Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cities: Skylines

Norak

Öne çıkan mesajlar

Onları bende göüryorum ama sadece istatistiki bilgi mi ? Yoksa gerçekden bir işe yarıyor mu belli değil. Mutluluk veriyor bölgeye ve bölge değerini artırıyordur bunu gözlemek mümkün ?

Ama gece gündüz döngüsü olmadığı için belli değil, bir üniversite öğrencisi takip ettim metroya binip okual gitmesi 7 gün sürdü. Aynı işçide işe gitmesi 7 gün sürüyor 6 gün işe gitmiyor demek ama çalıştığı yer full kapasite dolu sürekli

Rush hour olmayınca trafik sorunu da doğmuyor. Sadece endüstri bölgelreinde mal export edilince tırlar sıkışıklıp yapıyor bunuda, endüstri bölgelerini dağınık yapıp harbour ve tren istasyonları ile halledebiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

sanayiisiz oynama sansi var, adamlar sormuyor sanayii mi ofis mi diye. ama soyle bir sey var, ofisler cok yer kaplayip az adam istihdam ediyor. endustri olunca da uneducated adam lazim oluyor benim gibi butun citizenlari parlak cocuk yapayim bahce hvuz universite doldurayim her yeri diyorsaniz olmuyor. ben de en son illallah ettim ayri bir yer kurup sirf endustri ve high residential verdim, land value yi artiracak hic bahce mahce yapmadim ve sadece ilkokul yaptim okuyamasin pezemekler isci olup sanayiide calissinlar diye. iyi is gordu. yalniz o bolum batakhane gibi trafik ses kirlilik girla, kendi yaginda kavruluyorlar bir kosede dsfsd.

capsler asagida

Sosyal ağlarda paylaş

abi bide öyle bişey varki şehrin taaa en sağındaki hastane şehrin 250km soldaki eve responda gidiyor. yolları görmeniz lazım heryer ambulans

+

toplu taşıma sayılarında problem var. tren istasyonunda 235 kişi taşındı diyor ama sol taraftaki transport sekmesinde 100 kişi diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen rastgele olarak pollution'ı nasıl engelleyebielceğimi buldum. hatta tüm ground pollution'ı geriye çevirebiliyorum.

tüm sanayiyi forestry'e çevirdim ve zamanla kirliliği sıfıra çekti. şimdi de sanayiyi kaldırıcam. sanayisiz de şehir olabiliyor. zaten gelir tablosunda sanayinin getirisi 20k falan ki commercial 100k getirirken. olmasa da olur yani boşu boşuna şehrin ağzına sıçmaya gerek yok. trafiğin yarısı bunların kamyonları yüzünden iptal oluyor. sadece commercial yapıp onların ürünlerini import edebilecekleri bir tren istasyonu yapmak daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

çöpler zaten zamanla artmıyor ki, yayılmıyor yani. orman sanayi yerine commercial ile de çevirebiliyosun. hatta en güzel çöpleri şehir dışından çevre yollarına bağlanabilen bir yapıyla uzaklaştırmak. yalnız direkt sıfır kirlilik üreten bir çöp sistemi yok oyunda. sıvı atıklar da öyle, kirlilik üretmiyorlar ama suyu görsel olarak kirletiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...