Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Better Call Saul (2015) - AMC

reampage

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Çünkü neresinden bakarsak bakalım bb'de biraz daha konu üstünlüğü, bcs'da ise kişisel analizler ön planda. Bb'de walt'un Yaşadıkları hiç azımsanacak şeyler değildi evet, ama yine de konu daha çok plandaydı. Buna dayanırsak, son bölüm bize konusal olarak bir şey vermedi, ama saul'un kişiliği ve psikolojisi bazında devrim yaşattı. Sonraki sezon itibariyle Karşımızda jimmy mcgill değil, saul goodman olacak bu yüzden de. Fakat yine de, sonraki sezonların daha bol aksiyonlu olacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte ben de onu açıkladım ya abicim. Dizinin konusu bir avukatın gelişimi. Fakat bb'de bir Öğretmenin meth pişiricisi, hatta piyasanın en üstüne çıkması anlatılıyordu. Bu yüzden bb kadar aksiyonlu olamaz dedim. Ha bir de sonraki sezonlar aksiyonu biraz daha bol olacak dedim çünkü saul artık karanlık tarafa geçti. Yani artık Walt gibi, Jesse gibi insanlar için Avukatlık yapmaya başlayacak. Bu da onu daha kötü insanlarla çalışmaya itmiş oluyor. Ama işte yine de aksiyon artsa da bb'nin aksiyon seviyesine ulaşamaz gibime geliyor konularının farkı yüzünden. Soruyu da yanlış anlamış olabilir abicim affına sığınırım. Bir de uzun mesaj yazmak bende bir alışkanlık, günlük konuşmalarda bile uzun konuşurum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...