Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 otobus yapmadim daha hic zate :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bende komple bütün otobüsleri kaldırsam herkes metroya ilerlermi acaba. en azından otobüs trafiği azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 agent konusu sorunlu ya. freight dısındaki aracların trafik yaratmak dısında roluyok nerdeyse. aylar gecirebiliyo insanlar yolda gidicekleri yerleerde sorun olmuyo üzülmüyolar falan. bütün sehri yürüyerek gecmenin zararının olmamasıda burdan birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 tonla mod yukledim, oyunun acilmasi bir asir suruyor :P bu + hard mode oynamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Hard mode da traş, başda biraz dikkatli yapmak lazım açılışı sonra yine yürüyüp gidiyorsun. Daha bir micro managemnat tarzı şeyler olsaydı daha iyi olurdu. Trafik çok traş, metro, otobüs herhangi bir işlevi yok gibi mutluluk vermesi dışında, insanların yetişme kaygısı yok çünkü. Sanayi bölgesini haritanın bir ucuna yap işçi sınıfını haritanın diğer ucuna koy yine full kapasite çalışıyor endüstri. Halbuki insanlar işe yetişemediler dolayısı işden atıldılar şehri terk ediyorlar veya endüstir işçi gelemiyor diye zarra etse falan yani daha bir stratejik yerleşme ve trafik önem kazansa daha iyi olurdu. Yani oyun çok basit, biraz simcity oynamış insan için çocuk oyuncağı oluyor. Hard mode yine zor değil sadece açılış önemli biraz. Daha kompleks yapılabilirdi oyun. Ve daha çok faktör eklenebilirdi. Bakalım artık dlc vs modlar ile belki daha iyi olabilir. 19 saat keyifle oynadım keşfetme süreci de eğlenceliydi ama tekrar oynanabilirlik yok gibi yan en azından benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 tren yollarında trafik var wtf? cargo train şeysi ile 5-6 tane station yaptım. trafik oldu raylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 zaman kismina ayar cekilmesi gerek ama dogru, adamlari tek tek takip edince anlasiliyor evinden isine gitmesi 4 gun falan suruyor tiplerin dsf bu dengelenirse gece de eklenir rahatca oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 simcity nin o güzelliği vardı. saat kavramı vardı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Ya gitmeleri dört gün sürüyor da gün dediğin şey hızlı modda 10 saniyede geçiyor zaten. Gece gündüz döngüsünü 5 dakikalık yaparsın gerekirse tek gece gündüz bir ayı yansıtır. Sürekli para akışı olsun diye zamanı hızlı geçirmişler. Ayarlama çekerlerse sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 http://i.imgur.com/Q6umKXu.jpg 70k nufus, trafik problemi yok gibi birsey, commercial demand sifir bug sagolsun! sagolsun. office basmaktan agir baydim. para akiyor hic bir zorluk yok... no despawn moduyla yeni bir sehir kurarim belki ya da en iyisi patch bekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 yerleşimler güzel olmuş da yollar çok çirkin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 evet, yollari sonradan duzeltmek gibi bir planim vardi, hatta cogunu icten pay biraktim(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 oyun çok güzel başlayıp özellikle commercial bugı ile birlikte oynanabilitesini yitiriyor. Ciddi bir patch gerek yoksa yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 pati-hype sayesinde enpara'ya başvurdum. encard gelir gelmez oyunu alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hype öldü, çok acele etmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 commercial icin: http://www.reddit.com/r/CitiesSkylines/comments/2yytum/commercial_demand_bug_workaround/ sanirim turist in commercial formulasyonunda gibi duruyormus sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ayrica steam workshop ta commercial dusurmeyen custom made parklar var boyle. bu yontemi aynen kullanmislar. direk onlari da indirebilirsiniz. kendiniz yaratmaniza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Smoke said: hype öldü, çok acele etmene gerek yok. Nasıl öldü? 4 gündür reddit'te en hızlı büyüyen subreddit'e sahip CS. Muazzam ilgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ahah ben hep kendi yaptıgım turist ihtiyacını sıfırladıgım parkları yerlestiriyodum. yanlıslıkla bug ı onluyomusum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Galiba ayrıca ilk 3 günden redditin en çok content üretilen ilk bin bölümü arasına girdi :F Bu ara şehir yapanlar dikkat etsin cidden. Benim 60klık şehrimde 4 farklı yerleşim bölgesi var. İlk planlarken iki yerleşim bölgesinin ortasına commercial bölgesi yapmıştım güzel oldu. Diğer iki bölgeyi yaparken commercial demand olmadığı için yeni bölgeler ayarlamamıştım. Şimdi patch falan gelir bütün şehir çöker diye commercial bölgeleri ayarlıyorum. Endüstriye bağlantılarını falan çekiyorum. Dikkat edin patlamayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 peki industrial - eğitimsiz işçi oranını çözebilen var mı? İlk okul falan koymadan mı yapıyorsunuz? Hype öldü derken oyun ilk dediğim gibi güzel ama çok sorunlu. -Endüstri-Eğitimsiz işçi olayı -Office abanınca mal üretememe -Araçların 6 şeritlik yolda döneceği şeritte hayvani trafik oluşturması falan filan... baya sorunlu şu an bana göre. İçimdeki melih başganı öldürdü oyun onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ben simcity'den kalan alışkanlıkla yandaki bölgeleri satın almıyorum inatla.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Hoca şu saydıklarının hepsi 1-2 yamaya düzelir ya. İlk büyük yamaya tüneller geliyor, ilk Expansion Pack'e de hava efektleri geliyor, bizzat vereyim müjdeleri. Oyun yeni yeni emekliyor, öyle enseyi karartmayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 o değilde şöyle birşey var. benim ilk save imde böyle bir bug söz konusu değil? modlar falan herşey aktif. hayvan gibi de commercial demand söz konusu oluyodu parklarda dolu. allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Hotfix yapalım derken bir şeyi mi bozdular acaba? Smoke said: peki industrial - eğitimsiz işçi oranını çözebilen var mı? İlk okul falan koymadan mı yapıyorsunuz? Bunda zor bir şey yok yahu. Yerleşim bölgelerinden birini üvey evlat yapacaksın. Eğitim hizmeti çok temel olacak. Belki ilkokul o kadar. Endüstri level atladıkça eğitimli adam alıyor. Onun yanınada biraz over educated çalışan da alıyor. Endüstri ilerde ilk zamanındaki gibi çalışan yok diye ağlamıyor o zaman. Sahip olduğun endüstri miktarına göre gettonu biraz biraz büyütmen gerekiyor o kadar. Patchle düzeltime gittiklerinde ortamdaki commercial miktarı artınca ya şehrin import ihtiyacı çok artacak ya da sırf ofis yapmak yerine endüstri de döşememiz gerekecek. Commerciallar ürün almak endüstri de ürün vermek istiyor. edit: AscAnsio said: Hoca şu saydıklarının hepsi 1-2 yamaya düzelir ya. İlk büyük yamaya tüneller geliyor, ilk Expansion Pack'e de hava efektleri geliyor, bizzat vereyim müjdeleri. Oyun yeni yeni emekliyor, öyle enseyi karartmayın hemen. Bunları nerden öğrendin ya :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar