Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ahmetalttan said: "yhaa işten dolayı çok stresliyim yhaaa" ilaç almak için geçerli bi sebep değil. kime göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ahahahah karılığınız yüzünüze vurulunca hemen moralim bozhuldu yhaaa kıpansın topieeak.. Gerçek bi erkek olmadığını kabul edip kendinle barışman, gerçek erkekliğe giden ilk adım olabilir kaancım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sen misin ayol gerçek erkek siftahsız hintli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 depresyon öyle ergen emoluğu gibi bir şey değil yalnız, beynin bazı neurohormoneları salgılayamamasına sebep olan bi hastalık. yani mutsuz olmak için hiçbir sebebi olmayan kişiler de depresyona girebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bi yere kadar gerekli bişey psikolojik sorun. devinim gelişim için. oraya kadar kullanılması saçma. ondan sonrası kişisel tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 he gerekli psikolojik sorun. töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 hafif depresyondan felan bahsediyorum. ne biliyim ben alıştım artık belki öyle geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mal said: bi yere kadar gerekli bişey psikolojik sorun. devinim gelişim için. oraya kadar kullanılması saçma. ondan sonrası kişisel tercih. ne için gerekli? hafif depresyonda olmanın sana sağlıycağı şeyler ne kadar gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 mesela nasıl dambıl kaldırınca kasların gelişiyor depresyon kaldırınca farkındalığın gelişiyor. mevsimsel döngüye bırakmıycan tabi depresyonu kendi iradenle geçireceksin. o yüzden zaten hafif depresyonda ilaç kullanılmamalı deniyor topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 axedice said: Ahahahah karılığınız yüzünüze vurulunca hemen moralim bozhuldu yhaaa kıpansın topieeak.. Gerçek bi erkek olmadığını kabul edip kendinle barışman, gerçek erkekliğe giden ilk adım olabilir kaancım ;) gaylerin henüz söz hakkı yok olm sus. chp getirecek onu iktidar olursa lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 depresyonun nasıl bir şey olduğunu bile kavrayamayan cahiller konuşmuş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Çhok mutsuzum yhaaaaa depresyona giriyorum ve bunların hepsi bilimsel TIMAM MIAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 olm öyle taşak geçilip de sonra harbiden depresyona giren insanlar var yazıktır dksljdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 depresyona mutsuzluktan girilmiyo ya, girilince mutsuz olunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben daha hic piskologa gitmedim nasi bisi merak ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 birine biseyler anlatman gerekiyo ya, para verip bi de laf anlaticam he mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Psikoloğa akli dengesi yerinde olmayan insanlar gittiği için bence gitsen bile nasıl olduğunun farkına varamazsın. Mesela zaynıncığım hatırlıyor musun sen ziyaretlerini.. http://a.deviantart.net/avatars/h/u/hurrhurrplz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 aquila said: depresyona mutsuzluktan girilmiyo ya, girilince mutsuz olunuyo. this. sağlıklı insanlar için emotional treadmill denilen bi olay söz konusu. beynin psikolojik dengeyi sağlamak için bir mekanizması var. yani ne kadar mutsuz olursanız olun, eğer sağlıklıysanız bu duruma adapte olup normal psikolojik durumunuza geri dönebiliyorsunuz. aynısı tam tersi için de geçerli, mutlu olmak için her şeyi yapsanız da bir noktadan sonra beyin tamam lan yeter bu kadar serotonin diyerek vanayı kısabiliyor. yani ortada bir denge konumu var. bu mekanizma çalışmadığı zaman mutsuzluklara karşı psikolojik direnç sağlayamayıp depresyona giriyorlar işte. normalde çalışması gereken bir mekanizmanın çalışmaması da tanımı gereği hastalık demek zaten. ergen depresyonuyla aynı şey değil dememin sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 psikologa prensip olarak zaten gitmem, sozelci adamla ne isim olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 PrudenT said: olm öyle taşak geçilip de sonra harbiden depresyona giren insanlar var yazıktır dksljdf Panik atak ile pandik atak eheheh diye dalga geçen adamdım. Ne hallere düştüm bi dönem aklım almazdı önceden söyleselerdi. Şimdi geçti allahtan. Kesinlikle dalga geçmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben son 7-8 senedir mutsuzum bir zararını görmedim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 seni rahatsız etmiyorsa sorun yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 antidepresan kullanmayın laa hafızanın ırzına geçiyor ve öğrenmeyi zorlaştırıyor (ben cipralex kullanırken öyleydi en azından). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 senko said: ben daha hic piskologa gitmedim nasi bisi merak ediom adşslkdşas ben bir tanesine gittim, adam daha da depresyona sokacak gibi geldi çıktım gittim ya boş boş konuşuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar