Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben spora başlayamadım,ama kilo sorununa alternatif çözüm ürettim:eve espresso makinesi aldım,sabah aksam kahve içip bazal metabolizmayı hızlandırıyorum,kalp krizi geçirip ölmezsem 2 yılda 5-6 kg vermeyı hedeflıyorum:)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ben bi gaza geldim spor yapıyim diyorum da kesin 3-4 aya bayıp bırakırım. haliyle spor salonuna filan yazılmıyorum, 3-4 aylık üyelik yok yakındakilerin hepsi min 1 senelik yapıyo (adamlar resmen parayı basıp sonra salona gitmeyenler üzerinden zengin oluyo ya, nasıl olsa bunların %90 ı gelmiycek diye 1 senelik üyelik dayayıp duruyolar. bütün üyeler organize olup topluca gitseler salon çökücek)

neyse, P90 filan evde spor yapma programları var diyordunuz bi topikte ama aramaya üşendim o yüzden buraya yazıyorum. en son 1 sene önce doğru düzgün spor yapmış biri için uygunmudur, nereden başlamak lazım filan şöyle bi mini-tutorial yazsanız da nasiplensem çok işime gelir. P90 ın birkaç tane farklı programı var hangisi daha uygun?
Mesaj tarihi:
p90 ve onun bir numara ultrasi filan zaten spor yapabilenlerin isi abi..

ben de meraktan indirip bakmistim da...hadi 10 dakikada 30 sinav 30 mekik cekelim ustune 1 km kosalim donunce de bi tur daha atariz abi boylece gunde 10 dakika calisarak super forma kavusacagiz..sistemi..

e tabi ana mantigi cozmuyor ..biz zaten spor yapamayanlardaniz.
Mesaj tarihi:
değil. başlayın 1-2 hafta içinde sizde yapıyorsunuz zaten. ilk 5 yaparsın sonra 10 yaparsın sonra 15 gittikçe gelişecek. herkes bi yerden başlıyor ve öyle oluyor. kimse ilk başladıgında 30 şınav 30 barfiks yapmıyor.

benim ev arkadaşım 1 şınav çekemeyerek p90xe başladı. 1 yıl geçti benden ileride şu an dogru beslendi çok iyi calıstı geçti.

kendinizi kandırmayı bırakın. başlayın.

bilmedende milleti yanlış yönlendirmeyin.
Mesaj tarihi:
Hata yaparsam düzeltirim, o konuda hiç gocunmam. klavye bu oluyor arada.
Bunun dışında, küçük harfle yazsaydım ''istari'' yazardım. istari Türkçe bir kelime değil ki ''İstari'' yazayım.
  • Yeni Oluştur...