Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple September 9 event


LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

http://i.imgur.com/aLpJu66.jpg

Apple 9 Eylül'de Türkiye saati ile 20:00'de beklenen event'ini yapıyor.

Cupertino'da De Anza College'da ki Flint Center'da olacak event. Burada 30 yıl evvel ilk defa Macintosh'u duyurmuşlar, 1998'de de iMac duyurulmuş. Tekrar oraya taşınması event'in önemli olduğunu işaret ediyor deniliyor. Apple alana büyük bir yapı daha kuruyormuş.

http://i.imgur.com/UdbbFOL.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
stormeagle said:

Apple, Steve ile birlikte gömüldü benim için.


Benim içinde öyle oldu açıkçası eski ruhundan eser yok gibi geliyor. Beklentiyi de iyice büyüttükleri için şuan "ehh işte" oluyor yeni çıkardıkları. Bu sefer etkinliği başka yerde yapıyorlar. iPhone 6 geleceği kesin acaba akıllı giyilebilir alanına adım atacaklar mı onu merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:



Ya en son ios 8 beta tanıtımını izlediğimde;

Notification ekranında gelen sms'e reply seçeneğinin eklendiğini gösterdiğinde millet ayağa kalkarak falan alkışlıyordu.
Tamam stabil işletim sistemide milletin multitasklar, çoklu pencereler bilmem neler havada uçuşurken "sms reply" özelliği kurtarmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sonunda buyuk ekran..

yeter zaten. gerisi zaten en iyi.

samsung galaxy s5 den memnun olmadigim anlasildi herhalde. sikinti aslinda sanirim androidde..htc m8 s5 ikiside superlerde androidde bir oturmamislik mi var nedir cikaramiyorum.

google in appleri ios da daha iyi yani o derece, anlatmaya calistigim sey bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım tasarım öyle yuvarlak falan olmaz, yine köşeli ve sert bi telefon mümkünse alalım. Bi de ufak sevenler için ufak model sabit devam etsin :d

iCloud tarafında da fotoğrafları yedeklemek ve senkronize etmek için adam gibi bi çözüm çıkarsınlar da şu klasör kalsör yedekleme saçmalığından kurtulalım.

Saat çıkarmazlar umarım, bence smartwatch olayının şu andaki top noktası Moto360 ki iphone entegrasyonu geldiği anda alıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...