PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Suark said: bu arada yazmamısım önceden de Birşeyi hayal edersem gerçekleşmiyor, Kesinlikle hemde. O yüzden, sabahları gülerek uyanan ben, günlük hayatımda hep pesimist takılıorm :( yoksa kötü gidio herşey:/ bu psikolojik rahatsızlık abi kabullenmesen de üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Bence var ama olmayadabilir, lakin olmaması varolmadığını da göstermez zira herkesin nazarı kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 abi göz olduğuna kesinlikle inanıyorum. bir şeye imrenerek, içten bakınca hakikaten oluyor örneklerini çok yaşadım. en yakını da birkaç gün önce oldu. birisinin ayakkabasına imrenerek bakıyordum ben de bundan alıyım diye ayağı takılıp merdivenden düştü. yine aynı gün otobüste bir kıza bakıyordum ne güzelmiş, erkek arkadaşı şanslı puşt diye içimden geçirirken kız durakta inecekken otobüsten düştü. ha bir tane daha geldi aklıma meryem ana kilisesine giderken babam oradaki ormanları yarım saat anlata anlata bitiremedi vardığımızda ormanda yangın çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 abi yeter artık çok oluyor diyip duranlar rica ediyorum özellikle dikkat edin bir sefer de olmayanları sayın bakalım. kaç kere oluyor kaç kere olmuyor. nazar: dediğiniz şey "algıda seçicilik" fal baktırmak gibi. siz gün içersinde belki 10 kere birşeye bakıp özeniyor ne güzelmiş diyip kıskanıyorsunuz belki. ancak onlardan 1 tanesine siz beğendikten sonra başına birşey gelince sadece o aklınızda kalıyor. çünkü beyniniz algıda seçicidir ve içinde aksiyon barındıran olayı aklında tutar. beğenerek bakıp sonra başına bir şey gelmeyen nesneyi akılda tutmak zahmetine girmez. niye tutsun aksiyon yok içinde baktın beğendin 5 dakka sonra unuttun. özeti de buraya böyle yansır: siz pazartesi günde 10 şeye özenirsiniz salı günü 12 şeye özenirsiniz çarşamba 7 şeye özenirsiniz 1 tanesi siz özendikten sonra zarar görür. perşembe cuma cumartesi de devam edersiniz. bu döngü devam eder yıllarca bir kaç ay içersinde siz beğendikten sonra başına bir şey gelen belki 6 nesne biriktirirsiniz. başına birşey gelmeyen 130 nesneyi falan da unutursunuz. sonra da paticik forumlarında nazar var mıdır topiğine gelip evet abi var benim çok başıma geliyor valla yazarsınız. aslında 6 kere başına geldi. 130 kere de gelmedi. ama algıda seçicisin diğerlerini hatırlamıyorsun bile. litminov üzerinden giderek yazımı bitireyim: adamkız örneği vermiş. kıza baktım düştü. abi sen hayatında kaç kızı beğendin? ulan ben günde en az 8 kıza hasta oluyorumdur dolmuşta, yolda. hadi benim kadar kız meraklısı olma diyelim, 3 olsun senin günde beğendiğin kız sayısı. bunların kaçı düşüyor? bir tanesi düşmüş işte. son ayda beğendiğin 127 kızın 1 tanesi düşmüş ve gelip bize "çok oluyor bu çok örneği var" diyerek anlatıyorsun. abi çok oluyor olsa çok basit bir hesapla senin haftada 2-3 kızı beğendiğinde başına birşey gelmesi falan lazım ki buraya çok oluyor yazabil. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Litminov said: abi göz olduğuna kesinlikle inanıyorum. bir şeye imrenerek, içten bakınca hakikaten oluyor örneklerini çok yaşadım. en yakını da birkaç gün önce oldu. birisinin ayakkabasına imrenerek bakıyordum ben de bundan alıyım diye ayağı takılıp merdivenden düştü. yine aynı gün otobüste bir kıza bakıyordum ne güzelmiş, erkek arkadaşı şanslı puşt diye içimden geçirirken kız durakta inecekken otobüsten düştü. ha bir tane daha geldi aklıma meryem ana kilisesine giderken babam oradaki ormanları yarım saat anlata anlata bitiremedi vardığımızda ormanda yangın çıkmıştı. Oha lan arkadaşım olsan görüşmem senlen, gözünde mavidir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Black-ice said: abi yeter artık çok oluyor diyip duranlar rica ediyorum özellikle dikkat edin bir sefer de olmayanları sayın bakalım. kaç kere oluyor kaç kere olmuyor. nazar: dediğiniz şey "algıda seçicilik" şunu yazacaktım ben de üşendim. +1 olay tamamen bu. aklınızda sadece olduğu seferler kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 dediğin gayet doğru ama ben metafiziğe inanıyorum. bunun gibi çok garip olaylar geçti başımdan. geçen ay otobüs durağında bekliyorum. duraktan sadece 3 otobüs geçiyor ama bir hat için inanılmaz kuyruk oluyor. durakta beklerken keşke şu hattı başka durağa taşısalar dedim birkaç gün sonra o hat başka durağa taşındı. ha keşke arabam olsa desem olmaz ama. bunun gibi de pek çok olay yaşadım. anlatması garip başına gelmeden bilemezsin. bahsettiğim orman yangını ve bu gibi olayların algıda seçicilikle alakası olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 mantikli, olmasi gereken seyi keske yapsalar diye dusunmussun, yapilinca da sasirmissin. cok ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 ort por ylem le kendin tasimadiysan yani duragi ilginc birsey yok. anlamazsin diye aciklama ihtiyaci hissettim nazar falan muhabbeti olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 hiçbir mantığı yoktu aslında kaç kişi o durakta saatlerce bekleyip durağın değiştiğini öğreninca arayıp ego'yu sövdü sayamadım. yoğun şikayetlerden sonra hat aynı durağa geri döndü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Türkiye'de yaşadığı için olabilir. Bizde mantıklı işler olmadığından olayı metafiziğe bağlamak daha mantıklı gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 keşke arabam olsun deyince olmuyorsa çalışmıyordur işte zaten niye umut fakirin ekmeği deyip ufak olaylara bağlanıp inanıyorsun ki asdsfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 tamam sen kazandin. sen degistirmissin yerini duragin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Ahahaha oha ya bi insanın kendini evrenin merkezi sanmasını başka bi boyuta taşımış litminov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 black ice sayısal veri istemiş bende %100 tutuyor, büyük konuştummu olmaz. bigün buluşup deneyelim isteyen varsa =) ( gerçi etmemeye baya kasıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Nazarda algıda seçicilik olayı mantıklı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 "Patidekilerin hayatlarına çok özeniyorum." Hadi bakalım yarına kaç kişi ölmüş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 oyle yalandan ozendim yazmayla olmaz, gorup hakikaten ozenmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 algıda seçilik filan eyvallah da zaten her seferinde bakışlarımızla etkileyebilsek yüzüklerin efendisi gibi fantastik bir dünyaya dönerdi heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 hepinizi listeme yazdım göreceksiniz asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Redeagle said: "Patidekilerin hayatlarına çok özeniyorum." Hadi bakalım yarına kaç kişi ölmüş olacak. Görmen lazım nazar değdirmek için ayrıca Nazar boncuğuda engelliyor ;) Olmadı bir kurşun döktürüz gözünü çıkartırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 lan nazar olsa, dunyada saglam guzel kiz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 korumaları kuvvetlı demekkı sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Yil 2014 hala nazar diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 volkanı patlattınız lan sonunda http://hosted.ap.org/dynamic/stories/E/EU_ICELAND_VOLCANO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar