Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 izlemeye gerek yok, yazili avr maddeler said: I can choose to remain completely oblivious, or indifferent to the harassment that many women face in gaming spaces. I am never told that video games or the surrounding culture is not intended for me because I am male. I can publicly post my username, gamertag or contact information online without having to fear being stalked or sexually harassed because of my gender. I will never be asked to “prove my gaming cred” simply because of my gender. If I enthusiastically express my fondness for video games no one will automatically assume I’m faking my interest just to “get attention” from other gamers. I can look at practically any gaming website, show, or magazine and see the voices of people of my own gender widely represented. When I go to a gaming event or convention, I can be relatively certain that I won’t be harassed, groped, propositioned or catcalled by total strangers. I will never be asked or expected to speak for all other gamers who share my gender. I can be sure that my gaming performance (good or bad) won’t be attributed to or reflect on my gender as a whole. My gaming ability will never be called into question based on unrelated natural biological functions. I can be relatively sure my thoughts about video games won’t be dismissed or attacked based solely on my tone of voice, even if I speak in an aggressive, obnoxious, crude or flippant manner. I can openly say that my favorite games are casual, odd, non-violent, artistic, or cute without fear that my opinions will reinforce a stereotype that “men are not real gamers.” When purchasing most major video games in a store, chances are I will not be asked if (or assumed to be) buying it for a wife, daughter or girlfriend. The vast majority of game studios, past and present, have been led and populated primarily by people of my own gender and as such most of their products have been specifically designed to cater to my demographic. I can walk into any gaming store and see images of my gender widely represented as powerful heroes, dastardly villains and non-playable characters alike. I will almost always have the option to play a character of my gender, as most protagonists or heroes will be male by default. I do not have to carefully navigate my engagement with online communities or gaming spaces in order to avoid or mitigate the possibility of being harassed because of my gender. I probably never think about hiding my real-life gender online through my gamer-name, my avatar choice, or by muting voice-chat, out of fear of harassment resulting from my being male. When I enter an online game, I can be relatively sure I won’t be attacked or harassed when and if my real-life gender is made public If I am trash-talked or verbally berated while playing online, it will not be because I am male nor will my gender be invoked as an insult. While playing online with people I don’t know I won’t be interrogated about the size and shape of my real-life body parts, nor will I be pressured to share intimate details about my sex life for the pleasure of other players. Complete strangers generally do not send me unsolicited images of their genitalia or demand to see me naked on the basis of being a male gamer. In multiplayer games I can be pretty sure that conversations between other players will not focus on speculation about my “attractiveness” or “sexual availability” in real-life. If I choose to point out sexism in gaming, my observations will not be seen as self-serving, and will therefore be perceived as more credible and worthy of respect than those of my female counterparts, even if they are saying the exact same thing. Because it was created by a straight white man, this checklist will likely be taken more seriously than if it had been written by virtually any female gamer. eh cogunda son derece hakli ama 25 madde yerine 4-5 maddede tutup tek madde olarak "erkeklerin cogunun ozellikle internette kadinlara pislik muamelesi yapmasi" diyebilirmis ancak bu konunun oyunlarla ilgisi yok iste, tamamen sosyal hayat ile ilgili cunki is dunyasindada ayni bok var, egitim hayatindada ayni bok var. http://i.imgur.com/NArL0KH.png hani son derece durust ve dogru bir tespit, gayet guzel izah edip itiraf etmis