Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şu yemek olayı zaten bozuyor işi. yediğime içtiğime dikkat etmeden çalışsam ne olur onu deneyeceğim bu ay. zaten şişman kilolu bir adam değilim. 180/75 gidiyorum hafif göbek, boyun ve bel problemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben de dragonfire gibiyim. ancak boyum biraz daha uzun. dragonfire yapsın beslenmeye dikkat etmeden sporunu oluyorsa biz de yaparız. dedi 24 saat içinde iki bira çakmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bi de beslenme topiğine giriyorum uzay mekiği yakıtının yüzde değerleri gibi beslenme şeyleri var ya. ooo hmmm yapıyorum, sonra markete gidiyorum minimum makarna maksimum ton balığı alıp çıkıyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben de ton baligi aldim. oo saglikli beslenme dedim aldim attim dolaba. duruyor bi kosede 3lu paket ton baligi 1 senedir. oglen de gittim fabrika yemegi yedim. makarna+patates. insanin ihtiyaci olan hersey var yemekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ahahahahhaa abi ton baligi beklemesin çak bi makarna ustune ateşle işte mis gibi carb omega protein yag tuz ne ararsan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Beyler yardım. Kardiyoya başlamam lazım. 10 dakikada tıkanıyorum. Sitede koşu bandı, eliptik bisikelt vs gibi imkanlar var. Bu arada fazla kilo da var, verirsem bonus olur ama asıl amaç o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 seks mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: ya aslan gibi hareket ederken doğru diyorsun da işte vücut yakamadıktan sonra olmuyor, o da tembellikten hani başka bir şeyden değil. ben şoklarsam 5-6 kilo hızlıca atarım diye hevesleniyorum sonra o gazla cardio. cardio'da en nefret ettiğim şey ha. 1 saat burnumdan soluyarak ağırlık çalışayım ama cardio olmasın yani ama yağ yakmak gerekiyor işte malum 10 kilo var üstümde fazla. allahtan bünyem iri de öyle şişko görünmüyorum adasd. tam olarak o dediğini yapsan bol bol yağ yakarsın zaten kardiyoya ihtiyacın yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Dragonfire said: şu yemek olayı zaten bozuyor işi. yediğime içtiğime dikkat etmeden çalışsam ne olur onu deneyeceğim bu ay. zaten şişman kilolu bir adam değilim. 180/75 gidiyorum hafif göbek, boyun ve bel problemi var. boş durmaktan iyidir abi her şekilde ben böyle düşünüyorum. zarar edecek halin yok spor yaptın diye. 10 olacağına 2 olsun senin olsun yiyemedim diye moral bozup sporu bırakacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bende öyle düşünüyorum. Bakalım bedenimde benimle hem fikir mi onu göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aktiftablet said: Beyler yardım. Kardiyoya başlamam lazım. 10 dakikada tıkanıyorum. Sitede koşu bandı, eliptik bisikelt vs gibi imkanlar var. Bu arada fazla kilo da var, verirsem bonus olur ama asıl amaç o değil. Abi bence sürekli bölge değiştir, bacaklarında derman kalmayınca mekiğe geç. Core'u pert ettikten sonra küreğe geç. Sonra yeniden koş falan. Amaç kalori yakmaksa, artık daha fazla koşamıyorum dediğin anda bölge değiştir. Kısacası: Yandım diyecek, yandığı yerden çekeceksin ağzına burnuna... http://www.youtube.com/watch?v=IMdbQXHUT7s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ne bileyim ya ağırlık çalışırken yeterince iyi beslenemezsem kas eritirim gibi geliyor, zaten kas yok iyicene içeri çekmeyelim. doğrusu cardio da aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: seks mi abi sdfa orda sıkıntı yok. yazın dağlarda tepelerde motor sürücez kondüsyon lazım, geberirim bu halimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 en kotu ihtimalle basarsin haslama tavugu 2 ileri 1 geri olur mehter makamindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 2 saat sonra kebablari goturucem. 2 tane adana yiyeyim ekmeksiz. eve gidince de yerdeki dumbellara bakarim bi iyice demlenmisler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 marty aynı ben ya pideli köftenin yanına ekstra lavaş da söylüyordur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yok ya, ekmek lavas verme diyorum adama ama etin soslari akmis lavasi verince dayanamiyorum yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yeyin abi bişey olmaz yakıyorsunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: ne bileyim ya ağırlık çalışırken yeterince iyi beslenemezsem kas eritirim gibi geliyor, zaten kas yok iyicene içeri çekmeyelim. doğrusu cardio da aynı şey. eritmezsin abi günde 500 kalori yiyip aç gezmezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 dün klüp üyeliğimi resmen sonlandırmış bulunmaktayım. Karşılığında da klüp üyelerinden dayak yemiş hissi var üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sorun degil. geri gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bugün de mi başlayamadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben 2 gun once sinav cektim. 1 cektim 2 saydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Bi ara verdim spora 3 kilo yag almisim mk. Gerci her gece bi bar cukulata yenir mi? Ya da haftada 4 fastfood? Yenmemesi grekiyomus asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 1 haftadır çok dikkat ediyorum lan öğlen yemeğe normalde 2 de fln çıkarım. sabah spastik müsliden sonra 12:30 gibi karnım bir guruldamaya başlıyor. yani şaka gibi, senfoni orkestrası gibi utancımdan yemeğe çıkıyorum lan. aynı odada çalışıyoruz, insanlar duyuyor :( utanıyorum. bakalım önümüzdeki haftanın sonunda kaç kilo vermiş olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar