kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bisküvi yemiyomuşum lan ben 1 senedir nerdeyse oha iyi hatırlattınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sabah akşam leblebi yiyip morgıça gir bi de tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bingildak said: istanbulda herkesin derdi zengin yaşamak zaten ya asdasd canımız sıkılıyor, film güzel olmasa bile lan hadi gidelim diyoruz, 2 kişi 60 tl gidiyor sinemaya kalkıyosun, ne yiyelim diyosun, hadi sahile inelim orada yeriz diyosun, kahvaltı 70 tl akşam canın çekiyor, 2 bira içelim diye güzel mekana gidiyosun biraya tane 16 tl domalıyosun yol, taksi parası vs. derken insanlar zengin yaşamayı seviyor istanbulda görünce istiyor insanın canı fakirlik aslında zenginlik gibi böyle garip bir konsept asdasd şu çok doğru. aslında 7.5 liraya da sinema var (bkz: maslak darüşşafaka) ama istinye lg imax hede yerine ev salonu gibi yere gidemiosun kaçıo 30 lira e yemek desen millet şurada burada paylaşınca canın çekio ondan pahalı istanbul zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Bu arada yaptığınız yanlış, giderlerinizi para üzerinden hesaplamanız, yüzde olarak düşünmek lazım. max %50 kira %20 mutfak %10 diğer %30 eğlence + birikim vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Longshanks said: bence istanbulda yeni hayat kurmaya eskişehirden başlayabilirsin hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 dreagloth said: Bu arada yaptığınız yanlış, giderlerinizi para üzerinden hesaplamanız, yüzde olarak düşünmek lazım. max %50 kira %20 mutfak %10 diğer %30 eğlence + birikim vs gibi bold kısım hayal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kumbara işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 en son eylül 2013 de sinemaya gittim lan ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 eve çıktığımdan beri en ufak birikim olmuyor. ondan önce baya iyi birikiyordu. bir de ev arkadaşıyla çıktım... kiranın ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 BabacumMostors said: en son eylül 2013 de sinemaya gittim lan ben.. kıyamam. ben ank a taşınmadan sana bi imax ısmarlıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 BabacumMostors said: en son eylül 2013 de sinemaya gittim lan ben.. gel lan benim evde imax var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 birikim hayal tabi de, işte olursa 50 100 bişeler bir sonraki ay daha çok gezersin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 off abi istanbulu kötüleyip ankaraya taşınmak neyin kafası beterin beteri var mı sorusunun yanıtını bulmuşsun gidebileceğin en kötü yer falan ankara BAYA BAYA KÖTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 eskişehir veya izmire gider insan ankara intihara yatkın insanların şehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sosyal kabul odaklı yasadiginiz icin size hep pahalı olacak hayat çünkü o check-in i yapamazsanız rahat edemezsiniz bunalıma girersiniz maazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Üniversiteden önce 18 senemi Ankara'da geçirdim. İstanbul'daki oda arkadaşım sürekli Ankara'da yaşanır mı işte gri şehir muhabbeti çeviriyordu ki iş için Ankara'ya taşınmak zorunda kaldı. Şimdi konuştuğumda beklentilerini sınırlandırmış mutlu olmaya çalışıyor. Bence Ankara yaşanmayacak kadar kötü bir şehir değil. İstanbul iyidir ne bileyim bir sürü fırsat var burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Fistan said: sosyal kabul odaklı yasadiginiz icin size hep pahalı olacak hayat çünkü o check-in i yapamazsanız rahat edemezsiniz bunalıma girersiniz maazallah ben sosyal medya bile kullanmıyorum anlatacak bir ortamım da yok gidip güzel şeyleri güzel yerlerde yemekten* zevk alıyorum herkes statü hastası değil, bu tür genellemeler yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 istanbulda 4k maaşla geçiniyorsanız yarın taşınıyom lan la eskişehirde geçinemiyom ben o maaşla plus yengede alıyo 2-3 ev kira felm da deil babam saolsun haftada 1-2 dışarda yeriz vs kara paramı aklıyonuz hamınna ist te ha @op izmire gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kira ödemeden 6k ile geçinemiyorsanız nereye giderseniz gidin geçinemezsiniz, internet olmayan bir yer falan olması gerek asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 lan şu maaşımla eskişehire gitsem fişne evlerinde kirada otururum ellam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 plus 2 velet var onları atlamlışım ama abi bu "geçinmek" çok değişken bişi yani şunu bilir şunu sölerim ne kadar kazanıyosan o kadar harcıyon sittin sene para mara birikmez nere gidersen git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 istanbulda ağlayan insanlarda ondan ağlıyor zaten. herkes iyi yaşamak istiyor. istanbulun iyi yaşamasıyla antalyanın iyi yaşaması aynı değil. daha çok kazanıyorsun ama daha çok harcıyorsun. günün sonunda cepte para kalmıyor. eğer istanbulun sana sunduğu fırsatlar dahilinde sahip olduğun hayat seni daha mutlu ediyorsa, başka yerde alternatifi yok. yok ben köyümü özlüyorum, bana bunlar fazla diyenler için gogogo izmir, eskişehir, antalya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 NASIL EV ALICAZ LAN BİZ. ona gelin asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bazılarınız çok gelişine yaşıyor lan bu ney böyle ayda 1.5k kiralar 700 lira mutfak. mutfağa 700 lira ney lan mutfağa 700 lira harcıyorsam o mutfak tezgahının üstünde bir adet pembeleşmiş RUS olur her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 istanbulda bekarsan 4-6k ile geçinemiyosan diyarbakıra git. hiç değilse vergi ve elektrik faturası vermiyosun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar