Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Better Call Saul (2015) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

bi süre denedi işte kanunsuzluk yapmamak icin kastı kendini
chuck'ta ben seni biliyom kendin de biliyosun dedi
senden adam olmaz dedi euhe

cahil cahil spoiler verip durmasana aktif sezonda.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

mikeın sahnesindeki adam gta 5teki trevor bu arada.

bu elemanı nereden tanıyorum diyorum lel, ana karakter oynayacak kadar başarılı bana göre. keşke daha fazla görsek, tam trevor'a göre bir dizi.
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/K3yaOVu.jpg

sdf

Biraz uzatmışlar gibiydi Marco'lu kısmı ama sonu güzeldi ya.

B as in Bravo Vince

http://i.imgur.com/wGwkO8b.jpg

yüzüğü breaking bad'de de takıyormuş Saul.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bana kalırsa Yönetmenlik konusunda bb'nin üzerine çıkıldı. Özellikle o fotokopi makineli sahne bir başyapıt. Sezon finali konusunda da bence gayet doyurucuydu. Sonuçta bu dizi bir avukatla ilgili, aksiyonun bb'deki kadar olması biraz daha zor.
Mesaj tarihi:
Çünkü neresinden bakarsak bakalım bb'de biraz daha konu üstünlüğü, bcs'da ise kişisel analizler ön planda. Bb'de walt'un Yaşadıkları hiç azımsanacak şeyler değildi evet, ama yine de konu daha çok plandaydı. Buna dayanırsak, son bölüm bize konusal olarak bir şey vermedi, ama saul'un kişiliği ve psikolojisi bazında devrim yaşattı. Sonraki sezon itibariyle Karşımızda jimmy mcgill değil, saul goodman olacak bu yüzden de. Fakat yine de, sonraki sezonların daha bol aksiyonlu olacağını düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
sen demişsinki avukatla ilgili, bb kadar aksiyonlu olması zor demişsin ben de niye dedim
sen ne cevap vermişsin, sonuna da bol aksiyonlu olacak demişsin, uzun cümleler yazınca cevap vermiş olmuyorsun küçük kardeşim
Mesaj tarihi:
İşte ben de onu açıkladım ya abicim. Dizinin konusu bir avukatın gelişimi. Fakat bb'de bir Öğretmenin meth pişiricisi, hatta piyasanın en üstüne çıkması anlatılıyordu. Bu yüzden bb kadar aksiyonlu olamaz dedim. Ha bir de sonraki sezonlar aksiyonu biraz daha bol olacak dedim çünkü saul artık karanlık tarafa geçti. Yani artık Walt gibi, Jesse gibi insanlar için Avukatlık yapmaya başlayacak. Bu da onu daha kötü insanlarla çalışmaya itmiş oluyor. Ama işte yine de aksiyon artsa da bb'nin aksiyon seviyesine ulaşamaz gibime geliyor konularının farkı yüzünden. Soruyu da yanlış anlamış olabilir abicim affına sığınırım. Bir de uzun mesaj yazmak bende bir alışkanlık, günlük konuşmalarda bile uzun konuşurum :)
  • Yeni Oluştur...