Trias Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 11. bölüm niye çıkmadı diye beklerken, sezonun bittiğini öğrendim. :/ Saul bile olamadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/34g1us/i_am_vince_gilligan_ama/ vince enişte reddit AMA yapmış dün akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 NSFW http://www.youtube.com/watch?v=1G8AYfi840g& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 bu ay saniyordum da subattaymis bunun yeni sezonu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 İlk bölüm yayınlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 netflix de var yeni bölüm. smartflix doğrusu. bizdekinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ozlemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bb gibi bitmesini bekliyom ben bunun, oturup bi solukta izlerim. ya da youtube da 5-6 saatlik film gibi yapanlar cikiyo belki ole izlenir dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ne güzel dizi ya bbden daha güzel tat veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 elektrik düğmesi sahnesi süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Reyis bbden sonra nasil dustu bi de onu cekseler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ilk bölümü izlemedim ama ilk sezonda hala bb öncesi dönemde geçiyordu. yavaş yavaş güncel senaryo ile kesişecek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Coldwind said: elektrik düğmesi sahnesi süperdi. Hangi sahne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 son sahne? abi ben bu dizinin temposuna uzak kalmisim yaniz. konuyu begensem dahi anlatim cok temposuz ve uyutucu geldi bu sefer ya. sacma bisi. cok severek izliyordum falan halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ilk bölüm baya sıkıcı geldi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 İlk bölümün başında bir şeyi fark ettim. Bu dizi breaking bad sonrasını da anlatıcak. Belki siz biliyorsunuz da, benim jeton yeni düştü :P . Bu tarçıncıyı ortadan kaybolduktan sonra açmış yoksa emerg. exit'ten tırsmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 hadi canım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 olay neydi ki onda? pek hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 çöplerin orda kitli kaldığında arka kapıda emergency exit only, işte alarm çalacak polis notify edilecek gibi bir şey yazıyodu açamadı kapıyı. ama ilk sezondan beri belliydi zaten birinden veya polisten saklandığı orda çalışıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Nerden belliydi ki ? Bir tek ilk sezonun ilk bölümünde gösterdi bu halini ki o da belki geçmişten birşeydir dedim çünkü dizi breaking bad'in öncesini anlatıyor dendi. Dedim hiç bir zaman sonrasını anlatmıycak. Pinkman'i uzun soluklu görebiliriz o zaman tekrardan heh. Ölmeden önce walter'ı da tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 yaşlanmış nasıl geçmişten olacak, bariz bb sonrasıydı ilk sezonda ilk gösteriği hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Bir kere dizi geçmişte gecicek dendi o yüzden o ihtimal gelmedi aklıma. Heralde bir iş feşinde ve makyaj fln. yapmıştır dedim. Adam sonuçta slippery jimmy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 BB den biyerinde diodu waltera bu isten sonra anca suraya gider pizzaci isletirim diye zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 YA AHHAAHAHAHAAHA ABİ nasıl bir dizidir bu ya. süper süper. breaking bad nedir şunun yanında inanılmaz iyi ya. her saaniyesi herşeyi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kesinlikle çok iyi düşünülmüş hikayeler var. her bölüm ayrı başarılı. chuck ve metronomla başlayıp jimmy ve 'squat cobbler' ile bitirmek mesela, gayet mükemmel. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar