elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 tatil yapmaktan spor yapmaya fırsat bulamadım heh. bu iron gym zımbırtısını kullanan var mı? şınav için falanda iyi olur sanki...
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ben spora başlayamadım,ama kilo sorununa alternatif çözüm ürettim:eve espresso makinesi aldım,sabah aksam kahve içip bazal metabolizmayı hızlandırıyorum,kalp krizi geçirip ölmezsem 2 yılda 5-6 kg vermeyı hedeflıyorum:)
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ya ben bi gaza geldim spor yapıyim diyorum da kesin 3-4 aya bayıp bırakırım. haliyle spor salonuna filan yazılmıyorum, 3-4 aylık üyelik yok yakındakilerin hepsi min 1 senelik yapıyo (adamlar resmen parayı basıp sonra salona gitmeyenler üzerinden zengin oluyo ya, nasıl olsa bunların %90 ı gelmiycek diye 1 senelik üyelik dayayıp duruyolar. bütün üyeler organize olup topluca gitseler salon çökücek) neyse, P90 filan evde spor yapma programları var diyordunuz bi topikte ama aramaya üşendim o yüzden buraya yazıyorum. en son 1 sene önce doğru düzgün spor yapmış biri için uygunmudur, nereden başlamak lazım filan şöyle bi mini-tutorial yazsanız da nasiplensem çok işime gelir. P90 ın birkaç tane farklı programı var hangisi daha uygun?
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 p90 ve onun bir numara ultrasi filan zaten spor yapabilenlerin isi abi.. ben de meraktan indirip bakmistim da...hadi 10 dakikada 30 sinav 30 mekik cekelim ustune 1 km kosalim donunce de bi tur daha atariz abi boylece gunde 10 dakika calisarak super forma kavusacagiz..sistemi.. e tabi ana mantigi cozmuyor ..biz zaten spor yapamayanlardaniz.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 değil. başlayın 1-2 hafta içinde sizde yapıyorsunuz zaten. ilk 5 yaparsın sonra 10 yaparsın sonra 15 gittikçe gelişecek. herkes bi yerden başlıyor ve öyle oluyor. kimse ilk başladıgında 30 şınav 30 barfiks yapmıyor. benim ev arkadaşım 1 şınav çekemeyerek p90xe başladı. 1 yıl geçti benden ileride şu an dogru beslendi çok iyi calıstı geçti. kendinizi kandırmayı bırakın. başlayın. bilmedende milleti yanlış yönlendirmeyin.
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bırak abi motive etmeyin şişmanlar şişman kalsın. daha çok zayıf erkek daha çok rakip demek sdfds.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 istiyosunuz ki vucut kendi kendine calıssın. bi uyanalım o adamlar gibi olalım. alın abi o zaman bi titreşimli sauna giysisi tüm gün takılın. belki gelişir kendi kendine.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 tamam geri aldim olumlu ve yapici olacagim.. evet abi gunde 5 le baslarsin zamanla olur..maksat surekliligi yakalayabilmek..emin ol hayatinda cok seyi degistirecek..
Istari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ben de kulubü mü yazmışım, düzeltelim o zaman.
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 benim 4 gün oldu. çok umutluyum bu sefer. diyet de iyi gidiyodu da bugun bi hata edip dışarda yedim. elbet benim de kaslarım olcak bi gün
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 p90x e bakındım da çok farklı dosyalar var birkaçyüz mb olanlar da 8 gb olan filan. 8gb olanı mı doğrusu? içinde 13 tane .avi ve 1 tane .pdf var
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 size farketme nedeni video compressionlardır. p90x yazanı indir direk.
Istari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Hata yaparsam düzeltirim, o konuda hiç gocunmam. klavye bu oluyor arada. Bunun dışında, küçük harfle yazsaydım ''istari'' yazardım. istari Türkçe bir kelime değil ki ''İstari'' yazayım.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bende kendimi düzelttim zaten orada aman Istari kızmasın diye
Öne çıkan mesajlar