durumu. kafa yapisi bu direk. tabi cogunluk boyle diye azinliga yuklenmeye ve PATRIACHY ve ALL MEN ARE PIGS diye bagirmaya gerek yok, cinsiyetcilikten ve privilidgelerden sikayet edip sonra ayni privilidgeleri kullanarak aglarsan anita ile ayni duruma dusersin cunki http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/1c/6f/92/1c6f92edb94e4aefb96d9c4302226c3f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 This, So much this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Orada ben erkeklerin yanlış yaptığı bir şeyi itiraf olayı görmüyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bone said: anita geçenlerde 400.000 dolar kadar bağış almış, bu da sadece görünen yüzü. tahminim aldığı paraları TV kanallarına ve sağda solda sjw'lik yapan yazarlara harcıyor. kadının anlattıklarının bu kadar ön plana çıkmasının da nedeni reklama harcayabildiği bu kadar parasının olması. Aslında vasat feministten başka bir şey olmayan Anita'nın anlattıklarının bu kadar ön plana çıkmasının sebebi, ona karşı olduğunu söyleyip sabah akşam reklamını yapan şaşkınlar. Sözüm meclisten dışarı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bone said: tahminim aldığı paraları TV kanallarına ve sağda solda sjw'lik yapan yazarlara harcıyor. kadının anlattıklarının bu kadar ön plana çıkmasının da nedeni reklama harcayabildiği bu kadar parasının olması. niye para harcasin ki reklama, 2014'un ilk iki ceyreginde kadina verilen donation 5k dolar, 2014'un 2. yarisinda verilen donation 436k (gamergate'in patlayisi agustos sonu)... kendisiyle alakasiz konuda bile "hobaaaaaa, anita rerorero..." diye millet buna saldirinca donation'i kapmis oluyor zaten, parmak kaldirmasina gerek yok 3 tweet atmak disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 400k doları kim bağılamış ya, nerden o bilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 350sini ben verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 misogyny generala dogru gidiyoruz gene, nasil yanlis birsey yok orda? kadina obje muamelesi yapip yanlis birsey yok demek hani son noktasi bunun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 µh said: 400k doları kim bağılamış ya, nerden o bilgi? gecen annual report cikarmislar, neogaf'de falan vardi linki ugrasamayacam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Komutan said: Bone said: anita geçenlerde 400.000 dolar kadar bağış almış, bu da sadece görünen yüzü. tahminim aldığı paraları TV kanallarına ve sağda solda sjw'lik yapan yazarlara harcıyor. kadının anlattıklarının bu kadar ön plana çıkmasının da nedeni reklama harcayabildiği bu kadar parasının olması. Aslında vasat feministten başka bir şey olmayan Anita'nın anlattıklarının bu kadar ön plana çıkmasının sebebi, ona karşı olduğunu söyleyip sabah akşam reklamını yapan şaşkınlar. Sözüm meclisten dışarı değil. (tu) yani şu olayın ne kadar saçma olduğunu, daha mevzu ilk başladığında gördüm ve takibi bıraktım. ama güncelde o kadar sık görüyorum ki ister istemez girip bakıyorum, sonra oralardan linklere falan tıklıyorum. iştee bunlar hep seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Şu boş kadın burada bile 40 sayfa konuşulduktan sonra kimbilir daha kaç 400.000 dolar daha rahatça götürür sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Laurelin said: misogyny generala dogru gidiyoruz gene, nasil yanlis birsey yok orda? kadina obje muamelesi yapip yanlis birsey yok demek hani son noktasi bunun direk Abi internette herkese hakaret var. Kadınlara yapıldıgı zaman "it's because I'm a woman" No, you vapid bitch, everyone eats shit. Kadınların cogu internetin bu kültürünü benimseyemedigi için, partakeleyemedikleri için dışlandılar. Bunu benimseyemeyen, banter'a kapalı olan, nice olmayan herşeyi iten insanlar zaten hep bullylendi. Bu ne yeni ne de degisecek birşey. Ne de degismesi gereken birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 resimdeki adam internet disinda, kadinlar sadece penisimi soktugum araclardir diye girmis, ondan bahsediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ideolojik bilimsel ve sanatsal çalışmaları falan cıkarınca geriye zaten ondan başka birşey kalmıyor insan sosyal yapısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Laurelin said: misogyny generala dogru gidiyoruz gene, nasil yanlis birsey yok orda? kadina obje muamelesi yapip yanlis birsey yok demek hani son noktasi bunun direk kadına opbje deil insan ilişkisinde kadına fazladan bonusla yaklasıldığını solemiş. ciddi meseleler dısında gayette doğru. ha bu erkeğin hatasımı evet. kadınalrın bunda bi sucu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Benim doğru dediğim kısmı şu, internette "ben kadınım" diye ilan etmenin özellikle gamer context i içinde hiç bir manası yok. Bugüne kadar hiç bir WoW guildine girdiğimde, - Hello - Hello, I must warn you, I have a penis. demedim. Ama aynı durumda bir kadın oyuncu olduğunda guilde girerken veya girdikten sonra (hadi diyelim girdikten sonra olsun) diyalog şöyle gerçekleşiyor: - /haralagürelegeyik/ - Um guys <3 Please keep profanities down, there are ladies present <3<3 Şimdi, bu arkadaşımızın amacı nedir? Sinir olunan profil bu daha çok, yoksa zaten sesli chat ortamı var çoğu guildde, anlaşılacak yani cinsiyetin ama yok, önden ilan edeyim nerdlerden attention toplayayım, sen kendini cosplaycilerle bir tutarsan bu bağlamda, davranışlar da değişebilir sana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 su anki twitch bunun özeti gibi, sc da gördügüm kızlar haric hepsi bimbo kafası, (bi tanede dayz oynayan var düzgün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 xunn said: Laurelin said: misogyny generala dogru gidiyoruz gene, nasil yanlis birsey yok orda? kadina obje muamelesi yapip yanlis birsey yok demek hani son noktasi bunun direk Abi internette herkese hakaret var. Kadınlara yapıldıgı zaman "it's because I'm a woman" No, you vapid bitch, everyone eats shit. Kadınların cogu internetin bu kültürünü benimseyemedigi için, partakeleyemedikleri için dışlandılar. Bunu benimseyemeyen, banter'a kapalı olan, nice olmayan herşeyi iten insanlar zaten hep bullylendi. Bu ne yeni ne de degisecek birşey. Ne de degismesi gereken birşey. internet derken neyi kastettigimize bakar bu cunki internet eskiden gercek hayattan izole ve anononim bir ortamdi, su anda internet gercek hayatla gereginden fazla icice, sorun burdan cikiyor 4chan dir, forumdur vs vs hepsi free game, 4chan da yazi yazan pesinen trollenicegini kabul etmeli zaten yazarken ancak internetin tamami /b/ degil 4chan in bile tamami /b/ degil iken, doxxing isin icine girdiginde ve cyberbullyinge dondugunde tartisilicak ve savunulucak bir yani kalmiyor sunun. anitayi istedigin kadar trolle, en agir elestiri ve hakaretleri yap sifir sorun ama ne zaman anitanin adresini aciga yazarsin, evini arayip tehdit edersin veya yakinlarini ifsa edersin o zaman biter o is. gamergate deki asil sorunda bu zaten, internette edinilen anonim davranislarin gercek hayata tasinmasi, kantarin topuzu kactigi zaman otomatik olarak kaybediyorsun. insanalrin acik adresini sagda solda yayip, evine telefon ederek rahatsiz edip sonra deal with it cakamazsin, erkek icinde kadin icinde gecerli bu. surda kiz olmadigi halde lulz icin baltazarin gizli bolume cekip koydugu resim disari tasinip ondan sonra internetteki forumla hicbri bagi olmayan alakasiz insanlar tarafindan meme haline getirilmedimi? bugun hala fetullah aramalarinda baltazarin kocaman suratini gorebiliyorum ben, yarin oburgun develtle bir isi oldugunda "paralelci" diye basina is acilma ihtimali azda olsa varmi yokmu? lulz ler baska insanlarin gercek hayatlarini mafetmedigi surece guzel Cuce said: Laurelin said: misogyny generala dogru gidiyoruz gene, nasil yanlis birsey yok orda? kadina obje muamelesi yapip yanlis birsey yok demek hani son noktasi bunun direk kadına opbje deil insan ilişkisinde kadına fazladan bonusla yaklasıldığını solemiş. ciddi meseleler dısında gayette doğru. ha bu erkeğin hatasımı evet. kadınalrın bunda bi sucu yok. benim verdigim troll ornegi fair game gene ama ben dusunce kalibini gosterdim orda, "gercek hayatta seks yapma ihtimalimiz var diye iyi davraniyoruz ve fikirlerine saygi duyuyor numarasi yapiyoruz". evet maalesef gercek bu iste, bu bir privilidge degil gayet degrading birsey. otomatik olarak kadin gorunce ilk tepki "bir boktan anlamaz bu" oluyor, saygi ise sadece dis gorunusle kazaniliyor bu yuzden. kimse bir erkege sisman ve gobekli diye saygisizlik yapmiyor veya kucuk gormuyor gercek hayatta. bir erkegin kucuk dusmek icin yapabilicegi tek birsey var oda kadinsi ozellikler tasimak, bu 1. sinif insan ve 2. sinif insan yaklasimi artik dunyada koklesmis birsey. ozele bir insani sirf cinsiyetinden dolayi sifira indirip sirf dis goruntusu uzerinden yeniden degerlendirmek dogru birsey degil. kimse burda femnaziler gibi bi taraf digerinden buyuk geyiklerine girmiyor, burdaki sorun esitlik tamamen. ondan sonra erkekler kendileri agliyor "sirf guzel diye su kari nerelere geldi" diye quixef said: Benim doğru dediğim kısmı şu, internette "ben kadınım" diye ilan etmenin özellikle gamer context i içinde hiç bir manası yok. Bugüne kadar hiç bir WoW guildine girdiğimde, - Hello - Hello, I must warn you, I have a penis. demedim. Ama aynı durumda bir kadın oyuncu olduğunda guilde girerken veya girdikten sonra (hadi diyelim girdikten sonra olsun) diyalog şöyle gerçekleşiyor: - /haralagürelegeyik/ - Um guys <3 Please keep profanities down, there are ladies present <3<3 Şimdi, bu arkadaşımızın amacı nedir? Sinir olunan profil bu daha çok, yoksa zaten sesli chat ortamı var çoğu guildde, anlaşılacak yani cinsiyetin ama yok, önden ilan edeyim nerdlerden attention toplayayım, sen kendini cosplaycilerle bir tutarsan bu bağlamda, davranışlar da değişebilir sana karşı. ilk kismi dogru, tartismalarda veya tek basina yapilan gaming aktivitelerinde bunu yapmak direk attention seeking, cinsiyetin zerre etkisi yok buralarda cunki eh videoda soylenen seyi ispatladin, bir guilde girdiginde cinsiyetini belirtmek zorunda degilsin cunki otomatik olarak herkes erkek oldugunu var sayiyor. hicbir baginin olmadigi yabancilardan olusmiyan sosyal topluluklarda kimsenin cinsiyet belirtmesine gerek yok ama bir guild direk sosyal bir topluluk, ortak bir amac icin biraraya gelmis insanlardan olusuyor. Sen bugun kizli erkekli bir toplantida erkeklerle oturup penis muhabbeti yapabilirmisin? kadinalr icin asagilayici nitelikte olan birsuru seyi atiyorum universite arkadaslarinin toplantisinda bagira bagira kullanabilirmisin? bundan rahatsiz oluyorum diyen kiza gidip banane deal with it diyebilirmisin? ayni o sekil iste, wow guildleri kotu ornek, guild chat herkesin gordugu ortak bir yazisma alani, kimse oyun oynarken senin seks penis muhabbetini dinlemek zorunda degil, forumda filan offend olan birine "kapa girme o zaman o topice" dersin, kiraathaneye giren kadinin ortamdan sikayet etme hakki yoktur ama guild chatten cik diyemessin birine, guild chatin amaci penis muhabbeti yapmak degil cunki. igrenc muhabbetler yapicaksan girer alt kanal acar orada yaparsin bunu tipki herhangi bir mekanda bu muhabbetleri yapmak icin arkadaslarinla koseye gecmek zorunda oldugun gibi. internet burasi ben heryerde istedigim muhabbeti yaparim diye birsey yok, trollemeninde internetinde bir adabi var. voice chatten yapamiyicagin geyigi guild chatte de yapma bi zahmet ama dedigim gibi verdigin ornek cok kotu ve bindigin dali kestin guild applicationlarda BEN KIZIM yazmak direk attention seekingdir, bana ozel ilgi gosterindir, ben ozelim havalaridir. cogu guild cinsiyet sormaz bile, sorarsa belirtirsin o apayri bir konu. vanilladaki guildumde o kadar sacma applicationlar gordumki direk basliga "BLABLA HUNTER AND I AM GIRL! ;)" yazmis, baska bi salak geldi applicationina resmini koymus ki ultra salakti o cunki guildmaster kadindi bizim ve applicationa bakmadan reddetti direk. Ayni guildmaster ama igrenc bir insan oldugu icin gitti TBC basinda "artik anonimiteyi azaltalim, forumda topic aciyorum herkes resmini koysunda yuzlerinizi gorelim bi ;)" dedi, molten core dan beri bizle oyniyan isvecli bir hunter kiz vardi ve resmini koyunca manken kivaminda sarisin mavi gozlu filan baya baya guzel bir sey oldugu ortaya cikti ki koydugu resim sokakta cekilmis kafasinda bere, boynunda atki olan makyajsiz gayet modest bir resimdi. ne oldu peki? ilgi manyagi yaptilar kizi, herkes yazmaya basladi filan ve guildmaster ilgi piramidinin tepesindeki yerini kaybetti, once raidlere almamaya basladi, kiz casual oynamaya gecti ondan sonrada herkes gearlanmis bir ust tiere gecmisken kizi 2-3 gece progress raidine cagirdi gear olmadigini bildigi halde ve dps ini bahane edip atti guildden. bu kizin bu hikayede "kendi kasindi" diyebilicegimiz bir sucu varmi? yok, erkeklerin salakligi ile guild masterin kiskancligi yuzunden oldu su olay sirf. bunun tam terside oluyormu peki? oluyor. baska guildde hicbir ise yaramayan ve surekli tasidimiz bir kiz vardi, ne zaman yoklugunda performansindan konu acilsa "be nice! she is a girl!" e geliyordu konu, sirf kiz diye kendi agirligini tasiyamiyan birini niye guildde tutar bir insan? beceremiyorsan cikip gidip kendi seviyende oyuncularin oldugu bir guilde giriceksin, attiklari zamanda SEXISM diye aglamiycaksin. bu dedigim kizla ayni classi oyniyan ve gayet iyi performansi olan arkadaslarim vardi ve kiz ondan her loot aldiginda ozel kanaldan agliyorlardu direk. bu kizin boyle bir talebi varmiydi peki? sadece cinsiyeti yuzunden raidlere alindigini bilse oturup agliyicak yapida bir kizdi, officerlarin ve GM in malligi direk. obur taraftada ladyahrii diye bir gerizekali twitch ci var http://www.youtube.com/watch?v=gphkEmy_5dk oyun oyniyorum diye saatlerce dans edip para topluyor gerizekali erkeklerden, bu kotu niyetli ve gayet guzel somuruyor durumu ama ilgi gosterip para bagisliyan erkeklerde ayni oranda suclu bunla, kimse sirf iki meme bi popo gosterdi diye paralari monitore firlatmasa oda oturup dogru duzgun game streamliycek belki. ondan sonra twitch ekibine yakalanip atilinca ZMOG TRANSPHOBIC TWIICH, CHECK UR PRIVILIGE geyiklerine girdi hemen. kendi kasindigi icin bokunu cikarmadikca olumune trollenir su, fair game direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Laurelin said: surda kiz olmadigi halde lulz icin baltazarin gizli bolume cekip koydugu resim disari tasinip ondan sonra internetteki forumla hicbri bagi olmayan alakasiz insanlar tarafindan meme haline getirilmedimi? bugun hala fetullah aramalarinda baltazarin kocaman suratini gorebiliyorum ben, Bunun linkini verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 yok ozelden yaziyim gene birileri yaymasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Ya chat öyle, ama demek istediğimi anlamışsın zaten. Bir de erkek olduğun varsayılıyor değil olay, en azından kendi adıma değerlendirme kriteri değil, öyle bir parametre yok. Girl gamer kötü olur diye bir şey de yok, Forte gibi WoW guildlerinde de vardılar ve beraber oynadık çok da iyi oyunculardı hepsi. Gaming in çıkış noktası attention seeking ise, işi ciddiye almıyorsan, sıkıntı çıkıyor - bazen dediğin gibi tolere ediliyor ama ben misal, eğer kendi ağırlığını taşıyamıyorsa cinsiyetten bağımsız çok pis eleştiririm. Geçmişte ne zaman yarı casual guilde girsem adım drama queen e çıkmıştır bu yüzden çünkü dayanamıyorum saldırıyorum mal gibi oynayana. Bunu cinsiyetten bağımsız olarak yapıyorum, vaktimi ayırıyorum oyun oynuyorum, oyunun yapısı gereği başkalarının da çabası gerekli, başkaları da benimle aynı özeni göstermeli. Göstermezse ve benden tepki görürse bu cinsiyetinden dolayı değil, en azından benim durumumda değil. ETA: LOLOLOL @ Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 eh normal olanda o zaten, attention seekliyende suclu, attention gosterende suclu. oyunlarda cinsiyetin hicbir onemi olmamali, kendi agirligini tasidigi surece kiz olsun erkek olsun hicbir sorun yok. kac tane wow guildu zaten kiz dramasi yuzunden dagildi, death and texas efsaneydi bir miyavi mi ne cikti bitirdi guildu ki wowdaki en epic guild dramalarindan biridir. obur yanda ise "biz beraberiz yada yokuz" diyip kotu oyniyan kiz arkadasini zorla guilde ve raide sokan sonra drama cikaran tipler, bunuda defalarca gorduk yabanci guildlerde. unlu bi turk guildundede benzer dram olmustu sanirim, sehirlerarasi gitme gelmeler, kizin iki kisiyi ayni anda idare etmesi ve ortaya cikicna kopan drama filan asfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Laurelin hep haklı hep haklı. Şu başlıkta düzineyle adam "eh anita bari güzel olaydı" yazıyorsa şimdi çıkıp "herşey yolunda, ayrımcılık yapmıyoruz, inetrnet bu, erkeklere de kötü davranıyoruz" vs demenin alemi yok. Pisliği siz yapmıyorsanız başkalarının yaptığına "hayır öyle bişi yok" deyip üstlenmeyin. Herkes kendinden yükümlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 amma derail etmişsiniz. gamergate dışında herşey olmuş thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ozet bioware haksiz anita haksiz quinn haksiz viva le gamergate millet aradigi attentioni vermese anita gibi konu hakkinda zerre fikri olmadan hatta elestirmeye calistigi oyunlari birak ornek verdigi oyunlari bile oynamadan sacma salak video hazirlayan birinin omru internette max 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar