dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Jaegerjaquez said: Dasaa büyük oyunu bozdu, peki ya tam tersiyse alt takımla dengelemek için basıyosam sürekli sjdjjdjdk brat... oyle bisi yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 allah isterse her şey olur knk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 o da yok. (santa da yok bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Hll jager cok ii olmus, ebenin ami hatta (tu) . Takipteyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Jaegerjaquez said: kanuni abiiii abi nerelrdesin abii sen shoulder presste 50 50 yapıom diyince gaza geldiydim o zamanalr artık ben de yapıom :DD asil tendonumu koparmakla mesguldum son 6 aydir biliyorsun. 78 kilogram iken putinin gencligi gibisin iyyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 110kg ohp ne lan? AYIMISIN SEN HEYVAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 dat creatine bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Abi jaeger'ın gözleri çizdirmesi lazım. Hayvan gibi göz cukurları var kemikleri düzgün, showofflaması lazım. Ben çizdirdim aşırı mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 kızları etkilemek istediğim zaman gözlük yerine üzerimdekileri çıkarıyorum abi sdfgdgd o değil de lens takıyorum arada gözümü yoruyor lazer de korkutuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 lzer beni de korkutuyor goz doktorum gozluklu zaten 10numara miyop var admada herifte cizdirmiyorsa vardir bir bildigi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bi bildigi yoktur ama korkuyodur belki o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 adam prof olmuş biliyordur bence bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Abi beni çizen cerrah kendi de çizdirmişti dfg. Bariz tavukmuş senin gözlükçü. Korkacak birşey yok, 3 gün rahatsız sonra çiçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Ahah Ben istesem de cizdiremiyorum. Artiyor gavat, artis ivmesi dustu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Lan beni gözlüklü beğenen kızlar ben üzülmiyim diye gözlük çok yakışıyo diyomuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Xunn kardeşim bişi diyosa bi bildiği vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Seni beğenen kızlar yuzune pek odaklanamiyorlardir zaten, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 adamın yüzü kötü değil ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Jaegerjaquez said: Lan beni gözlüklü beğenen kızlar ben üzülmiyim diye gözlük çok yakışıyo diyomuş demek ki Abi o kadar erkek ki vücut spectrumun diger ucuna geçiyor, kız gibi memelerine bakıyorlar net suratla işleri yok. http://i.imgur.com/rI5JFfQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Esh said: adamın yüzü kötü değil ki lan Yuze gelene kadar baska yerlerde takiliyorlar iste Ya neyse yeter bu kadar jager vucudu konuştuğumuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 >Not mirin' manly men for hours. What are you a faggot? https://www.youtube.com/watch?v=uWMuOrfBgDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Jaegerjaquez said: Lan beni gözlüklü beğenen kızlar ben üzülmiyim diye gözlük çok yakışıyo diyomuş demek ki Ne alaka canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 xunn said: Abi jaeger'ın gözleri çizdirmesi lazım. Hayvan gibi göz cukurları var kemikleri düzgün, showofflaması lazım. Ben çizdirdim aşırı mutluyum. adamin heryeri cukur ve tepelerden olusuyor zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bizim cankayanin yollari gibi, kizlar sevisirken bi sag bi sol yapiyormus devamli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Valthon said: Jaegerjaquez said: Lan beni gözlüklü beğenen kızlar ben üzülmiyim diye gözlük çok yakışıyo diyomuş demek ki Ne alaka canım Xunn biladerim gözlüksüz daha iyi dedi ben ahmet kardeşimin göz zevkine inanırım Dalga geçiom tabi herkesin zevki kendine kimi o şekil kimi bu şekil sfsds Gene de sanatçı adam xunn kulak vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar