Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Totemic'in Digital Oyun Kolleksiyonu

totemic

Öne çıkan mesajlar

STEAM HESABI (590 OYUN)

ORIGIN HESABI

UPLAY HESABI

GOG.com HESABI
Fallout - Fallout2 - Fallout Tactics - Journey - Knights and Merchants - Earth 2150 Trilogy - Earth 2140 Trilogy - Heroes V Complete Edition -Baldurs Gate II Complete Edition -Planescape Torment - Baldurs Gate: The Orginal Saga - Arcanum - Neverwinter Nights I - Icewind Dale I Complete - Icewind Dale II Complete - The Temple of Elemental Evil - Divine Divinity - Nox - Sacred Gold - Beyond Divinity - Warlords Battlecry III - Inguisitor - Age of Wonders: Shadow Magic - 8 adet free oyun.

gamersgate.com HESABI
A.I.M 2 - Alpha Protocol - Borderzone - Crusaders: Thy Kingdom Come - Divinity II: The Developer's Cut - East India Company - Gangland - Guilty Gear Isuka - Gun Metal - Hearts of Iron 3 Collection - Industry Giant 2 Gold Edition - Knights of Honor - Konung 3 - Lords of Realm 3 - Men of War Assault Squad GOTY - Might and Magic IX - Neverwinter Nights 2 Complete - Northland - Port Royale 2 - STALKER Clear Sky - Spells of God - Street Racing - Supreme Ruler 2020 - The Guild Complete Collection - The Settlers - Transport Giant 2 Gold Edition - Virtual Tennis 4 - Worldshift.

Evet gençler digital oyun kolleksiyonumu satıyorum.. var mı satın alabilecek babayiğit?
Sosyal ağlarda paylaş

gog hesabı dısında hepsı bırbırıyle baglantılı hesaplar. uplay'dek ki çogu oyun steamden oraya yonlendırme. game of thrones'te oyle origindeki. gamersgate'de steam oyunlarının serialları var. tek tek satmam çok zor yani. ben elden çıksın ve bırı sebeplensın ıstıyorum ben oynamıyorum. oylece duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mevcut steam fiyatindan hesapliyo, yani asagi yukari dogru gibi. ciktiginda $60 verdigin oyunun simdiki fiyati $20 oluyo mesela.

BonePART said:

Fransuxa said:

olm babanızmı çok zengin işiniz mi iyi kazandırıyo o kadar oyun ne ya

olay şu o siteler her zamanb tam fiyattan hesaplıyo oyunları
mesela ben 2 batman oyununu 5 dolara aldım ama 60 ar dolardan 120 dolar olarak hesaplıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...