Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 deathbringer dustuğundaki kadar sevinmedim falan hicbişeye sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 dreagloth said: raggy babanın o kadar ekmeğini yiyoruz hs de, daha elimiz kalkmaz. abi.. aslıdna wow'da ragnaros kesenlere hs'de ragnoros vericekler oha ne iyi olur lan. bildiğin zengin ettim blizzardı bu serefsizce fikrimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 vanilla'da pvp diminish return yokken frost shock yüzünden STV'de pc'nin power tuşunu kırmıştım rl rage'e girerek hunter oynuyordum ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Abi gerçekten çok çok iyi günlerdi.. ya yaşımız itibari ile tam zamanında gelmişti oyun yada gerçekten çok iyiydi... o molten core a girmek için biyerlerden filan zıplanıyordu di mi? aşağı lava düşenler olurdu onlara gülünürdü filan.. moltenin çük kadar kapısında pvp ler.. aman allahım ne özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 full boneschyte rogue vardı bizim serverda bir tane. ne günlerdi be. millet naxx'ın kapısını bilmiyordu, adam işid militanı gibi takılıyordu. http://www.youtube.com/watch?v=ZhHNtFTR5ZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Cuce said: dreagloth said: raggy babanın o kadar ekmeğini yiyoruz hs de, daha elimiz kalkmaz. abi.. aslıdna wow'da ragnaros kesenlere hs'de ragnoros vericekler oha ne iyi olur lan. bildiğin zengin ettim blizzardı bu serefsizce fikrimle One upliyim seni o zaman butun legendaryler wowda kestikce item olarak dussun HS icin sırf ragnaros değil ragnaros kesitn mesela "A broken statue of Ragnaros" düssün vericne questi HS de ragnaros versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Niar benim sunucuda oynuyordu, en çok benden nefret ediyordu sanırım. Bütün bir gün Stormwind çatısında bekleyip posta kutusunda öldürmüştüm. Alt karakter açmıştı Horde tarafında ana avrat sövmüştü sonrasında arkadaş olduk. Feel the Pain videolarından bir tanesinden ben kendisini ganglerken olan görüntüler de vardı. :) Benim karakterin adı Solozzo'ydu, tıpkı Niar gibi Rogue oynuyordum. Bu yeni güncelleme ile canım çekiyor oyuna dönmeyi. :o pattisliborek said: full boneschyte rogue vardı bizim serverda bir tane. ne günlerdi be. millet naxx'ın kapısını bilmiyordu, adam işid militanı gibi takılıyordu. http://www.youtube.com/watch?v=ZhHNtFTR5ZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 questler ve itemler için sadece thottbot vardı site olarak, tey teyyyyy, dandik bağlantı yüzünden your freedom kullanırdık teyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 full epic birini etrafındaki kalabalık çemberden anlardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 quest logdaki questlerin hepsini thottbot'tan bakıp bir kağıda koordinatları not etmek ve daha sonra oyuna dönüp tüm questleri yapmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sabaha kadar av yapmak,bitmeyince sıkılıp uyumak.kalkıp oyuna dondugunde hala aynı av nin devam ettiğini görüp sevinmek,bir nevi nöbet değişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 pattisliborek said: full boneschyte rogue vardı bizim serverda bir tane. ne günlerdi be. millet naxx'ın kapısını bilmiyordu, adam işid militanı gibi takılıyordu. http://www.youtube.com/watch?v=ZhHNtFTR5ZQ Niar ya eskiden hayrandım adama :D ciddi anlamda rogue oynamama sebep olan kişidir. Ondan daha eski olan Meandro da o zamanlar için iyi rogue sayılacak oyunculardandır. Tabi birde Grimi unutmamak lazım. Vay be eskiden ne elemanlar vardı. Şimdi twitche bakıyorum hep nerd :D Birde çok çok eskiden beta dan Mave diye bir eleman vardı oda çok eğlenceli movieler yapardı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 hayvana kekik yediriyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7acKg3Mziw0 ahah luptis ya adam vanilla zamanı efsane iyiydi. resmen hunter oynamayı öğrenmiştim videolarını izleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ahah Niar, rogue'un altın dönemleri ya. DR'sız CC'ler, az sayıda DoT, backstab... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Stun lock =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 eheheheh http://i128.photobucket.com/albums/p163/gbd270/stunherald_final.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 grim eziğin önde gideniydide niar efendi bi çocukdu bu linklediğiniz videoda bizim divesin footage kullanmak için izin istemeye gelmişti baya bi muhabbet etmiştik bc ortalarına kadar ara ara gelip selam hal hatır sorma felan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Abi ahahahaha o lanet mace yüzünden kulaklık kırıyordum ben. Zaten silah abilitylerini kaldırdılar o mace yüzünden, mal herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 JrStorMesT said: questler ve itemler için sadece thottbot vardı site olarak, tey teyyyyy, dandik bağlantı yüzünden your freedom kullanırdık teyyyyy thotbott dan önce de allakhazam vardı vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 scorch said: http://www.youtube.com/watch?v=7acKg3Mziw0 ahah luptis ya adam vanilla zamanı efsane iyiydi. resmen hunter oynamayı öğrenmiştim videolarını izleyerek. baya bi öğreticiymiş keyboard turner clicker adam sdfsdfsdfsdfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 kendimce vanilla zamanında bir pvp filmi çektiydim. bc de de bir teaser hazırlamıştım onun bile üzerinden 7 sene geçmiş vay anasını yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 scorch said: http://www.youtube.com/watch?v=7acKg3Mziw0 ahah luptis ya adam vanilla zamanı efsane iyiydi. resmen hunter oynamayı öğrenmiştim videolarını izleyerek. bunalgül'ü izlememişsiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Fin said: scorch said: http://www.youtube.com/watch?v=7acKg3Mziw0 ahah luptis ya adam vanilla zamanı efsane iyiydi. resmen hunter oynamayı öğrenmiştim videolarını izleyerek. baya bi öğreticiymiş keyboard turner clicker adam sdfsdfsdfsdfdsfsdf Bu ilk filmi canım sonrakilerde o da gelişti 2-3. Videolarda jump shot falan öğrendi :D herkes quakeci doğmuyor railgun alışkanlığı dön vur öğrenmesi zaman almış. Trap kullanımı vs anlamında bayaa fatdası olmuştu ilk zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 s5 rank1 alalı 5 yıl geçmiş lan dün gibi aklımda lel vindiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar