Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STAR TREK III ( 2016)

Livered

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
inanılmaz eğlendim ya. tamam ÇOK saçma sapan ÇOK fazla şey vardı ama bu sene izlediğim en eğlenceli filmlerden biriydi. resmen space mad max gibi izledim soluk almadım bütün film boyunca.

sabotage ile surf yaparak space swarm öldürmek tam bir nutjob space fantasy olsa gerek. imaxde izledim. böyle bir ses-görsellik şöleni yok. iliklerimize kadar enerji dolduk resmen izlerken.

genel olarak kurgu bence çok güzeldi. bazı yerlerde mantıktan o kadar uzaklaşmışlar ki orada mantığı yere bırakıp uzaklaştım ve eğlenmeme baktım.

yerde bin tane olmayan adamlar uzaya çıkınca 5 milyonluk swarm a falan dönüşüyor asdas

Sosyal ağlarda paylaş

Çok mu önyargılıyım bilmiyorum da baya bi SJW agenda push vardı sanki. Baş kötünün savaştan vaz geçemeyen ex-military olması ve gerekli gereksiz izolasyon muhabbetine girmesi, birlikten imajı altında sınırları yok edip çok kültürlü yaşamaktan kuvvet doğar geyikleri, zorla yerleştirilmiş süper dövüşüp her işin üstesinden gelen ve seksapelinden zerre kaybetmeyen femme-alienette falan hep gözüme takıldı.

Bi işte main castın übermensch 3lü olması kurtardı sanırım. Bones herkesin favori karakteri (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...