telorgu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 2 kez karşılaştım bu tarz insanlarla, buyur dedigim zaman 'evime ekmek götüremiyorum bir yardım etsen' diyorlar, çalışıp götürmeyi diyerek tersledim. böyle tiplerle karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 başlık açanı var bi de bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 öyle yaklaşıp parfüm satan cinsi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Openi var ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Asıl ole yaklaşıyo sonra bi bakmışsın gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Böbrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 para ister gibi yakalşıp adres soruyom daha güzel tarif ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 MasterHapLo said: erzurumdan geldim 3 gundur acim diyenine daha cok rastliyorum. neden erzurum? E uzak amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 benden sigara isteyen çok oluyo bırakmama rağmen. yani öyle sigara içicisi tipi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Çok var bu tiplerden. En az 5-6 kez falan görmüşlüğüm vardır. Bunun dışında herhalde bir dilenci çetesi var. Fenerbahçe stadının arkasındaki caddede 3 farklı tipin farklı günlerde aynı bu şekilde dilendiğini gördüm. Arabası bozulmuş da memlekete dönmek için para istiyormuş. Memlekette bütün arabası bozulanlar dilenmek için aynı spotu seçiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 konya ve ankara'da da çok var bunlardan, demek ki her şehirde aynı bahaneyi kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ben de son zamanlarda çok tinerci görmeye başladım, rahatsız ediyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ben genelde aynı usül yaklaşanlara daha ikinci kelimesi ağzından çıkmadan 'hadi hocam başka kapıya' diyerek lafı tıkıp gönderiyorum. yol kenarında dilenen 70lik kadınları hele tekmeleyesim geliyor. elde avuçta bişe yok bana para ver. kaç tane ihtiyar gördüm oturmuş yolun kenarında mendil satıyor. ne kadar? 1 lira. 5 lira veriyosun kalanı senin olsun diyosun eline 5 paket tutuşturuyor dilenmiyorum hakkım olanı alabilirim sadece diyor. ötekisi? bana para ver. ateist'e bile dua edip para istiyolar mk sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ben de çok gördüm, suriyelisi, yanında çocuğu olanı, eşiyle dolaşanı, türkçe konuşamayanı. Bazıları küfür de ediyor. Yok kardeşim diyosun, tipine bakan adam sanır diyor aşağılıyor falan. Hayır ağız burun girişsen adam diyecekler, şikayetçi olacak vs, oralarda çevresi de vardır bunların, bir de dayak yicen üstüne. Eskiden daha azdı, son 2 3 senedir iyice coştular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 keske bir suriyeli gelip para istese, onun o kücük dilini kopartsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Kadıköyde falan var, kağıda yazmış bir de, suriyeden geldim açım, allah rızası için vs vs, Türkçe yok, direk yazdırmış bir de... Hey Allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 onların yarısı türk sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Burada bile hafiften enrage olmaya başladıysa millet bir sakatlık çıkmasa bari Türkiye genelinde. Çok sık bu muhabbet dönmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ben afganistanlı gördüm,adam türkce ögrenmiş istiyordu asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 nyks said: Burada bile hafiften enrage olmaya başladıysa millet bir sakatlık çıkmasa bari Türkiye genelinde. Çok sık bu muhabbet dönmeye başladı. çıksın abi riot olsada çıkıp her soranı vursam aushdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ben para mara vermiyorum artık. Oğlum diye çağıran tipler var duymuyorum bile. Taksiden inmeni atmaca gibi bekleyip isteyen eşşek gibi sağlam gence 1 tl vermiştim arabaya zarar verir bu piç diye o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Taksi'den sanane abi cizerse cizsin assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 elinde baltayla yaklaşıp "abi biz mevsimlik işçi geldik ama iş bitti para kalmadı" diyeni de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar