di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Stephen Fry hater'lara baya guzel sokusturmus yazida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bisey sokusturdugu yok, adam guzel guzel anlatmis kendi acisindan, niye boyle sacmalastirma ihtiyaci duyuyosunu herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Aynen adamin sokusturmasi nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ilk 3 paragraf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 dalıp cebimde telefonla çok girdim suya ben ya sdfsdgsdf benim gibi mallar için güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 iOS 8 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 4s ye yükleyen var mı? Performans ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 5s ve Air tablete yüklüyorum şu an bakalım. 4s çok kasar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 4s i öldürmüşlerdi zaten belki düzeltmişlerdir. daha kötü yapamazlar heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 3 nesil onceki telefondan hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 4.5 gb boş yer istiyo oha ya nerden çıkarayım o kadar yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yuha 5.9gb yer istedi ipadairim için. nerdeyse herşeyi sildim lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ya 5.5 GB'lik ne var allah askina biri anlatsin ya pattisliborek said: 5s ve Air tablete yüklüyorum şu an bakalım. 4s çok kasar bence. Ayni aletler bende de var, yukle bi neler oluyor sole ona gore guncelleyeyim. Tableti ozellikle. Tsk scs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 isletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 4s kasmadı ya ben yükledim gm sürümünü. bu arada o kadar boşluk istememişti bende. pc ye bağlayıp yüklemeye çalışın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Tamam da zaten bu yeni isletim sistemi eski isletim sisteminin yerini alacagi icin, mesela eski isletim sistemi 3 gb ise onu silip yerine 5-6 gblik yeni isletim sistemini yerlestirecek. Bole olmicak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yükleme esnasında ister onu. yedekleme vs yapar eskisini. işlem bitince kullandığı alan o kadar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 5,7 gb istedi 5s için vay be. 5.7 boş yer istedi ama os 1.1gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 2 gb falan yer vardı benim iphone'da yükleme yaparken. sorun çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 asıl en büyük yeniliği klavyede yapmışlar bence. o da türkçe'de yoktu gm sürümünde. bunda da olacağını sanmıyorum. geri kalan %90 oranında aynı ios 7 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 neyse ben bilgisayardan kurdum bişielr silmeden 4s'e yavaşlama vs yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Bu control center customization'ı yalan oldu galiba? Bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Olm alttaki yazıyı okumammışım ya fsgsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ios8'in bir halta benzemediğini gördük. tek ümidim handsoff olayıydı, onun için de yosemite gelmesini mi bekleyecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 abov lafımı geri aldım, dikte olayı çok başarılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar