goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 pilot havadaki otobüs şoförü, kabin memuru da havadaki garson : ))) shots fired Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 ayı her yerde ayı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 neymis huzursuzlugun sebebi, boyle kendi aranizda "evet oyleymis, hmm" mi diyeceksiniz yoksa anlatacak misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 ilgi gösterin şu çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 2 ustteki mesajda haftanin ayari gelmis ama onemsenmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 ayıya ayar versen nolcak abi, sonuçta ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Şoförüz yani doğru. Buraya yazmak istemiyorum ama hocaların çoğu gitmeyi düşünüyor. Tafa yarı bir şirket oldu thy bünyesinden ayrıldı falan. İşin dedikodu kısmı hariç merak eden varsa konuşuruz telefonla, onun dışında gerek yok anlatmama abi olayla alakası olmayan insanlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Şoför falan değiliz. Sen şuan akademisin sanırım onun için ortam sana öyle gelmiş olabilir uçuş okulları zaman zaman insana o tarz hisler verir. bıkarsın bunalırsın hocalar ayrı telden çalar vs ama hatta geçip tip eğitimi aldıgında anlarsın şoför olmadıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=SBHq6emz9Pw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 evet ayı her yerde ayı kardeş, içimiz dışımız bir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Abi insan taşıyoruz, ulaşım aracını kullanıyoruz. Bu anlamda bence şoförüz. Ben bu şekilde düşünüyorum, iş yükü stres falan başka konular. Kolay falan da demiyorum da öyle bana göre. Akademideyim tabi de hayatımda pilot görmemiş de değilim abi var arkadaşlarım. Küçümsemiyorum hiç kimsenin işini, şoförlük yapıyoruz bi yerde. Tren kullanana makinist diyorlar uçak kullanana pilot arabaya otobüse şoför falan o ayrım var o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 TR sınırları içerisinde 8000 pilot var. Ağırlığı 80 ile 350 ton arasında değişen araçları havada kullanmak üzerine kalifiye edilmiş ayrıcalıklı, özel eğitimli ufak bir insan topluluğunun üyesisin, olacaksın. Nüfusun %0.1'lik bir kesimindesin. Bunu dünyaya vurduğunda 130.000 havayolu taşıma lisanslı pilottan biri olacaksın. Nüfusun %0.0017'lik bir kesimine tabii olacaksın. (Bunu tabii ki şimdi hesap makinesinden ölçtüm, ben bile ezberimde tutamam sdf) Ben şoförüm diyip mesleğini, eğitimini ve her şeyden önce kendini küçük görme usta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 soforler odasi kaydini da yaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 % 0.1 degil % 0.001..nufusu 80 000 000 alirsan 0.0017 degil 0.0026 nufusu 5 000 000 000 alirsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 %0,001 değil, %0,01 dünya nüfusu da 7,5 milyar, 5 ne alaka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Lisanslı forklist sürücüsü daha azdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Akhlaur said: Abi insan taşıyoruz, ulaşım aracını kullanıyoruz. Bu anlamda bence şoförüz. Ben bu şekilde düşünüyorum, iş yükü stres falan başka konular. Kolay falan da demiyorum da öyle bana göre. Akademideyim tabi de hayatımda pilot görmemiş de değilim abi var arkadaşlarım. Küçümsemiyorum hiç kimsenin işini, şoförlük yapıyoruz bi yerde. Tren kullanana makinist diyorlar uçak kullanana pilot arabaya otobüse şoför falan o ayrım var o başka. havacılık sektörü komple daha seçkin zaten. adamların teknisyeni bile üni mezunu öyle düşün. basit bi iş değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 evet kinjo hakli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 abi uzay mekigini ucuran pilot astronotlar da sofor eger duz mantik bakarsan, diger bilimadami astronotlari tasiyorlar xd niye kendine sofor diyorsun yani dhabsvja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 k1nJo said: %0,001 değil, %0,01 dünya nüfusu da 7,5 milyar, 5 ne alaka sdf yüzde hesaplama robotuna yazdım o verdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Finin yazdığı gibi geyikler dönüyor, bi yerde mantığı var ve o kadar da rahatsız etmiyor beni böyle söylemler. Abi insanlarla tanışıyoruz adam pilotlukta saçma meslek ya evinde oturamıyorsun diyor bankacı veznedar adam. Neyse bana mesleğimi övmeyin asdasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 var mı son dönemde başvuran sınavları geçen vb? başvurmayı planlıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 g sinifi ehliyetin var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 en alakali topic bu oldugu icin buraya yanlayayim dedim, sanki thy'de host/es mulakatlari konusunda bilgisi olan varsa konusalim pls, kumpir, durum ayarlariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Ne soracaksan sorabilrisin buradan ya da özelden. Cevaplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar