forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 4s ler ucuzlar herhalde di mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 aquila said: guzel seyler eklemisler de, tipi olmamis ya. aynen ya. Gösterdikleri şeyler hoşuam gidiyor ama tipini beğenmedim. Bir apple store da görmek lazım canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Kollarinda gayet guzel duruyor. Ben ekrana cuzdan firlatiyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yaptiklarini gorunce biraz islanmadim degil, ama yarim gunde pili biticekse hic olucak sey degil bu. bi de saat filan takamiyorum hic ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Gunluk hayatta g-shock casio falan takana tabi yabanci gelebilir kare saat tasarimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Apple watch alinacak sanirim ya. iPod nano 6th de hos olmustu kaucuk kayisla, bakalim pili ne kadar gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 2 kat guclu pil??? Yakicaklar telefonlari dgshh Saatin pili de gucludur. Gucludur guclu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 gereksiz çok fazla şey koymuşlar. saatte yapılacak işlem 5saniyeyi geçmemeli, yoksa telefonu çıkarır yaparsın zaten. pil ömrüne yazık etmişler. 1 gün bile gitmicek bunlar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Korkutucu lan bence. Bildiğin distopian future. Adamlar artık ne harcadığımızı ve nabzımızı falan da görebilecekler (yanımızda sürekli kamera ve mikrofon taşıdığımızı da unutmuyor değiliz tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 aquila said: yaptiklarini gorunce biraz islanmadim degil, ama yarim gunde pili biticekse hic olucak sey degil bu. bi de saat filan takamiyorum hic ya. Alisirsin reis, hic cikarmazsin hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 artık çakma samsunglara grek kalmadı büyük ekranıyla iphone akacak gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 aquila said: yaptiklarini gorunce biraz islanmadim degil, ama yarim gunde pili biticekse hic olucak sey degil bu. bi de saat filan takamiyorum hic ya. aynen ben de takım giymediğim sürece saat takmıyorum şunu business attire ile asla takmam tek aksesuarın zaten, iwatch oraya girecek bir tasarımda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Oooo text analizi baya iyiymis lan keske gavur olsaydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bi de küçük iPhone kalmaması benim için kötü oldu. Küçük boyutunu seviyordum (büyük Samsunglardan geri dönmüştüm). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Giovanni said: Korkutucu lan bence. Bildiğin distopian future. Adamlar artık ne harcadığımızı ve nabzımızı falan da görebilecekler (yanımızda sürekli kamera ve mikrofon taşıdığımızı da unutmuyor değiliz tabi) Cem yilmazin "cia, kill him" olayina benzedi bu gshsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Xaenin said: Oooo text analizi baya iyiymis lan keske gavur olsaydik. Vaftiz ettirirsen kendini olur kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 app isine bakalim, belki ekmek cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ya ulan çok tipsiz de yetenekli çıktı alet. MBP de alacaktım kendime bi tane, yanına ayfon bi de saat koduk muydu gitti cüzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 saati koşuda bisiklet sürerken falan takarsın öyle içmeye giderken barda takcak değilsiniz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Amma sıkıcı bu akşam paticik, herkes ama HERKES yeni telefonu konuşuyor. Daha satılmaya başlamamış bile. O çok kınadığınız dükkan önünde sabahlayan güruhtan pek de farklı değilsiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2014/09/liveblog0823.jpg apple iste bu detaylarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kalp atışı gönderme olayı çok hoşuma gitti ya. Bende göndermek istiyorum. tek ihtiyacım 2 watch bide kız arkadaş sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 saatteki nfc iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 sostizm said: Amma sıkıcı bu akşam paticik, herkes ama HERKES yeni telefonu konuşuyor. Daha satılmaya başlamamış bile. O çok kınadığınız dükkan önünde sabahlayan güruhtan pek de farklı değilsiniz bence. zorluya gidiyoruz abi 2 saate gelmek ister misin? xaenin alacak arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Beni aldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar