28140%29_Gold.png alınan damage kart ölmeden hesaplanıyor, ölümler aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar