Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 logo hahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 asdasdasdasdasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 killar demek ki pizzanin bir parcasiymis, adamlarin spesyalitesi biyikli pizza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 AHUAHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 abii of biyik konuya bekleniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 daha geçen hafta yedim la buradan. joker çıkmıştı hasdufhau yalnız ıyyy içim kalktı ayrıca girdim yemek sepetine, gayet sipariş verebiliyroum, adamların hesabı donmuş falan diil sdhufhadsufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 coktan yerini aldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 üzülmesin diye mascio nun hesabından banlamışlar pizzacıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 µh said: malzeme olarak falan mı görüyorlar acaba bol bol koymuşlar ekstra saç 4.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 restoran sahibi aradı özür diledi bi ton yeni pizza gönderdi etti ben de hadi affettim dedim de tüm internete yaydım yani adamları net bi şekilde. yemeksepetinden arıyolar sonra anlaşabildiniz mi sorununuz çözüldüyse hesaplarını tekrar aktif edelim diye. edin dedim etmişlerdir heralde. abi farketmeden nasıl yediğim de gerçekten muallak. film izlerken geldi pizza aldım oturdum filmi izlemeye devam ettim otomatik yemek yerken. kesin yere düştü kafa üstü bu pizza ya acaba ne kadar pislik yedim çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 o kadar pislikten bi şey olmaz. ömür boyu bedava pizza vermeleri lâzım ama sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 çamaşır suyu içseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 hiçbişi olmaz ya yediğin pislikten. köpeğin sıçtığı yere falan düşürmediyse huasdhfua ama tabii insan iğreniyor yere düşen şeyden. benim arkadaşım kadıköyün en leş en insan trafiği olan yerinde hamburgerini yere düşürmüştü. 2 ekmek ve köfte ayrı 3 parça halinde löpçük diye yere yapışmıştı. adam gitti aldı topladı, tekrar hamburger haline getirdi ve yedi gözümün önünde ahsdufhdasufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 saygı duydum arkadaşına. yere düşen şeyi yemeyen nanemollalara çok kızıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 burası kadıkoydeki migrosun karşısındaki yer ise güzel pizza yapıyordu. Hatta karşısında turşucu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 yok abi yemek yere düştü mü alır yerim. hamburgeri toplamazdım gerçi heralde ama yani düzgün düşse alır yeirm sıkıntı yok onlarda zaten. sadece bu pizzanın hazırlandığı mutfağın ne kadar pis bir yer olabileceği falan düşündürdü beni hdkfjhag. neyse zaten artık geçmiş olsun yedim gitti. ömür boyu pizzayı geç yenisini zor getirdi adamlar sanki ben pizzacıyım da onlar müşteriymiş muamelesi görüyoruz bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Aşırı hijyenden bağışıklık sistemimiz zayıflıyor son yüzyılda, oysa dünyanın sahibi bakterilerdir onlara da saygı duyup birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 bazıları kıllı sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 iğrenmen normal de hastalık kapacağını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 İyi olmuş mis gibi milli yemekler varken git pizza ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Ani otobüste kahkaha attım fütursuzca logoyu kes ahahhahahagagagagaag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Boyle bisey yedin herhalde: http://fc05.deviantart.net/fs43/f/2009/137/7/4/74af3a0f7ab38bc3d9761af7e19551cb.jpg Belki pizzanin kenarlarina yag surdukleri fircanin killari yepismistir. Killar ince tellimiydi yoksa kalin mi? Sacmiydi yoksa baska bir taraftan mi? Agizda nasil bir tat birakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Geçen yediğim tatlının üstünde de ilk pizzadaki gibi şeyler vardı. LAN YOKSAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: Aşırı hijyenden bağışıklık sistemimiz zayıflıyor son yüzyılda, oysa dünyanın sahibi bakterilerdir onlara da saygı duyup birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz bi yere kadar. Arkadaşın adını Tatak Ramazan olarak değiştirelim, pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar