Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ş.L Play-Off : Arsenal - Beşiktaş | 27 Ağustos Çarşamba - 21.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

Gelmeden önce Bilic'e bir ton laf ettik ama Demba Ba'yı çıkarırsan inanılmaz sıradan bir kadronun Arsenal'i bu kadar zorlaması, rahat hücuma çıkması, orta saha organizasyonları falan inanılmaz. Adam cidden özellikle stoperler, Olcay ve Veli'den %150 verim alıyor

Ama bu kadro rotasyonu geçtim, uzun maratonda ilk 11'inde bile birçok pozisyonda defolar olan bir ekip. Yabancı kontenjanın açık, artık biraz paran da var, kimse Sneijder falan beklemiyor. Eli yüzü düzgün bir 10 numara çok büyük fark yaratırdı cidden. Oğuzhan yapamıyor pek, çok kanatlara kaçıyor, kayboluyor. Şu an herkes pozitif yönü ile bakıyor Fiko'ya, ama bu transfer eşleşmeden önce yapılsa Beşiktaş turu geçerdi
Sosyal ağlarda paylaş

Dün ingiliz kanalında arsenal üstünden oğuzhan ı övüyordu bakın alt yapı ne kadar iyi işte böyle adamı yetiştirmiş adamda döndü onlara karşı oynuyor şimdi diye.

Fikret orman bugün yarın netleşir diye diye kabak tadı verdi. Transfer yapacaksan niye elenmeyi bekliyorsun , katkısı olacaksa bare bu maçlara olsaydı. Yakında transfer sezonu kapanıyor, oraya kadar oyalayıp olmadı diye çıkacak herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi aynısını Aziz çok yaptı. Takım on eleme oynuyor eleniyordu ertesi gun transfer yapıyordu fener. Aynı yoldan gidiyor Orman. Bas bas bağırdı herkes 10 numara ve sağ bek diye.
Gidip en zor kurayı çektik eyvallah ama eleyebilirdik, bu kadro ile bile kıyısından döndük. 1 tane 10 numara olsa çok farklı olurdu.

Ayrıca kaleye şut çekmiyoruz ya. ulan paslasa paslasa kaleye gircez yakında. biri de çekip vursun ya.
Sosyal ağlarda paylaş

2 Arsenal maçı arasında yaptığın transferi direk sahaya süremezsin ki.. Transfer konusunda bence bir hta yok.

Gökhan transferi netleşmeden önce dahi Ümraniye'de bizim tesislerde çalışıyordu, ona bile oynadığında hazır değil diyoruz.

2 gün önce transfer ettiğin adamı direk sahaya sürmek bence takımın kendisine hakaret.

applev0dka said:

abi aynısını Aziz çok yaptı. Takım on eleme oynuyor eleniyordu ertesi gun transfer yapıyordu fener. Aynı yoldan gidiyor Orman. Bas bas bağırdı herkes 10 numara ve sağ bek diye.
Gidip en zor kurayı çektik eyvallah ama eleyebilirdik, bu kadro ile bile kıyısından döndük. 1 tane 10 numara olsa çok farklı olurdu.

Ayrıca kaleye şut çekmiyoruz ya. ulan paslasa paslasa kaleye gircez yakında. biri de çekip vursun ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun yine fikret haterlığına dönmuş sdsfs

Haklı olduğun nokta başkanın çok konusması, yoksa iyi işler,çok güzel işler yapıyor, ama konusarak yaptıklarını berbat ediyor.

Kimse beklemiyordu ağustos'a yetişmesini, zaten gezi olayları ile geç başladı inşaat. Başkan cıkıp 30 ağustos diyince herkeste beklenti oldu, sonra tepki oldu, halbuki konusmasa sorun da olmayacak
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen, ben en çok boş konuşmasına takıyorum. Yoksa bu ilk geldiğinde TV 'lerde çıkıp doğru düzgün konuştuğunda iyi bizi toparlar diyordum, feda meda vs hepsine katıldım.

Ama adam çok sallıyor ya, ilk seçilirken söylediği 'ben avrupai başkan olacağım beni orada burada göremeyeceksiniz' lafı beni en çok deli eden sallaması. Herif her bulduğu kameraya demeç veriyor.

Diğer yöneticiler desen yine öyle, bu yazın fiyaskolarıda transferlerden geldi. Diego yu %90 bitirdik kesin bizde... ulan adamların adı bile geçmiyorken çat diye aldılar, niye iş bitmeden boş boş konuşuyorsun.

geçen sene hariç kombine aldım, ürün alıyorum, aidat yatırıyorum, bjk kredi kartı kullanıyorum bu herife o kadar laf etsemde yine bayağı bir para harcıyorum bakmayın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arsenal-Beşiktaş maçının Amerika kıtasındaki birçok ülkede yayıncılığını yapan ESPN televizyonuun spikerinin Türk oyuncuların soyadları telaffuz şekli büyük ilgi çekti.

Spiker, İsmail Köybaşı'nı 'KOYİBASİ', Mustafa Pektemek'i 'PETEKTEMEK', Ersan Gülüm'ü de 'GULUM' diye telaffuz etti.

vay anasını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...