Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might & Magic Heroes 7

Öne çıkan mesajlar

• 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
HoMaM 6 da Ubinin oyunu Aral ayar çekmeden önce complate editionu 50 tl ye falan satılıyordu geçen sene steamde şimdi olmuş 75tl.Heroes serisine fazla talep yok, o yüzden 115tl ye çekmişler fiyatı, yoksa 175tl'ye ittirirlerdi.
Mesaj tarihi:
Heyecanla bekliyorum. Deluxe alıcam gibi hatta, ama diğer heroes oyunlarım Ubisoftta steamde değil. Ordan alırım muhtemelen yine.
Gerçi biraz beklemek lazım greenmangaming birara indirim kuponuyla sunabilir.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/de_DE/pd/productID.316803900/sac.true

digital deluxe'ta. pricing error -75% off. 15€ şuan

alıcam sanırım. en kötü refund olur dsdfg
Mesaj tarihi:
almanya'dayım şuan zaten. vpnsiz almayı deniyorum ama olmadı paypal ve direk kredi kartı. authorization hatası veriyor

türkiye'de olsam alabileceğim belki lel
Mesaj tarihi:
HOMM3 tarihin en güzel oyunu. Yıllar geçse de fikrim değişmedi. 3'ün de, 4'ün de müzkikleri güzeldi. Hatta 6 dan da dinlediğim müzikler var..
Mesaj tarihi:
şu 4ün müziklerini çalan türk bir hatun vardı kemanla onu da izleyin yukardaki grasslands'i yapmıştı. ben de en çok 4ün müziklerini severim.
Mesaj tarihi:
direk kart bilgisini girdim sistemlerine işte

turkiye adresi varken ne kredi kartı ne paypal kabul ediyordu. hatta paysafecard alıcaktım marketten ona bile hata verdi. sanırım ülkeyi kabul etmiyor

sallama bir adres girersen düzelebilir. ya da borderlinx'te hesap aç, UK-US adresi al kendine bir tane
  • Yeni Oluştur...