JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Kariyer.net'in yarısına cv yolladım, bi sürü insana söyledim zaten, ama bi yerde yük oluyomuşum gibi hissettiğim için fazla kimseyede söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 en kötü kpss kas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yazın işe alımlarçok düşüyor, sana özel bir durum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ilk mesajı okuduktan sonra gecem gündüzüm karardı. hayattan soğudum. nasıl böyle olabiliyorsunuz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 git adalet yüksekokulu oku katip ol 10 sene sonra müdür olup dört milyar maaş alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ekimde sezon açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bence biraz daha bekle şuan dönüşüm evresinde olabilir. yaklaşık 1 yıla karşına kız olarak çıkar. geleceğe yatırım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yuh fantaziye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Jaegerjaquez said: 0ne izmirdeysen gel mektebe götürem seni yarın Tepecik güzel yer yalnız 0ne izmirdeyse değerlendirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Dworgian said: Yahu WoW oynarken raid e girmek için raid leader e yazan kız vardı be ohooo Kim o? İsimle gel bana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Ya bırak şimdi yazılır mı olm öyle ulu orta. :) istiosan raid leader ları, eski sevgililerini ve guild de olanları cross check ile ele bul asdkjakldjas. edit; düşündüm de "raid e girmek" kısmı benim eklemem tabii ama belli ipuçları vardı elbet. bunlar yüzyüze dedikodular olabilir anca kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 çok önemliydi çünkü raid liderine yazan kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Neden ya hatun götürmek için raid liderliği yapan bi eleman tanıyorum. Edit: invadoria ile alakası yok bu olayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 OP UR SO CUTE I WANNA PUNCH UR FACE AND FEED YOU 2 DA SHARKS da hakket toparlan kardeş gittiğin yol yol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 1.5 yılda 1.5 saatlik yol ne lan ben karı var diye istanbuldan mersine gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ahmedinejad said: ilk mesajı okuduktan sonra gecem gündüzüm karardı. hayattan soğudum. nasıl böyle olabiliyorsunuz ya :( özgüvensizlikten aga. benim 2 yıl süren bi ilişkimtrak birşeyim vardı. yalan değil. berbat haldeydim, kim bana bakar lan kafasındaydım o dönemde. bırak kıza atarı, bırak kavgayı, kıza ondan hoşlandığımı bile söylemedim hiçbir zaman. yıllar geçti üstünden. aklımı başıma topladım. kızdan özür dilediğim ve en azından hayatının bir döneminde kendisiyle olabilseydim onu çok mutlu edebileceğimi ve çok sevebileceğimi, hayatı ne kadar kötü olursa olsun, ya da ne kadar yalnız kalırsa kalsın, en azından bu bilgiye sahip olmasını istediğim bi mesaj çaktım. sonuç; kız da benden hoşlanıyormuş ve hayatında ilişkiye en yakın şeymişim o dönemde. heh. olur öyle. takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Şunun aynısını ben yaptım. Kız, "sen kimsin" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Dei said: sonuç; kız da benden hoşlanıyormuş ve hayatında ilişkiye en yakın şeymişim o dönemde. iyiki açılmamışsın dese daha kötü olurdu safasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 "Ama ben seni arkadaş olarak görüyordum" da diyebilirdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yo agalar. ben onda değildim ki. ben söyleyememiş olmayı yediremedim kendime. tahir olmak ayıp değil. fakat zühre aşkı anlayabilecek kapasitede bi varlık asla olamadı. o yüzden, kız bana ne derse desin, itin götüne sokup sokup çıkarsa dahi, o an kıza aşık olmuşum. o güzel duyguları yaşamışım. ne kadar leş bi varlık olursa olsun karşımdaki kız, o duyguları yaşayabildiğim için teşekkür ederim kıza. sıkıntı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 JrStorMesT said: onun dışında, farklı bi hayata alışmak zor gelicek, ama bi şekilde hayat devam ediyor.normal hayatında top modellerin kalçasından kokain çekiyodun sanki amk. Triplere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 lan 0ne mı çıktı bu ahaha. ciddi anlamda bu çocuğun açılması lazım. bir hallense kendine gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Yıllarca adamın azına mıçtınız kızlı erkekli, şimdi gözyaşı mı döküyonuz lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 sevip, çıkıp, aldatılması falan lazım. asıl o zaman gerçek bir canavar yaratmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar