Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kuscu kahvesi vs. en mantıklı çözüm bagaj falan hayvan ölur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 tamam hallettim ya of fakirler. bana ağırlık yapacak femin kitaplarından az daha uzun bir şey söyleyin bari yardım edin ahah. evil planimide paylaşmıyorum sizinle meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kusa bin git, otobusle niye ugrasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 "Tatar Ramazan" said: tam sıcakkanlı hayvan değil bunlar vücut ısılarını ayarlayamazlar sürüngen/kuş türleri malum dinazordan geliyorlar. Memeli türü değiller, sıcaktan soğuktan çok etkilenirler bunlar. sticky!!! oooff you made my day bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Nooldu la zibidi, GS başlığından ayrılmazdın sen burayı nasıl buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 harbi la tatar dinozorların soğuk kanlı oldukları kanıtlandı mı dahası sürüngenler mi? baya bir teori vardı bildiğim kadarıyla off sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 dinazorlar gerçek mi lan ben film sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 cibili cibili şak şak şak şaaak dendi mi? hazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Jaegerjaquez said: dinazorlar gerçek mi lan ben film sanıyodum Gercek olmasa nasil filme ceksinler cahil msn .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Okumadım neler tavsiye edilmiş ama veterinere bırak? Kuştan çok bi otel parası istemezler herhalde alt tarafı yem verecek su verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Theridone said: Jaegerjaquez said: dinazorlar gerçek mi lan ben film sanıyodum Gercek olmasa nasil filme ceksinler cahil msn .s.s ben yumurta olarak aldım 3 5 güne çıkarlar. ps: kuluçka makinesi de aldım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Theridone said: Jaegerjaquez said: dinazorlar gerçek mi lan ben film sanıyodum Gercek olmasa nasil filme ceksinler cahil msn .s.s .ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Çözümü paylaşır mısın? Benzer durumda kalabilecek patiler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Karayolları kanunuyla yasaklanmış otobüslerde evcil hayvan taşınması. Ancak bagajda falan taşınabiliyor, onda da uyutulmuş olma şartı var ve kimse sorumluluk almıyor. Ben de yavru kedimi taşıyacaktım, adamlara antibiyotik aldı uyutamayız, zaten 6 haftalık falan diye anlatmaya çalıştım ama sonuç vermedi. Şöyle bir çözüm buldum sonuçta, kediyi uçakla taşıdım. Uyutmuyorsunuz, kabine de alıyorlar. Mümkünse hayvan taşırken uçakla taşıyın; otobüste muavin yakalarsa falan başınıza iş alırsınız. Zaten taşıma için yalnızca rezervasyon yaptırmak yetiyor. Benim kediye koca kafesiyle birlikte 6 lira ekstra bagaj ücreti kestiler o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Lectre said: Muhabbet kuşum var, 8 saatlik yola gidicem otobüsle 1.5 ay kadar evde yokum, bırakacak kimse yok şuan, götürmem lazım. otobüste taşınmıyor, bagajda sadece uyur şekilde kafesiyle alıyorlarmış kesin bir şekilde, küçücük hayvanı uyuşturacak değilim ki açık vette yok yakınlarda bu saatte. go. en yaratıcı çözümüm valizin içine kutuyla koymak ama dayanmama ihtimali var, firmayla konuşma kısmını eledim gibi, bana güzel bir düzenek bulun, şöyle bir kutu şöyle şöyle vs, bir şekilde laptop çantasıyla yanıma alsam ötme ihtimali var. go. /pls Ankara'dayım ve kuşa bakabilirim. Sıkıntı olmaz. İstanbuldaysan orda da bakabilecek arkadaşım var; hatta kendisi bu muhabbet kuşlarını yetiştirip çoğaltıyor. İlgilenirsen bi ses et. Ücret felan istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Dehsetle okudum konuyu. Canta kutu falan diyorsun. Veteriner, otel vs de degil kesinlikle birine verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 komşuya bırak 100 kağıtta para at,cik cik ötsün de,olmadı muhtara bırak hayvan seviyodur elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 kutu yaptım güzel çok sarsılmayacak bir şekilde bagajın ferah bir köşesine koydurdum kutunun içinede köpük falan koydum eleman kıllandı abi elektronik falan mı var dedi yok dedim kuş ama sen bunu bilmiyorsun dedim tamam dedi devam etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 yanıan alsaydın o kutuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Pişer bu sıcakta hayvan. Motorun sıcağıyla kavurma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 kuşlar sıcakkanlı dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 dinazor dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 geldik sağ salim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 dinazor besliyorsanız alırım bir yavru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar