elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 tatil yapmaktan spor yapmaya fırsat bulamadım heh. bu iron gym zımbırtısını kullanan var mı? şınav için falanda iyi olur sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ben spora başlayamadım,ama kilo sorununa alternatif çözüm ürettim:eve espresso makinesi aldım,sabah aksam kahve içip bazal metabolizmayı hızlandırıyorum,kalp krizi geçirip ölmezsem 2 yılda 5-6 kg vermeyı hedeflıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ya ben bi gaza geldim spor yapıyim diyorum da kesin 3-4 aya bayıp bırakırım. haliyle spor salonuna filan yazılmıyorum, 3-4 aylık üyelik yok yakındakilerin hepsi min 1 senelik yapıyo (adamlar resmen parayı basıp sonra salona gitmeyenler üzerinden zengin oluyo ya, nasıl olsa bunların %90 ı gelmiycek diye 1 senelik üyelik dayayıp duruyolar. bütün üyeler organize olup topluca gitseler salon çökücek) neyse, P90 filan evde spor yapma programları var diyordunuz bi topikte ama aramaya üşendim o yüzden buraya yazıyorum. en son 1 sene önce doğru düzgün spor yapmış biri için uygunmudur, nereden başlamak lazım filan şöyle bi mini-tutorial yazsanız da nasiplensem çok işime gelir. P90 ın birkaç tane farklı programı var hangisi daha uygun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 p90x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 p90x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 p90 ve onun bir numara ultrasi filan zaten spor yapabilenlerin isi abi.. ben de meraktan indirip bakmistim da...hadi 10 dakikada 30 sinav 30 mekik cekelim ustune 1 km kosalim donunce de bi tur daha atariz abi boylece gunde 10 dakika calisarak super forma kavusacagiz..sistemi.. e tabi ana mantigi cozmuyor ..biz zaten spor yapamayanlardaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 değil. başlayın 1-2 hafta içinde sizde yapıyorsunuz zaten. ilk 5 yaparsın sonra 10 yaparsın sonra 15 gittikçe gelişecek. herkes bi yerden başlıyor ve öyle oluyor. kimse ilk başladıgında 30 şınav 30 barfiks yapmıyor. benim ev arkadaşım 1 şınav çekemeyerek p90xe başladı. 1 yıl geçti benden ileride şu an dogru beslendi çok iyi calıstı geçti. kendinizi kandırmayı bırakın. başlayın. bilmedende milleti yanlış yönlendirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bırak abi motive etmeyin şişmanlar şişman kalsın. daha çok zayıf erkek daha çok rakip demek sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 istiyosunuz ki vucut kendi kendine calıssın. bi uyanalım o adamlar gibi olalım. alın abi o zaman bi titreşimli sauna giysisi tüm gün takılın. belki gelişir kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 tamam geri aldim olumlu ve yapici olacagim.. evet abi gunde 5 le baslarsin zamanla olur..maksat surekliligi yakalayabilmek..emin ol hayatinda cok seyi degistirecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 klubü değil, kulubü yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ben de kulubü mü yazmışım, düzeltelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 istari ava giderken avlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 istari değil Istari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 benim 4 gün oldu. çok umutluyum bu sefer. diyet de iyi gidiyodu da bugun bi hata edip dışarda yedim. elbet benim de kaslarım olcak bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 p90x e bakındım da çok farklı dosyalar var birkaçyüz mb olanlar da 8 gb olan filan. 8gb olanı mı doğrusu? içinde 13 tane .avi ve 1 tane .pdf var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 size farketme nedeni video compressionlardır. p90x yazanı indir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Hata yaparsam düzeltirim, o konuda hiç gocunmam. klavye bu oluyor arada. Bunun dışında, küçük harfle yazsaydım ''istari'' yazardım. istari Türkçe bir kelime değil ki ''İstari'' yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bende kendimi düzelttim zaten orada aman Istari kızmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 o zaman; bende değil, ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 teşekkürler hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 rica ederim. öğretmek sünnettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 sdfhbajksdnşajdaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar