Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum, bittim ve tavuk yemeyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Et bozuk oldukdan sonra fiyatına bakmıyor.

Et bozuk değilse pişirme ömcesi, ateş üstünde olduğu müddetçe bozulmazmış ama sıcak havada pişmiş eti kesip biriktiriyortlar ya tepside vs bazen o beklemiş et sıcak havada zehirleyebiliyor.

İlla ki yiyecekseniz, ateş üzerinden olan etden istetin. En azından riski düşürürsünüz.
Mesaj tarihi:
yılda min bir kez ishal oluyorum. bu sefer de bu haftaya denk geldi. öğlen iş yerindekilerle akşam valideyle yedim. herkes sapasağlam ben yediğim bir şeyden zehirlenmiş olarak 2 gün evden çıkamayacak hale geldim. Kronik ishalim resmen arkadaş.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

kutulu resimli paylaşımlarla destekleyelim lütfen, tutorial'a çevirelim

ishal konusunda her türlü bilgiyi alabilirsiniz benden. resimden gaita tahlili bile yaparım.
axedice said:

Kutulu senin problemin totonun büyüklüğü.

http://video.uludagsozluk.com/v/size-versem-beni-nefessiz-sikersiniz-13940/
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

geçmiş olsun

iyileşince direk şikayette bulun bence

aynısı başıma geldi.şikayetten 1 buçuk yıl sonra, hakim ortada kanıt yok dedi, kapandı dava.boş yere uğraşma dava filan
Mesaj tarihi:
benjani said:

Esnaf said:

geçmiş olsun

iyileşince direk şikayette bulun bence

aynısı başıma geldi.şikayetten 1 buçuk yıl sonra, hakim ortada kanıt yok dedi, kapandı dava.boş yere uğraşma dava filan

Bir çok insan zehirlenip şkiayetçi oalcak ki, evet buradan bir sorun var diye bir kanaat oluşsun. Yoksa ispat zor.
Mesaj tarihi:
Benim de çevremde çok başladı tavuk yemiyorum olayları, hiç anlamıyorum valla

Not : 1 kere bir arkadaşla beraber balık yedik, adam akşam hastanelik oldu serum fln vermişler ben de cırcır olmuştum o akşam. Değişik hayatlar
Mesaj tarihi:
Tavuk yenmez içinde çok hormon var balıkların çoğu da çiftlik balığı + ağır metal içeriyor çoğu. En güzeli kuzu eti dana da değil çünkü danalara dana gibi hormonu dayıyorlar.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Gerge, kusura bakma ama türkçe karakteri olmayan klavyene sıçam. Gördükçe bu başlığı sinirlerim bozuluyor.

(tu)

adam gidip chess sitesine 200 lira veriyor yıllık, tr klavye kullanmıyor ama sdf
  • Yeni Oluştur...