Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bana bile zor gösterdi dükkanı, ben de helecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 BabacumMostors said: yok bu epey eski plan da.. parasal kaynak bulamadım.. iyi para gelecek dedim hatta işin korsanını da kendimiz yapacaz oradan da reklam geliri yazacaz dedim ama yok :( Yeteri kadar ilerlersen ben sermaye çıkarım biraz paşam, hayallerini küçültme ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ya da hayal büyütücü al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 enlarge your hayal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 fizibilite yaptırmayın lan bana HEPİNİZE BİRDEN BÜYÜRÜM!! ENLARGE YOUR MOSTORS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 hmmpps yürü bana ildom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 3 ayda 7 mostors büyütme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 1 mostors = ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 konuk sanatçı gelirim ama ışıklar kapalı sevişirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 olsun gece görüşüyle çekim yapar kenara da "amateur hidden live camera!" ibaresi yapıştırırm hem inandırıcılığı da artar "poor guy doesn't know she is a p0rn acctress" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Canlı yayında zor biraz ama deneriz, ne de olsa duvarı delen bir milletiz. Sonra vitaly gibi problemler yaşanmasın ama ben çok üzülmüştüm o çocuğa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 konuyu okuyunca kendimi çok fakir hissettim lan halbuki yaşayıp gidiyodum güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 mavi don almaya gittim babacum prodüksiyon adıda babacum ve milli takımı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Şirketin adı Baba-Cum olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ANGARA FTW http://galeri2.uludagsozluk.com/306/angara-bebesi-06_334679.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 http://www.ntvmsnbc.com/id/25532229 Böyle olayları görünce İstanbul'dan soğuyorum ya. Ne pis adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Istanbulda 1800lira maas mi?? Multecinin bir tik ustu gibi yasanir o maasla istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Bosver onlari, fakirler gelmesin die boyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 fakir kontenjani dolu, yer bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 *memlekete gitmek dışında sıfır tatil. *hafta sonu vs gezme gibi şeyler yok. *alkol vs yok. *orta seviye semtlerde oturacaksın. bu şekilde 2k gidiyor istanbulda. biraz sosyal olayım dedin mi 3-4 min. 5-6 ideal. ona göre karar verin burada hayat kurmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Haftasonu orada burada takılabilecek rahatlığı bulabiliyorsanız iyi valla. (Maddi açıdan değil, can güvenliği açısından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Gazze mi bura? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bombalar yagsa da sevissek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Mino said: Haftasonu orada burada takılabilecek rahatlığı bulabiliyorsanız iyi valla. (Maddi açıdan değil, can güvenliği açısından) fazla abartmak bu oluyor sanırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Mino said: Haftasonu orada burada takılabilecek rahatlığı bulabiliyorsanız iyi valla. (Maddi açıdan değil, can güvenliği açısından) bodyguard tutuyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar