Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 15

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elbette öyle ama Red büyük fark var, boşuna para verilmez dediği için özellikle sormak istedim. şimdi biraz baktım da next gen(PS4) vs old gen(PS3) farkı varmış. Şu an heyecan seviyesi yarıya düştü asdf
Mesaj tarihi:
şuan 170 online var seasons'da dsfds. muhtemelen hepsi türk. sanırım şuan dünyada fifa oynayan bi biz varız.

iki maç yaptım. biri seasons'dı. kıral burak gol attı adam çıktı galibiyet gelmedi bana. diğeri fut oynadım. inanılmaz lg vardı oyundan düştük. ikisi de türktü. adamlar serverları falan ayarlamadılar sanırım daha ahha.

singıl oynamayı sevmediğimden bakmadım kapadım yarın bakarım.
Mesaj tarihi:
aynen ps4.

be a pro deneyeyim dedim. maçlar sıkıcı geçmiyor. galatasray'da başladım. arena'da koreografi ile başlıyor maç. it gibi koştum gaza gelip ilk maçımda rize'ye 2 gol attım sdfds
Mesaj tarihi:
spotcudan alanlar demo ile arasında bir fark gördü mü?

ben paranoya yaptım acaba boktan versiyonu falan mı diye. Aslında her türlü online hizmet falan açık. Öyle olsa online falan da çalışmazdı ama paranoyağım işte biri yardımcı olsun :(
Mesaj tarihi:
Grafik dışında bir fark var mı PS3/4 arasında? Eğer tribünler ve yağmur damlalarının yüzüne çarpma hissi falansa ben 3'te de oynarım yani.

Bir de şu anda PS'te demo oynayabiliyor muyuz.
Mesaj tarihi:
PC, PS4 ve X-Box One versiyonları NEXT-GEN (GEN 4)
PS3 ve X-Box 360 versiyonları LAST-GEN (GEN 3)

Producer Sebastian Enrique said:
"The Gen 3 [Xbox 360, PS3] team, they work next to us, and they're picking as much as they can to apply it to the Gen 3 platforms, but not everything is coming there."

said:
"We're very confident in the amount of innovation and depth we're delivering for FIFA 15 on PS3 and Xbox 360 but there are some things we couldn't do for FIFA 15 on PS3 and Xbox 360, either based on the limitations of these consoles, or our time and resources," said an EA Sports statement. "Pro Clubs will not be a mode in FIFA 15 on Xbox 360 and PS3."

Tam olarak yazmıyorlar platformlar arasında ki farklar nedir diye. Bazıları takıma veriğin komutların last-gen'de olmadığını yazmış. Emotion engine yok diyorlar falan.
Mesaj tarihi:
prandelli benim yerime burak ve umut'u tercih edince eskişehir spora kiralik olarak gitmeyş kabul ettim ilk maçında golümü attım sdfs
Mesaj tarihi:
60 chemli baya böyle bronzlu silverlı boktan bir takımla 100 chem full gold alman futbolcuları olan bi takımı tokatlıyordum. maçı 2-0 yaptım ilk dakkalarda.

adam messi ve ibo'yu soktu oyuna.

ne vursa girdi sdfs. 4-2 bitti. teşekkürler ea. bebeleri mutlu edin ki bassınlar paraları kartlara.
Mesaj tarihi:
Messi ibo falan yoktur o adamda da zaten, birisini loan yapmıştır Messi zaten ultimate teamle geliyor. Öyle herkeste ibo messi olmaz. Gold oyuncular diyorsan sudan ucuz zaten.
  • Yeni Oluştur...