goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 abi sen sadece ilk sezonun ilk bölümünü bile izlemiş olabilirsin :) kesinlike sezon 1 veya 2nin ilk bölümünün sonu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 her bolumu ayni yavaslikta olunca izleyici uyumus, ne izledigini farketmemis olabiliyor. normal bir durum bcs icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 bir sezon bitirdim ya eminim ama her şey rüya gibi kafamda eheh biraderini şirkete falan getirtiyo. ormanda çadırda kalan çocuklar falan vardı. mahallede üçkağıtçı çocuklar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 ya trailer fazla mı cilalı ne, hiç vince gilligan havası, bir breaking bad atmosferi yok önceki sezonlarda olduğu gibi. vhs diziyi hd mi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 atom fiziğini bırakıp itliğe serseriliğe yöneldiği sezon olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 kim 50 yaşındaymış, daha doğrusu 47 minyon her zaman iş yapar sözü bir kez daha kanıtlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 başlamış yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 gün sayıyorum kaç haftadır, akşama dünyanın en büyük pizzasıyla emikleyeceğim diziyi. hmmmsfmff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 aha netflix'i acma zamani gelmis. bojack de geliyor eylul'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 good guy howard diye meme olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 goldbären said: gün sayıyorum kaç haftadır, akşama dünyanın en büyük pizzasıyla emikleyeceğim diziyi. hmmmsfmff... ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Oski said: aha netflix'i acma zamani gelmis. bojack de geliyor eylul'de E yine yok. Silkicem ya. Us Netflixte vardır herhalde. Smart dns yapcaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 4x1 sonu Cok acimasizca ya. Adam ne cevap beklerken ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 ShadowFax said: Oski said: aha netflix'i acma zamani gelmis. bojack de geliyor eylul'de E yine yok. Silkicem ya. Us Netflixte vardır herhalde. Smart dns yapcaz yani amerikan netflixine de sezon 3 2018 martta gelmişti abi. bu sefer birebir gelme davası bitti sanırım iki sezondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 madrigal de tam türk aile şirketiymiş ehueh bir de doğumgünü kutlaması değil de, evlenme teklifi hazırlığı olsaymıştı maslak plazasında çekmişler dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 s4ep1 sonu https://media.giphy.com/media/Nm8ZPAGOwZUQM/giphy.gif https://www.youtube.com/watch?v=V2JX3qTaqE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Dizi süper gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 fazla iyi dizi sıkıntı çok yavaş ilerliyor. sapıkça sanırım bu huyunu da seviyorum dizinin de, hadi abi çok merak ediyorum birleştirdikleri noktayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 yavaştan yaklasiyor gibi overlap. reddite göre 2 sezon sonra sanırım walter white falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 ya övmeyin sezon sonunu bekliyorum, tek seferde çakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 ben de dahil büyük bi kitle muhtemelen walter white'a bağladıkları zaman başlayacak izlemeye. gerçi ben 1. sezonu izledim de sonra dolsun öyle izlerim dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 hicbir suc gecmisi olmayan, jimmy ve mike ile hicbir tanisikligi olmayan walter white ne alaka yahu. oyle zorlama bir baglama oldugu anda zaten diziyi izleme vakti gecmis demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 nası yani? anlamadım bb'deki timeline'a bir şekilde dahil olabilecek mi diyorum. sonuçta bir bb karakterinin geçmişi üzerine hatta karakterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 bb de ki timeline a gelince bitecek işte dizi. Walter White en fazla arabasını yıkar Saul'un cameo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar