Somon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 himym 3'e biraz mod biraz hero biraz map ekleyip sürseler patlama yaratack zaten niye kasıyolar bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 pre-order a çıkmış steamde http://store.steampowered.com/app/321960/ 115 TL bana mı öyle geliyor yoksa Ubi fiyat mı indirmiş biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 onun yerine 115 liraya season passiyle birlikte hakiki bir AAA almak daha makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Fiyati nerdeyse US versiyonu ile aynı olmuş yine bir Aral çakallığı. Şu oyun max 99tl olmalıydı steam tr'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 50 usd abi retail fiyatı zaten fiyat gayet normal, aral bulaşmış olsa 160-170 tl falandı fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ubinin diğer oyunları dolar fırlamadan 170-199 arasıydı yanlız , ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 HoMaM 6 da Ubinin oyunu Aral ayar çekmeden önce complate editionu 50 tl ye falan satılıyordu geçen sene steamde şimdi olmuş 75tl.Heroes serisine fazla talep yok, o yüzden 115tl ye çekmişler fiyatı, yoksa 175tl'ye ittirirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Heyecanla bekliyorum. Deluxe alıcam gibi hatta, ama diğer heroes oyunlarım Ubisoftta steamde değil. Ordan alırım muhtemelen yine. Gerçi biraz beklemek lazım greenmangaming birara indirim kuponuyla sunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Sanmıyorum 115 TL den ucuza başka yerlerde olabilsin :p Rus versionuna oyun sadece rusça olacak demişler ruslar köpürmüş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 CIS ülkesinden bildiriyorum, 31.16$ normal, 34.63$ deluxe versiyonu. Oyun sadece rusça olacak diye uyarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 cıs ülkesinden kutulu alın keyini uplay'e girin olay çözülür he steam'i unutun tabi bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 http://shop.ubi.com/store/ubiemea/de_DE/pd/productID.316803900/sac.true digital deluxe'ta. pricing error -75% off. 15€ şuan alıcam sanırım. en kötü refund olur dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bu fazla iyi deil mi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 almanya'dayım şuan zaten. vpnsiz almayı deniyorum ama olmadı paypal ve direk kredi kartı. authorization hatası veriyor türkiye'de olsam alabileceğim belki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 almadan önce şunu dinleyin :) http://www.youtube.com/watch?v=m5vEXnWQOH0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 aynı hata burda var. demmit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 sanssizsansli said: almadan önce şunu dinleyin :) http://www.youtube.com/watch?v=m5vEXnWQOH0 Off menü background ve music çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Heroes 4'ün müzikleri gerçekten çok iyiydi ama. 3'te iyiydi gerçi town müzikleri filan da. Ah Homm 3 ah:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 HOMM3 tarihin en güzel oyunu. Yıllar geçse de fikrim değişmedi. 3'ün de, 4'ün de müzkikleri güzeldi. Hatta 6 dan da dinlediğim müzikler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 şu 4ün müziklerini çalan türk bir hatun vardı kemanla onu da izleyin yukardaki grasslands'i yapmıştı. ben de en çok 4ün müziklerini severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 aldım ehuehu turkiye adresini, almanya'da kaldığım otelin adresine çevirdim oldu 100 uplay puanınız varsa %20'lik indirim kuponu eventi varmış birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ben kartla almaya çalışıyom olmuyor, sen ne kullandın, paypal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 direk kart bilgisini girdim sistemlerine işte turkiye adresi varken ne kredi kartı ne paypal kabul ediyordu. hatta paysafecard alıcaktım marketten ona bile hata verdi. sanırım ülkeyi kabul etmiyor sallama bir adres girersen düzelebilir. ya da borderlinx'te hesap aç, UK-US adresi al kendine bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 half life 2 leri alacaktım bir türlü kabul etmiyor biri bana alsın veririm havale felan hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 buldum hatunu http://www.youtube.com/watch?v=0s26rpx0C8g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar