totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 dolar uçmasaydı iyi fiyatmış aslında. steam tl fiyatıyla çok fark yok şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 maksimum 250k agac limiti var oyunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 lol https://www.youtube.com/watch?v=28EM60ErfBg&t=1139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Vayy adamlar nehrin yükselip su basmasını bile yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 videoları izlerken birşey dikkatimi çekti adamlar ne eksik olursa olsun hiç eksi paraya düşmüyrlar. 10000'lik şehir yaptı adam ulaşım yok traifk sıkışık ama kimse şikayetçi değil. son hızda ilerletiyor bir de oyunu. sim city 4'te olsa anında batardık. umarım bu kadar kolay değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Oyun kolay gibi. En başta kısıtlı para veriyor ama sonra eksiye geçen görmedim. Paradan ziyade trafiğin akışını falan düzeltiyoruz anladığım kadarıyla. Zaten tek gelir vergiler. Verginin bir anda eksiye geçmesi için arka arkaya tonla servis yerleştirip ekrana bakmamak falan gerekir herhalde. Son simcityde belediyenin yönettiği işler vardı. Onlardan gelir elde edemezsen çok zarar edebiliyordun. Ama işte orada para vergilerin yanında o bireysel işlerden de gelebiliyordu. Burada sırf vergi olduğu için kriz anında zarara giren şehir konsepti biraz zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 olmaz öle sdehri dediğin kıt kanaaat gecinir. ada cumhuriyeti değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Olmamış o zaman. Bir dahaki oyuna bakacaz :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 hard mode var onun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Effects of Hard Mode are 1) Building and maintenance cost 25% higher 2) Relocation cost higher than normal 3) Refund on buildings only half the normal 4) Reduced RCI demand 5) Buildings level up more slowly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 abi zaten tutorial niyetine bi oyun attiktan sonra asil oyunu hard mode da acmak lazim direk zira normal hali asiri kolay, daha sehir yapmadan her yeri yol dosuyorsun iki ev dikince kara gecmeye basliyorsun. simcity 3000 de bunu yapmaya kalksan kuzenden para isteme hilesi arardin haril haril. bu tarz baslangic yaptiktan sonra yol bakim odeneklerini kismak zorunda kalip fikirtepe tarzi engebeli gocuklu yollarla dolu sehirlere sahip oldugumu hala hatirlarim. ha bi de gercek hayatta kredi olayina asla bulasmamami saglayan dersi simcity serisi vermistir bana. o nasil bir loan belasidir allam yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 sevindim simcity oynayıp stres yapmayan yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Bu arada tum binaların fiyatları/upkeep falan hersey zaten oyun icinde assetlerden degistirilebiliyor. 2 haftaya cıkar cokcokzor modları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 hard normal gibiymiş. very hard lazım oyuna. mod falan uğraştırmasınlar çok zor birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Vergi kazancını ek olarak indirebilirler zor olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 tum servisler %20-25 daha pahali ve evlerin leveli/degeri de yavas artiyor oda vergilere yansiyordur heralde. bide bu denize dokulen kirlilik baya cok yayiliyor akinti ile bikac zone gidiyor eger nehir falansa, golse daha kotu, ilerde azaltacak teknoloji var ama %100 temizlenmiyor benim anladigim kadari ile videolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 workshopta da simdiden bi ton binalar parklar yollar falan var yapilan, bi kac aya oyunun kendinden cok cesit bina olur secenek olarak cok iyi, 2 sehir birbirinin ayni olmaz, ayrica satin alinabilen bolge sayisi limiti 3x3x'i 5x5x yapabiliyorsunuz tek bir modla dev gibi harita oluyor bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Norak said: bide bu denize dokulen kirlilik baya cok yayiliyor akinti ile bikac zone gidiyor eger nehir falansa, golse daha kotu, ilerde azaltacak teknoloji var ama %100 temizlenmiyor benim anladigim kadari ile videolardan Skyın videolarında lağımı su arıtma sistemine çevirdi. Zamanla lağımın kirli suyu azalıp daha az kirli bir suya dönüştü. Temiz hale çevirecek bir bina henüz yok sanırım. Edit: Asset editörü görmek isteyenler için, Park yapımı: http://youtu.be/e__CD7k83RI Kavşak yapımı: http://youtu.be/TtfhXCu6MnU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 çok iyiymiş. o intersectionlar kafadan indirilir workshoptan, ez mode :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 hmm editör seysi epic olmus yalniz oyundaki default binalari vb de editletiyor bir noktaya kadar, etraftaki bosluga sigan herseyi koyabiliyorsunuz + binanin ustune sagina soluna klima billboard kutu parmaklik vb ne varsa konabiliyor cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yarın akşam çıkıyor, ne zamandır bi oyunun çıkışını beklememiştim böyle, d3 falandı en son sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 alıcam sanırım bunu ya. videoları izleye izleye helak oldum. umarım sim city gibi olmaz. onu da bir heves olarak almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 playstore'da normal 46tl, deluxe 54tl. ordan alıp geçicem. almak isteyenler ordan alabilir. edit: 54-tl'ye deluxe edition aldım gitti. sim city'i de ordan almışım zaten umarım kaderleri benzemez. adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 benimde son yıllarda hevesle beklediğim oyun simcity idi şimdi de bu çıksa da oynasak artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ben de simcity'de felaket heyecanlanmıştım ama city building oyunları çok hızlı tükeniyor ya. eskiden böyle değildi (oynayan kişi olarak) acaba kısıtlı zamanda oyun oynamaya çalıştığım için falan mı böyle geliyor artık anlamadım. sıfır heyecan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar