Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sırf araba kullanırken mailin, mesajın falan kimden geldiğini telefonu çıkarıp bakmadan görmeye verilir 350 dolar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Guzel marka saatler 500-1000 arasi degisiyo zaten. Bu da normal ama sarj ani , o iste ikinci nesil watchla duzelebilecek bisi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 350$ verilir de abi buraya gelince 1500 lira olacak o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ben telefona neyle bağlanıyor orayı kaçırdım bulutut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Saatin pil ömrüne sokayım bi de telefonda bütün gün bulutut açık gezicez olan ona olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 telefonun ne zmaan çıkacağını söylediler mi birde. Tam o arada stream gittiydi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Onu da söylemediler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 iş kıyafetini taşıyacak tasarımda olsa verilir işe takamadığım şeyi ne yapacam gündelik kullanımda cep telefonu en erişilebilir noktada zaten, ancak workout - cardio vs süresince işe yarıyabilir, o kadarlık bir kullanım penceresi içinde alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.apple.com/watch/ saatin sayfasıda gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bt4 cok enerji yemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 iwatch'un 3. dünya ülkelerine özel "anti kapkaç" feature ı var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bingildak said: iş kıyafetini taşıyacak tasarımda olsa verilir işe takamadığım şeyi ne yapacam gündelik kullanımda cep telefonu en erişilebilir noktada zaten, ancak workout - cardio vs süresince işe yarıyabilir, o kadarlık bir kullanım penceresi içinde alınmaz Gayet iş kıyafetini taşıyacak tasarımda gözüküyor abi düzgün bir kayışla, ben takarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 saat early 2015 diye gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.apple.com/iphone/compare/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 seneye yarıya iner kalınlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 birde water proof da demediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Saatlerde tek fiyat mı? Kaçırdım ben. Giriş fiyatı mı 349$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 6+ : 158.1 x 77.8 x 7.1 mm note2 : 151.1 x 80.5 x 9.4 mm eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Xaenin said: bingildak said: iş kıyafetini taşıyacak tasarımda olsa verilir işe takamadığım şeyi ne yapacam gündelik kullanımda cep telefonu en erişilebilir noktada zaten, ancak workout - cardio vs süresince işe yarıyabilir, o kadarlık bir kullanım penceresi içinde alınmaz Gayet iş kıyafetini taşıyacak tasarımda gözüküyor abi düzgün bir kayışla, ben takarım yani. zevk meselesi abi bence at dikinde kelebek gibi durur ben klasik saatleri seviyorum, digital görünümlü şeyleri takıma fln hiç yakıştıramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ben kacirdim para gomcek urun geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 progamer said: birde water proof da demediler Himm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.apple.com/iphone/compare/ şöyle karşılaştırmada gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 apple samsung s5 yapmış hemen alak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://si.wsj.net/public/resources/images/OG-AC499_IPHONE_G_20140909142257.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar