souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 euro pahalı ya :( dolar olsa olma mı, illa avrupa'ya da mı demokrasi getirttirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Gruptan lider çıkmayın aman. Geçen sene Trabzon'a çok içten üzüldüm. Sen lider ol git birde juve çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Gelmeden önce Bilic'e bir ton laf ettik ama Demba Ba'yı çıkarırsan inanılmaz sıradan bir kadronun Arsenal'i bu kadar zorlaması, rahat hücuma çıkması, orta saha organizasyonları falan inanılmaz. Adam cidden özellikle stoperler, Olcay ve Veli'den %150 verim alıyor Ama bu kadro rotasyonu geçtim, uzun maratonda ilk 11'inde bile birçok pozisyonda defolar olan bir ekip. Yabancı kontenjanın açık, artık biraz paran da var, kimse Sneijder falan beklemiyor. Eli yüzü düzgün bir 10 numara çok büyük fark yaratırdı cidden. Oğuzhan yapamıyor pek, çok kanatlara kaçıyor, kayboluyor. Şu an herkes pozitif yönü ile bakıyor Fiko'ya, ama bu transfer eşleşmeden önce yapılsa Beşiktaş turu geçerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 valla fiko eğer bir hücümcu orta saha + sağ bek alamazsa kimse ona iyi gözle bakmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Dün ingiliz kanalında arsenal üstünden oğuzhan ı övüyordu bakın alt yapı ne kadar iyi işte böyle adamı yetiştirmiş adamda döndü onlara karşı oynuyor şimdi diye. Fikret orman bugün yarın netleşir diye diye kabak tadı verdi. Transfer yapacaksan niye elenmeyi bekliyorsun , katkısı olacaksa bare bu maçlara olsaydı. Yakında transfer sezonu kapanıyor, oraya kadar oyalayıp olmadı diye çıkacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Hakkımızı yemişler lan bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 özet yok mu ya? varmış: http://www.ntvspor.net/video-galeri/arsenalbesiktas-10-uzun-ozet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Fiko çıkıp yine haftaya netleşir dedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Yok henüz sessizliğini koruyor, transferin son günlerinde netleşir diyip , sonra bize çakar muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 sabah radyoda biri diyordu, bjk haç kurası çekse vatikan çıkar diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 abi aynısını Aziz çok yaptı. Takım on eleme oynuyor eleniyordu ertesi gun transfer yapıyordu fener. Aynı yoldan gidiyor Orman. Bas bas bağırdı herkes 10 numara ve sağ bek diye. Gidip en zor kurayı çektik eyvallah ama eleyebilirdik, bu kadro ile bile kıyısından döndük. 1 tane 10 numara olsa çok farklı olurdu. Ayrıca kaleye şut çekmiyoruz ya. ulan paslasa paslasa kaleye gircez yakında. biri de çekip vursun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ismail var işte, çocuğa gördüğün yerden vur demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bjk nin en büyük hatası bir 10 numara almaması oldu.orta sahaya alınacak iyi bir oyuncu ile çok rahat turu geçerdi bjk.misal fernandes olsa bu maçta sonuç çok farklı olabilirdi. en azından ruiz transferini maçtan önce bitirebilselerdi çok katkısı olurdu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bu maçı izlerken hep fernandese küfür ettim tam bir ferdi bizi uçururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Ya da bu sene transfer yok desinler abi, beklemesin kimse bosa. Ben varim bi sene daha sikmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Yatırım yapmadan başarı gelmiyor , bu kadro kalırsa 3-4 hafta sonra sakattan 18 e adam bulamayız. 2-3 tane adam şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 2 Arsenal maçı arasında yaptığın transferi direk sahaya süremezsin ki.. Transfer konusunda bence bir hta yok. Gökhan transferi netleşmeden önce dahi Ümraniye'de bizim tesislerde çalışıyordu, ona bile oynadığında hazır değil diyoruz. 2 gün önce transfer ettiğin adamı direk sahaya sürmek bence takımın kendisine hakaret. applev0dka said: abi aynısını Aziz çok yaptı. Takım on eleme oynuyor eleniyordu ertesi gun transfer yapıyordu fener. Aynı yoldan gidiyor Orman. Bas bas bağırdı herkes 10 numara ve sağ bek diye. Gidip en zor kurayı çektik eyvallah ama eleyebilirdik, bu kadro ile bile kıyısından döndük. 1 tane 10 numara olsa çok farklı olurdu. Ayrıca kaleye şut çekmiyoruz ya. ulan paslasa paslasa kaleye gircez yakında. biri de çekip vursun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Başkan ın yine laflarından 'Transfer ilk kampa yetişecek' valla yetişti ya, sağolsun. Bu başkan kadar palavra sıkan yoktur. 30 ağustoslar, transferler, şöyle böyle yapacağımlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 2 maç arası demedik ki zaten, Ruiz'i alsak feyenoord maçı sonrası, 2 arsenal maçında da oynardı, hem DK'da oynadı hazır formda adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Darksun yine fikret haterlığına dönmuş sdsfs Haklı olduğun nokta başkanın çok konusması, yoksa iyi işler,çok güzel işler yapıyor, ama konusarak yaptıklarını berbat ediyor. Kimse beklemiyordu ağustos'a yetişmesini, zaten gezi olayları ile geç başladı inşaat. Başkan cıkıp 30 ağustos diyince herkeste beklenti oldu, sonra tepki oldu, halbuki konusmasa sorun da olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Aynen, ben en çok boş konuşmasına takıyorum. Yoksa bu ilk geldiğinde TV 'lerde çıkıp doğru düzgün konuştuğunda iyi bizi toparlar diyordum, feda meda vs hepsine katıldım. Ama adam çok sallıyor ya, ilk seçilirken söylediği 'ben avrupai başkan olacağım beni orada burada göremeyeceksiniz' lafı beni en çok deli eden sallaması. Herif her bulduğu kameraya demeç veriyor. Diğer yöneticiler desen yine öyle, bu yazın fiyaskolarıda transferlerden geldi. Diego yu %90 bitirdik kesin bizde... ulan adamların adı bile geçmiyorken çat diye aldılar, niye iş bitmeden boş boş konuşuyorsun. geçen sene hariç kombine aldım, ürün alıyorum, aidat yatırıyorum, bjk kredi kartı kullanıyorum bu herife o kadar laf etsemde yine bayağı bir para harcıyorum bakmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 said: Arsenal-Beşiktaş maçının Amerika kıtasındaki birçok ülkede yayıncılığını yapan ESPN televizyonuun spikerinin Türk oyuncuların soyadları telaffuz şekli büyük ilgi çekti. Spiker, İsmail Köybaşı'nı 'KOYİBASİ', Mustafa Pektemek'i 'PETEKTEMEK', Ersan Gülüm'ü de 'GULUM' diye telaffuz etti. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 kaynak linki koymadım. büyük habercilik ile hangi site olduğunu anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bazen 1 sneijder yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar