Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Onları bende göüryorum ama sadece istatistiki bilgi mi ? Yoksa gerçekden bir işe yarıyor mu belli değil. Mutluluk veriyor bölgeye ve bölge değerini artırıyordur bunu gözlemek mümkün ? Ama gece gündüz döngüsü olmadığı için belli değil, bir üniversite öğrencisi takip ettim metroya binip okual gitmesi 7 gün sürdü. Aynı işçide işe gitmesi 7 gün sürüyor 6 gün işe gitmiyor demek ama çalıştığı yer full kapasite dolu sürekli Rush hour olmayınca trafik sorunu da doğmuyor. Sadece endüstri bölgelreinde mal export edilince tırlar sıkışıklıp yapıyor bunuda, endüstri bölgelerini dağınık yapıp harbour ve tren istasyonları ile halledebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Ben sehir icine giren yollarda agir tasitlari yasakladim yan taraftan gecebilecekleri yollar biraktim sehir 65k nufus oldu neredeyse hafif kirmizi yol bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 abi 7 günde okula gitmek nedir? asmıştır okulu o. yürüse daha hızlı gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 gün ile insanların günlük yaşantısı uyumlu değil zaten uyumlu olması da zor bir gün 1 dakika,dan az zamanda bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 tamam işte esnetilmiş bi şi yapmaları lazım ama. 1 ayın 1 gün ettiği falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 egitimsiz insan sıkıntısı cekiyorum ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 aga bu nedir ya, bir astalık salgını başlıyor, hastane falan kurtarmıyor ya alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 senin de sular gg olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Egitimsiz neden ariyorsunuz? Officelere kaymak daha mantikli degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Ben de onu merak ediyorum sanayisiz oynama sansimiz yok mu? Para sikintim yok cok sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 var ben bayağı azalttım sanayii yi adım adım kapatıcam inş full ofis + ev yapıyorum. sanayii yok diye ağlayan yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 sanayiisiz oynama sansi var, adamlar sormuyor sanayii mi ofis mi diye. ama soyle bir sey var, ofisler cok yer kaplayip az adam istihdam ediyor. endustri olunca da uneducated adam lazim oluyor benim gibi butun citizenlari parlak cocuk yapayim bahce hvuz universite doldurayim her yeri diyorsaniz olmuyor. ben de en son illallah ettim ayri bir yer kurup sirf endustri ve high residential verdim, land value yi artiracak hic bahce mahce yapmadim ve sadece ilkokul yaptim okuyamasin pezemekler isci olup sanayiide calissinlar diye. iyi is gordu. yalniz o bolum batakhane gibi trafik ses kirlilik girla, kendi yaginda kavruluyorlar bir kosede dsfsd. capsler asagida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 e commerciala gfreight nerden gelıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 cargo train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yok yanı ımportmu edıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 import edersin abi iste cargo train ve cargo ship disariya bagliysa. en guzeli bi koseye ghetto sanayii bolgesi kurmak yine de. derdi buyuk ama birakacaksin takilacaklar kenarda iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 senko said: senin de sular gg olmuştur. yok ya, suyun pisliğinin aktığı nokta öbür uç, suyu çekitğim nokta öbür uç. hatta dur capsten göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 noise pollutiondan da hasta oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 abi bide öyle bişey varki şehrin taaa en sağındaki hastane şehrin 250km soldaki eve responda gidiyor. yolları görmeniz lazım heryer ambulans + toplu taşıma sayılarında problem var. tren istasyonunda 235 kişi taşındı diyor ama sol taraftaki transport sekmesinde 100 kişi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 geçen rastgele olarak pollution'ı nasıl engelleyebielceğimi buldum. hatta tüm ground pollution'ı geriye çevirebiliyorum. tüm sanayiyi forestry'e çevirdim ve zamanla kirliliği sıfıra çekti. şimdi de sanayiyi kaldırıcam. sanayisiz de şehir olabiliyor. zaten gelir tablosunda sanayinin getirisi 20k falan ki commercial 100k getirirken. olmasa da olur yani boşu boşuna şehrin ağzına sıçmaya gerek yok. trafiğin yarısı bunların kamyonları yüzünden iptal oluyor. sadece commercial yapıp onların ürünlerini import edebilecekleri bir tren istasyonu yapmak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 basta sehrin gobegine sanayii yapip sonradan onlari ofise cevirmek mantikli aslinda trafik sorunu da ortadan kalkiyor buyuk olcude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ilk basta copleri cevreleyen bi orman sanayi iyi oluyor hic kirlilik olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 çöpler zaten zamanla artmıyor ki, yayılmıyor yani. orman sanayi yerine commercial ile de çevirebiliyosun. hatta en güzel çöpleri şehir dışından çevre yollarına bağlanabilen bir yapıyla uzaklaştırmak. yalnız direkt sıfır kirlilik üreten bir çöp sistemi yok oyunda. sıvı atıklar da öyle, kirlilik üretmiyorlar ama suyu görsel olarak kirletiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 knox said: ilk 24 saatte 250k satmis oyunB)- 250k ile paradoxun rekoru olmus en cok satan olarak. http://www.rockpapershotgun.com/2015/03/13/mega-city-one-skylines-breaks-paradox-sale-records/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 o kadar yazılımcı bilmemneci adamlarsınız sevabına bi otomatik çöpleri transfer eden bi sistem yazsanızda mutlu olsak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar