Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Biriktirip toplu olarak mı izlesem diye düşünüyorum. Bir hafta beklemek zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Güzeldi. Bu arada bb öncesini anlatmasa hiçbir anlamı yok. Bbdeki imba karakterleri daha yakından tanıma fırsatı yakalıyorsun, keyif veren olayda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 progamer said: http://i.imgur.com/k8ymU40.jpg burada aklına bu gelmeyen yoktur hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Masticore said: Ben en azından breaking bad'den sonra veya ondan bagımsız bir dizi yapmışlar diye düşünmüştüm. Öncesini ne yapıcaz ya. Sonu bok çukuru Yine izliycem tmm ama bildiğin hayal kırıklıgı oldu şimdi... İnsan bekliyo ki 0 dan başlasın yine birşeyler yapsın. Sen breaking bad'i hatirlamiyosan izlersin nasıl unuttun o sonu fln. o da garip ya ^^ nurtopu gibi bir plebimiz daha oldu ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Surekli cikiyo bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 eğlenceliydi yine. merak uyandırıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 goldbären said: Masticore said: Ben en azından breaking bad'den sonra veya ondan bagımsız bir dizi yapmışlar diye düşünmüştüm. Öncesini ne yapıcaz ya. Sonu bok çukuru Yine izliycem tmm ama bildiğin hayal kırıklıgı oldu şimdi... İnsan bekliyo ki 0 dan başlasın yine birşeyler yapsın. Sen breaking bad'i hatirlamiyosan izlersin nasıl unuttun o sonu fln. o da garip ya ^^ nurtopu gibi bir plebimiz daha oldu ^.^ http://static.giantbomb.com/uploads/original/9/90729/1869853-anteater.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yeni bölüm yok mu noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 salı günleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bi çırpıda bitti bölüm anlamadım bile. chuck kısımları biraz sıkıyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tam ara bölümdü işte. haftaya mike odaklı olur, nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 megerse saul da foot fetish'i varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 MIKE REİS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 mike reyis ağlattın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 corrupt polis çok cheesy ama mike reis gözlerimizi yaşarttı, güzel ara bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bayıktı bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 süper bölümdü. Mike :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 çok yavaş ilerliyor bölümler, sıkılıyorum izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 breaking bad de yavaş ilerlemiyormuydu? bunun da farkı yok, telefondan oyun oynarken izledim dün resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Godfather esintisi mike reis, karaktere göre dizi hızı biraz güzeldi dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 breaking bad o kadar yavaş ilerliyordu ki bütün dünya sezon 3'de başladı izlemeye sdfsd. unutuldu o günler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 çok iyi bölümdü be. ilk çıkarken dizi BB gibi olmayacak daha az karanlık oalcak dediler ama drama iyiydi. sezonlarca skyler tribine katlanıp buna bayık diyenlerin çükünü mike vursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 chuck var bunda da skyler yerine boş iş peşinde. bölüm güzeldi ama.daha çok mike olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ep 07 çok iyidi, karakter değişimi-gelişimi olarak walter yerine saul izlicez bu dizi işte, yine bi growth decay transformation, süper bu vince ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bu adamların o formül bir dizi daha çıkarır ya o derece güzel işliyor keratalar hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar