Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Yurtdışına çıkarken paket almadım, telefon kullanmayacaktım, 2 günlük zaten. Saçma sapan dışarıdan gelen 2 tane sms mesajı yüzünden otomatik paket devreye sokmuşlar bana da, 25 lira geçirmişler. "Yahu ben kullanmadım, dışarıdan gelen saçma sapan reklam sms'ini nasıl engelleyeyim" desen de dinletemiyorsun. Bugün Avea çok güzel kampanya yapmış, ona geçecem belki bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 jacabo said: ödemediğiniz borçlar hakkında böyle rahat olmanızı anlayamıyorum genetik cesitlilik ..6saraylidir..trabzonludur besiktaslidir...ya da ahir dahil konutun butun duvarlari karyola doselidir..anit filan dikiyordur..ole yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 belki de dana gibi maldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Yıl 2014, hala turkcell kullanıyosanız, turkcell geçirince "ühühü" yapmayın, haketmişsiniz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Rewendor said: Yurtdışına çıkarken paket almadım, telefon kullanmayacaktım, 2 günlük zaten. Saçma sapan dışarıdan gelen 2 tane sms mesajı yüzünden otomatik paket devreye sokmuşlar bana da, 25 lira geçirmişler. "Yahu ben kullanmadım, dışarıdan gelen saçma sapan reklam sms'ini nasıl engelleyeyim" desen de dinletemiyorsun. Bugün Avea çok güzel kampanya yapmış, ona geçecem belki bakalım. Bu olay çok embesil ya, hollandaya taşındım dedim 1 ay dursun bari telefon, ulaşmak isteyen olur falan. yok abi. sanki farkına varmışlar gibi daha da reklam sms, daha da telefonla aramalar, açıyorum kuru temizleme, açıyorum kuran alır mısın vs, kapattım ben de rahat vermedikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 JrStorMesT said: Yıl 2014, hala turkcell kullanıyosanız, turkcell geçirince "ühühü" yapmayın, haketmişsiniz demektir. "Çekme durumu", sinyal gücü, kapsama alanı olarak diğer operatörlerin fersah fersah ötesinde Türkcell. İstanbul'da bile bu kadar farkediyor, bir de Anadolu'da orası burası gezerken iyice fark açılıyor. Dolayısıyla en iyi servisi almak için daha yüksek fiyata kabul demek bir tercih meselesi. "Yıl 2014", İstanbul'da bile "hattım çekmiyor" diye homurdanacağıma çeken hat kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 diğerleri fakir hattı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 turkcell benim yaşadıgım yerlerde net bütün operatorlerden iyi bakırköy ve kumburgaz(büyükçekmece) ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Rewendor said: JrStorMesT said: Yıl 2014, hala turkcell kullanıyosanız, turkcell geçirince "ühühü" yapmayın, haketmişsiniz demektir. "Çekme durumu", sinyal gücü, kapsama alanı olarak diğer operatörlerin fersah fersah ötesinde Türkcell. İstanbul'da bile bu kadar farkediyor, bir de Anadolu'da orası burası gezerken iyice fark açılıyor. Dolayısıyla en iyi servisi almak için daha yüksek fiyata kabul demek bir tercih meselesi. "Yıl 2014", İstanbul'da bile "hattım çekmiyor" diye homurdanacağıma çeken hat kullanıyorum. aslında telefon konuşması farketmiyor ama internet konusunda turkcell epey akıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 turkcell i ete kemige burundurseler cok feci doverim. boyle arada dinlene dinlene doverim. acayip gicik oluyorum herseylerine. o kadar aptal bir firma ki. ama yine de vazgecmem turkcellden. digerleri cekmiyor aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 abi baz istasyonu varsa çekiyor ya biz anlamıyoz ama uzay teknolojisi değil yani yapmış antenciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 14 liralık pttcell le her türlü çılgın atıyorum ama interneti kanser işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 abi senin gogus killari cok ya statik elektrik manyetik alan derken hangi operatoru kullansan ceker zaten. yurtdisina roaming acmadan ciksan da mesela sorun olacagini sanmiyorum. seninki ozel bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 niye hafızana atıyosun kıllarımı ben bile takmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bende de var aynisi ondan... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Turkcell bence diğer operatörler arasında halen en iyisi. Eğer kullandığınız paket ve tarife ile ilgili tüm detayları biliyorsanız kısacası Turkcell'den nasıl faydalanacağınızı biliyorsanız fazla ücret ödemezsiniz. Diğer operatörlerdeki gibi sonradan aşım olaylarını da yeni sistemiyle sonlandırdı. Faturalı hatta artık anlık ücretlendirme yapılıyor. Çekim gücü olayına hiç değinmiyorum. Turbo internet ise efsane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 la adamlar sorgulama hizmetini parayla yapmış "haftada" 1 tl de ordan. sanki taş atıyorlar da kolları yoruluyor ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 turkcell hem internette (superonline) hem de operator olarak en üst kalite hizmeti sunuyor. hem servis hizmeti hem cr hizmeti. biraz daha pahalı ama iyi hizmet ekstra ücretlerle geliyor, deal with it. fakirler için her zaman avea var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 avea da "oyuncuk" diye bir servis var, sırf gönderdikleri mesaja "hayır" yazıp göndermek yerine hiç cevap vermediği için arkadaşıma iki kere 14 Tl kitlediler. hani paket içinde almasa bile başka bir şekilde alıyorlar. dolandırıcılığın bir başka boyutu ahah adam telefonda "e ama bu yaptığınız alenen dolandırıcılık" diye söylendi ama yapacak bir şey yok ödedi paşa paşa şimdi 12 ay dolsun diye bekliyor turkcell e geçecek en azından sürpriz masraf çıkarmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 turkcell iyi ya haterlık yapmayın. ipad data hattım vardı 1 yıldır kullanmadığım otomatik ödeme talimatı falan var 1 yıl kullanmayınca hat iptal olmuş başkasına satmışlar adamın 3 ay faturasını ödedim lan ben geçen sdfsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 öncelikle ödemen gereken ANAPARA ne kadarsa YSAL FAIZ %9 onunla mı hesap edilmiş? onu öğren. Eğer icraya dosya giderse YASAL VEKALET ÜCRETİ max 500TL + dosya masrafları filan var. Basitçe git kredi çek borcunu öde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ödendi ödendide şimdi avukat parası felan extra bişeyler çıkmaz heralde icraya gitmeden ödendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Aynı şeyi yaşadım. Şöyle bir anlaşma yaptık hukuk bürosu ile. Onlar icraya vermediler. Ben elime para geçtikce 3 parçada ödedim 1 ay içerisinde. Ama günlük faizde işledi tabi. Sende öyle yapabilirsin belki. Bir şekilde ödüycem, günlük faize razıyım ama icraya vermeyin 1-2 de. Faiz günlük 1 tl filan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 sharky said: Yapılan ve imza attığınız herhangi bir sözleşmenin kurallarına uymak yasal yükümlülüğünüz sizin arkadaşlar. Faturalarınızı ödemek de buna dahil. Komik gibi anlatılmış bir de. imza attığınız sözleşme ancak usulüne uygun düzenlenmişse ve bu sözleşmenin kanunlara ve genel hukuka uygun maddeleri sizi bağlar. herkesin bildiği şey ama ben yine düzeltmemi yapayım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Hukuk bürosu kredi kartına taksit olur diyormuş bence limitin müsaitse öyle de yapabilirsin. Kredi çekmekten daha avantajlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar