Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ppl-a için toplam ücret ne veriyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tertemiz indirmişsin tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Nisanda da ben başlıyorum. Catze ile aynı kursta, 2 dönem altında çömezi olacağım :( Haziran-Temmuz gibi ben de başarabilirsem landing atarım belki sasfssadf Lopeth said: ppl-a için toplam ücret ne veriyoruz şimdi Bizim kursta 16,500 euro'ymuş şimdi baktım. Daha ucuza bulursun ama PPL için önemli olan orada lisansı çıkartmak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 DarKRideR said: THY'nin akademisiyle uğraşmamak gerek zaten, çok zor oraya girmek. Kapatacaklarda AFA, Ayjet, Er-Ha, THK vs. oralara gidip diğer hava yollarında işe başlamak asıl hedef olmalı. Başka bir uzaktan tanıdık mesela Atlasjet'ten THY'ye geçiş yapacak şimdi, 2 senedir pilotluk yapıyordu. Ben de o yüzden AFA'ya gitmeyi planlıyorum zaten, 2 sene AtlasJet'te uçup sonra THY'nin teklif etmesini bekleyeceğim ki eğer ciddi sorunların olmamışsa firmayla THY direkt alıyor. sdfsdf şuna da bi güncelleme çekelim. THY akademi kapanmadığı gibi, darbe sonrasında alımları arttırdı. 2 haftada bir sınıf açma planı var şuan ki eskiden 4 ayda birdi yanılmıyorsam. Darbe sonrası çok fazla kaptan göz altına alınıyor fetocu geçmişinden. katar havayolları çok fazla kaptan çekiyor, 50 civarı diyorlar. emekli olanlar vs. derken şuan sefere çıkartacak kaptan sıkıntısı yaşıyor THY. Saatleri yaklaşayan FO'ları şuan kaptan yapmaya kasıyorlar, alttan gelen adamalr yetersiz. Yurt dışından artık Ruslar dışında kimse gelmiyor, onlarında dil başta olmak üzere 3232423 tane sorunları var. 3. havalimanı da açılacakken deli gibi yatırım yapmaya başladılar eğitmek için pilota. Dışarıdan da alım yapmıyorlar 3 kurs hariç. Ayjet - AFA - THK Üstte bahsettiğim kurslardan ER-AH'a akademi öğrencilerini de yolluyordu THY ama ortaklarından biri Fetocu çıktı diye anlaşmalar iptal edildi. Artık mezunları da alınmayacakmış kuruma. Tarkim vardı. Direkt FETO'nun kendisi çıktı sahibi, gibi diyelim. Kayyum atıldı kapatıldı. İrili ufaklı bir çok kursla THY ilişkisini kesti. Çoğundan çıkıp THY pilotu olmak artık imkansıza yakın. AFA işi ticarete dökmüş. Çok adamı eğitime alıp, senden olmaz diyip 3. 4. ayda postalıyorlarmış. Para iadesi oluyor ama 15-20k euro şimdiye kadar ki giderlerin diyip kesiyorlar. Böyle böyle çok fazla insana çakmışlar. Çocuğun bir tanesine eğitimi bitmek üzereyken yapmışlar senden olmaz diye, bayağı bir açılmış mahkeme varmış adlarına. Ama işte temiz kurs kalmadığından THY mecburen Atlas'la anlaşmak zorunda kalıyor. İlk defa bu dönem sanırım 10 öğrenci gönderdiler AFA'ya, yine gidilebilir yani bu risk alınarak. Yani bir de AFA'nın öğrenci kitlesi de bayağı embesil aslında. https://www.instagram.com/simaserafetdinova/ şu benim arkadaşım sayılır, o bile AFA da ilerledi yani zor değil işte olay. - Şuan deli gibi açık var, THY çok fazla pilot alıyor. Niyeti olan varsa denemeye girebilir. Akademiye başvurabilir özellikle Toefl - ielts olanlar ki bence denemekte fayda var. başvurular çok arttı gerçi, ona kıyasla çok az adam alınıyor halen ama denemekten bir şey çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 teşekkürler valla ya :) first class'a bi ayar yaparız dreagloth :D dark burda da wot döşemişsin yaa sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 atakan gz. neden steam da görmediğim belli oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 o bu ara sadece overwatch oynadığım için ya :D ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Catze said: teşekkürler valla ya :) first class'a bi ayar yaparız dreagloth :D dark burda da wot döşemişsin yaa sdfdf wot benim lanetim abi, klavyeye oturunca detaylı detaylı yazasım geliyor gerekmediği halde sadfsdf realde bu kadar konuşmam ama sadece gerektiği kadar, görüştüğümüzde fark edeceksin sadfasdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Evet, 3 hafta oluyor gerçi ama koyacaktım koymayı unuttum. Ben de ilk soloma çıkmıştım sdafsad Brezilya konusu geçince aklıma geldi. https://www.youtube.com/watch?v=89L1ICuK7IQ Hatta hocalılar bitti şuan direkt solo var görev gereği çalışma sahalarında, o da bonus olsun :( https://www.youtube.com/watch?v=MPysCSa4fDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Güzelmiş, ne o uçak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 cessna 172s'tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 nope, da20-c1 cessna'lar sadece aydın'daki thy akademide kullanılıyor tr'de eğitim için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etranger Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 THY de pilot ya da kabinde olan var mı forumda ? Belki denk geliriz, gelmişizdir ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 da20'ler cessna 172'ler ile karsilastirildiginda nasil? acaba diyorum keyfine gidip bir ppl mi alsam. (gerci sadece haftasonu pazar gunu kurs verecek yer bulmam zor sanirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 etranger said: THY de pilot ya da kabinde olan var mı forumda ? Belki denk geliriz, gelmişizdir ya da baskan nasilsin yeaaa.. sen thy'de miydin? senden arada urun talep edelim kanka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 fdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hava-araclari-ucak-ultralight-ucak-250-km-hiz-1500-km-menzil-egitimide-verilir-452104210/detay "25 saat uçuş 40 saat teorik eğitim ile lisans alabilir, kendi uçağınızı uçurabilirsiniz" Yok artık cidden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 abi ahahah açıklamalar çok iyi telsiz bile fiyata dahil değil, adamlar iskeletini veriyor resmen sadece o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ingiltereye giderken pilotlar çağırmıştı bi kere yanlarına bişiler sormuşlardı muhabbet etmiştik bi daha da kokpit görmedim thy di dfgdşlkgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Tozla mi yaptin diye sormuslar sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 dkfjslkfjs ne sordular la hakkat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ERkek sever misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 benim bi arkadaş 60k€ mı ne para verip, eğitim alıp, pilot olduydu thy'de yeni. sanırım geçen sene eğitimini tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 60k euro da az drgil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 etranger said: THY de pilot ya da kabinde olan var mı forumda ? Belki denk geliriz, gelmişizdir ya da inşallah yakın gelecekte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar