Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Hayırlı olsun, umarım beklentilerini fazlası ile karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 pulkas said: google imageda aradım yatak örtüsünden işgillenip. X( http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=502809 Kutunun dışıda güzelmiş.Şifreli falan... asdasdasfasfad Ee yazdım ya biraz önce Güniz bu yani Editör. 1,5 sene nadasa bırakılmış account, Donanımla ego kasıyor ve Biyiki sevmiyor, bütün semptomlar Editöre işaret ediyordu zaten, yedek hesaplarından biridir. Güniz panpa kızmıyon di mi sürekli seni enselememe, hani sevdiğimden yapıyom bak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 belki o siteye de o koydu fotoğrafı incelemeyi yaptı??? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 pulkas said: google imageda aradım yatak örtüsünden işgillenip. X( http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=502809 Kutunun dışıda güzelmiş.Şifreli falan... asdasdasfasfad ooo stalker level kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 imaja sağ tıklayıp google'da ara diyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ama anlamıyorum ya. Sadece "ooo helal" tepkisini almak için, gerçekten almadığı şeyi aldım diye, gitmediği yeri gittim diye, yatmadığı kadını yattım diye anlatan adamın durumu çok üzücü değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 adam editör, not even suprised. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 benim üzülmekten öte kafam almıyor nasıl bu tür karakterlere sahip olabiliyor bu insanlar diye. nasıl bi kültürde yetişip ne şartlarda büyüyorsun ki bunu yapma gereği duyuyorsun. garip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ben online oyunda hile yapmayı bile anlamıyorum. Kendin başarmadığın sürece bir konuda övünmek direk anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 benim gibi ilk sayfa 3. mesajı yazsaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 7970 alıp öküz gib overcloaklayıp 4 ayda bir deiştirsen daha ucuza gelir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 950TL ye 7970 alalı 2.5 yıl olmuş. hala canavar 1080p de. fazlası 4k için anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 2 said: Aldım pişmanlıkla karışık heycan duyguları var içimde kıpır kıpır. :( ha soruyu unutmuşum Gidip ikitane 290x mi alsaydım n'aaapsaydım ? http://cdn.eteknix.com/wp-content/uploads/2014/04/AMD-R9-295X2-2.jpg Ben Olsam 280X Alırdım 2 tane. Nerede ise aynı performans. 3 katı daha az paraya. Arada 15 FPS fark var bazı oyunlarda , Oynayacağın 1920x1080 Çözünürlükte son kullanıcı onu farketmez bile. Ama para harcayacam ben diyorsan , 2 tane 290x alsa idin keşke, hem aynı performans , hem daha az para verecektin. Yanına bir SSD alırdın. Ayrıca bir arıza durumunda biri tamire gidince diğeri ile Oyun a devam ederdin. Bir de Tek 290 neyine yetmiyor ? Yazık paraya. al bak 280x CF vs 295x2 http://www.anandtech.com/bench/product/1058?vs=1187 veya 290x CF vs 295x2 http://www.anandtech.com/bench/product/1075?vs=1187 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 :) Resim eve gidince ceker koyarim google dan aratip koydugum bi resimdi o Aldim dedidigm zaman elimde degildi siparis vermistim o yuzden yazip tedirginligimi belirtmistim Ki yine bonzi kafalar anlamamis olayi Neyse Kullanma amacim multi-screen 4k ekran henuz almadim ama 4 tane monitor ve projectorum var. Birde stram yapicam sanirim 60fps denizcez bakalim Yanliz harbiden daha takmadim aleti haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 fotolarını koyuver bari paticikli falan arkaplanda göt et sana inanmayan bu densizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Xaenin said: Ne için anlamlı peki o zaman bu ekran kartı onu tartışalım sdjkfh 4K monitör? sabonis said: 4 sene içinde değiştireceğin neredeyse kesin olan tek bir parçaya 5.000 tl vermek çok abes ya.. 4 sene içinde değiştireceğim PC'ye milyarları dökmek yerine PS4 aldım mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ps4 3 gibi uzun ömürlü olmayacak. 4 sene giderse şükredin. 3 çıktığında cidden iyiydi ortalama pc'ler anca 2 senede o seviyeye gelmişti. yeni nesil şimdiden ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 256mb RAMli konsollarla 10 yil is yapti oyun sirketleri o kadar cabuk gozden cikarmayin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Lan editor sen ne zaman akillanican acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 beklenti aşırı büyüdü artık. eskiden mario vs ile 5 yıl oyalandık şimdi bf4 seviyesi oyunlar 2-3 hafta oyalarsa seviniyoruz. 7-8 saatlik story leri bitiremiyoruz. =) feci tüketiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 4k denince, 4k yayın yapan kanal yokken gidip 4k ekrana onbinler dökmek ne kafası? (tv diyorum bak monitör değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ayrıca hepimiz google dan arayıp ne olduğunu görebilecekken "yatak örtüsü" gibi bir şeyin üzerinde çekilmiş resmi "örnek resim" olarak koyup sonra "mehehe sazanlar" diye gelmek de güzelmiş. Açıklama; öyle ev ortamında çekilmiş gibi görünen resim koyunca insanlar başta senin aldığın kartın resmi zannetti doğal olarak. Sonra bakıp onun başka birine ait olduğu anlaşılınca da dalga geçildi doğal olarak. Zira hiç resim koymasan kimse "ss or did not happen" demezdi daha kolay olurdu fln Ne yazdım sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Dworgian said: Ayrıca hepimiz google dan arayıp ne olduğunu görebilecekken "yatak örtüsü" gibi bir şeyin üzerinde çekilmiş resmi "örnek resim" olarak koyup sonra "mehehe sazanlar" diye gelmek de güzelmiş. Açıklama; öyle ev ortamında çekilmiş gibi görünen resim koyunca insanlar başta senin aldığın kartın resmi zannetti doğal olarak. Sonra bakıp onun başka birine ait olduğu anlaşılınca da dalga geçildi doğal olarak. Zira hiç resim koymasan kimse "ss or did not happen" demezdi daha kolay olurdu fln Ne yazdım sabah sabah her şey ok de, şurası yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 gerçi evet. diyen çıkabilirdi. ne garibiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 editör kıçıma jet motoru taktırdım, istanbul semalarında uçarak seyahat ediyorum dese bile bence kimse ilgi göstermemeli, çünkü editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar