Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 liberal said: yakınlaştırınca saçma sapan bi blur oluyor. kasti mi yapmışlar bunu? ayrıca yolları nasıl kullanacağımıza dair bir tuto lazım. nereye tek yön koyacağız, tek yönden sonra çift yöne çevirecek miyiz hede hödö Optionsdan tilt shift amountu düşüreceksin. Yol işi bayağı değişiyor =/ Ben bina öbeklerinin ortasından tek yön yol geçiyorum. Sonra yolu ikiye ayırıp ters yönde tek yön yol çekiyorum. Böyle yapınca binaların olduğu bölgelerde genelde trafik olmuyor. Trafik tek yönlerin birleştiği bina bölgesine giriş/çıkış noktalarında olmaya başlıyor. Orada biriken trafiği de döner kavşak falan yapıp mümkün olduğunca azaltıyorum. Tek yönler biraz riskli. Çıkış noktaları haricinde çok trafik yapmıyorlar ama servis araçlarının ulaşımını bayağı güçleştiriyorlar. İtfaiye arabası yanındaki eve ulaşmak için şehrin etrafında daire çizmek zorunda kalabiliyor. Şehri tek yönlü yollarla düzenlemek için servis binalarına ve tek yönlü yolların birleştiği/bittiği noktalara ek özen göstermek gerek. Döner kavşaklar orta seviyeli trafiğe kadar bayağı sağlam çözüm. Kavşağa girmek için uzun kuyruklar oluşmaya başladığı vakit kavşağa giriş noktasından gelen araçların kullanabileceği ek çözümler gerekiyor. Otobana aralıklarla bağlantı yapan yan yolların olması otobandan şehire giriş trafiğini belirgin biçimde değiştiriyor diyorlar mesela. Onu deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Of kafayı yicem ya, oyunda en uyuz olduğum şey RCI. Abi şehir yapıyorsun, mutluluk %90'larda, tax %8'lerde mis ama ev kuruyosun talep yok diye kimse gelmiyor. Böyle bi olay var mı ya. Nedir bunun formülü çözemedim 100k nüfusa saplandım kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://i.imgur.com/SIMdaj2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Roads : Mountainlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ya şu oyun çok güzel gözüküyor ama kolay filan demişsiniz, o biraz baltalıyor alıp oynama hevesimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 genreye tamamen cahil değilsen fail proof gibi ben daha -'e düşmedim salak saçma şeyler yapmama rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ya nasilsa sehri oturtana kadar bayagi bir oyanacaksin..sonra height maps dan reel cografya oynayayim bak dallasi yeniden kurdum diyeceksin..gideri var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 sim city 3000 oynamıştım en son o da oyun yeniyken sfs. kolay gelecek oyun zevk almayacağım büyük ihtimalle ya. very hard filan var mı? bayar mıyım kolay diye? yorum plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 kolay falan değil lan, trafik çözmeye çalışmak aşırı derecede beyin yakan bişey, ve aynı seviyede tatmin edici. istediğin seviyede sana bulmaca üretebilen oyunlara bayılıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hard mode var %20 daha zor hersey, zaten sehir buyudukce problemler cikmaya basliyo bastan planli gitmediysen ama para kismina ufak bi modifiye gerek evet, -ye dusmek imkansiz gibi su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 oyunun para dışında tek zorluğu yol inşa etmek abi. eğer yolları düzgün yaptıysan ki yukarıdaki sslerdeki gibi spagetti gibi yol döşemen gerekiyor. her şey tıkırında gidiyor. eğer yollar yetersiz kalmaya başlarsa cesetler evlerinde kokmaya başlıyor asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Para sorun değil de plan yapmazsan diğer sorunlar direk olarak parayla çözülmüyor. Güzel toplu taşıma sistemleri yapacaksın. Şehirdeki işlere uygun bir çalışan kitlesine sahip olman gerekiyor. Yoksa işler büyümediği gibi evdekiler de işsiz kalıyor. Şehrin büyümesi duruyor. Trafik işleri de bayağı kapsamlı. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=406608166 Üst geçit işine girdim. Bulvarlarda ve yaya kavşağı olmayan yerlerde bayağı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 trafik icin 2 cozum var 250k sehir yapan elemanin dedigine gore, subway ve ilgili policyler, bide bolca tek yonlu yan yollar ve yaya yollari kurmak, bunlar olunca nerdeyse arac kalmiyor sehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 abi oyunu oynamadan bile söyleyebilirim trafik sorununun çözümünü size. tek yön ağırlıklı olacak. blok blok olacak binalar. aralarındaki sokaklar ise 1 sokak gidiş ise, sonraki dönüş olacak gibi düşünün. bu şekilde ilerledin mi, trafik olmayacak ve geç kalma olayı da minimum olacak. nesi zor anlamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 almaata gibi yapın işte. heryere yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 O kadarını herkes düşünüyor lel. Tek yönlü sokağın bittiği başladığı yerlerde tek yön işini ne kadar uzattığına bağlı olan bir kalabalık birikiyor. Ayrıca tek yönlü yola sokak bağlarsan o sokaktaki trafik arttıkça bağlantı noktasını durduruyor. Ayrıca servis araçları tek yönlü sokaklarda erişim güçlüğü yaşıyor gibi sorunlar var. Evlerin yönetimi kolay ama dükkanlara ve fabrikalara çok araç girişi oluyor. Oralar için bir adet çözüm yetmiyor. Bağlantıları ve bağlantıların bağlantılarını çözmek, mal hareket yolunu boşaltmak, tren falan ayarlamak lazım. Hala hiç kullanmamaktan daha iyi ama "tek bir yöntem yapayım dünya üzerinde trafik kalmasın" diye bir olay yok. 1000 kişilik şehir ile 100.000 kişilik şehirin dinamikleri çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 alın hadi iyisiniz köftehorlar. 1 blok için çizdim. Bu mantıkla uygulayın her yere. Dışarıya da ana yol çekin e5 filan. http://i.imgur.com/vwEMdC3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 barbu said: alın hadi iyisiniz köftehorlar. 1 blok için çizdim. Bu mantıkla uygulayın her yere. Dışarıya da ana yol çekin e5 filan. http://i.imgur.com/vwEMdC3.png Hakikaten devrimsel bi yenilikmiş bu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bitti lan oyun. 65k yaptım ne bi residental istek var. azıcık ucundan industry istiyolar yapıyorum bitiyo hemen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 1m limit var nereye bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 korsan versiyonu 65k'dan yukarı çıkmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 80k oldu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 adam oyunu deniycem diye korsan çekti iliğini sömürdü hala satın alma noktasında gelemedi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 barbu said: alın hadi iyisiniz köftehorlar. 1 blok için çizdim. Bu mantıkla uygulayın her yere. Dışarıya da ana yol çekin e5 filan. http://i.imgur.com/vwEMdC3.png lan biz bunu nası düşünemedik!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 neutrino said: 1m limit var nereye bitiyor. 1m olduktan sonra game over mı diyor yoksa başka bi ayarımı var? abi satın alacam oyunu da eğer ki war-ez hali ile gerçek olanı aynı ise sıçanzi yani. 65kda metropolisi açtım bitti başka bi upgrade de kalmadı. 65kda metropolis mi olur lan istanbul dediğin yer bile 20 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar