Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Kuru ekmek yiyin dışarda tavuk yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 domuz gibi midem var dışarıda 1 liraya tavuk döner de yiyorum sapasağlam. canım midem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Et bozuk oldukdan sonra fiyatına bakmıyor. Et bozuk değilse pişirme ömcesi, ateş üstünde olduğu müddetçe bozulmazmış ama sıcak havada pişmiş eti kesip biriktiriyortlar ya tepside vs bazen o beklemiş et sıcak havada zehirleyebiliyor. İlla ki yiyecekseniz, ateş üzerinden olan etden istetin. En azından riski düşürürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yılda min bir kez ishal oluyorum. bu sefer de bu haftaya denk geldi. öğlen iş yerindekilerle akşam valideyle yedim. herkes sapasağlam ben yediğim bir şeyden zehirlenmiş olarak 2 gün evden çıkamayacak hale geldim. Kronik ishalim resmen arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bilgi için teşekkür ederiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Kutulu senin problemin totonun büyüklüğü. Yılda 1 defa isyan edebiliyor gariban vücudun, o kadar şişman ve hantalsın ki böyle zayıflamaya çalışıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 kutulu resimli paylaşımlarla destekleyelim lütfen, tutorial'a çevirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 okulum bitti ve tavuk yemeyin, diye geliyorum her seferinde başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bingildak said: kutulu resimli paylaşımlarla destekleyelim lütfen, tutorial'a çevirelim ishal konusunda her türlü bilgiyi alabilirsiniz benden. resimden gaita tahlili bile yaparım. axedice said: Kutulu senin problemin totonun büyüklüğü. http://video.uludagsozluk.com/v/size-versem-beni-nefessiz-sikersiniz-13940/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Lord_Argos said: Bobreklerime kramp giriyor su da iciyorum niye boyle oldu -_- yoğurt yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ilgili yeri hastaneden aldığın raporla mahkemeye ver direk, gidiyomuşsun az kalsın lan nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Esnaf said: geçmiş olsun iyileşince direk şikayette bulun bence aynısı başıma geldi.şikayetten 1 buçuk yıl sonra, hakim ortada kanıt yok dedi, kapandı dava.boş yere uğraşma dava filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 bende başlık açmıştım http://forum.paticik.com/read.php?20,6376190,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 benjani said: Esnaf said: geçmiş olsun iyileşince direk şikayette bulun bence aynısı başıma geldi.şikayetten 1 buçuk yıl sonra, hakim ortada kanıt yok dedi, kapandı dava.boş yere uğraşma dava filan Bir çok insan zehirlenip şkiayetçi oalcak ki, evet buradan bir sorun var diye bir kanaat oluşsun. Yoksa ispat zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 20 kişi zehirlendi ama arkadaşla ben şikayetçi olmuşum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 20 kişi ortak dilekçe ve raporlarınızı verseydiniz ceza çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 şikayetçi olmak için, karakola gidip ifade vermek, ordan da adli tıpa gitmek filan gerekiyor.o yüzden uğraşmadı galiba kimse, malum türk insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Gerge, kusura bakma ama türkçe karakteri olmayan klavyene sıçam. Gördükçe bu başlığı sinirlerim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Benim de çevremde çok başladı tavuk yemiyorum olayları, hiç anlamıyorum valla Not : 1 kere bir arkadaşla beraber balık yedik, adam akşam hastanelik oldu serum fln vermişler ben de cırcır olmuştum o akşam. Değişik hayatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Tavuk yenmez içinde çok hormon var balıkların çoğu da çiftlik balığı + ağır metal içeriyor çoğu. En güzeli kuzu eti dana da değil çünkü danalara dana gibi hormonu dayıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 oldu olacak vejeteryan olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tövbe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 vaperon said: Gerge, kusura bakma ama türkçe karakteri olmayan klavyene sıçam. Gördükçe bu başlığı sinirlerim bozuluyor. (tu) adam gidip chess sitesine 200 lira veriyor yıllık, tr klavye kullanmıyor ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ne tavukmuş amk 3 haftadır konuşuldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 http://karafaki.org/wp-content/uploads/2013/12/wpid-tavuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar