Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2k altı gaming laptop

TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

var mıdır güzelinden? vatan'a ve hepsiburada'ya falan baktım ama HAH BUDUR diyemedim bi türlü.

"oyun için masaüstü al"
abi evet. doğru. ama laptop lazım. wow'da 25men raidi kasmasın, gta5 açsın, yapabiliyosa high settings'te yapsın bunları. laptop'tan beklentiler bunlar. i5 falan tatmin eder mi bunlar için? yoksa illa ne yapıp ne edip i7 mi almalı? nelere dikkat etmeli? işte bunlar hep benim sahip olmadığım bilgiler. onçün patiler, pls.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

http://www.bimeks.com.tr/urun/126806/samsung-ativ-book-np-350e7c-s01tr-w8-.aspx

Bunun gibi oyun oynayabilecegin makineler var ama oyun makinesi zor.

bu makinedeki ekran kartından var benim laptopta da. yukarıda da dendiği gibi oyun da oynatabiliyor ama oyunlar için tasarlanmadığı aşikar.
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle oyun için istiyorsan işlemcisi I5 yada I7 olan ve grafik işlemcisi GT750m yada HD8750m ( 128 bit ) olup da 2000 TL altında olan laptoplar var. Direk model ve mağaza belirtemeyiz. O an indirimde oluyor birşey oluyor denk getiriyorsun. Dolaşıp bakacaksın, bakarken de dikkat etmen gereken 2 önemli nokta bu. Ancak bu modeller bile sana high/ultra seviyede ( oyuna bağlı ) performans vermeyebilir. O seviyelerde oyun oynatacak laptop fiyatları belli.

Birde 2000 TL altında olması bazı açılardan da düşük kalmasına neden olacaktır misal SSD olmayacaktır yada rami 4gb felan olacaktır. Yani dediğim gibi araştırman lazım.

Benim biradere şu laptopı bir kaç mağaza dolaştıktan sonra 1800 TL gibi bir fiyata media markta denk getirip almıştık.
Sosyal ağlarda paylaş

Lenovo nun baya iyi configli laptoplari cok uygun fiyatliydi 1-2 ay oncesine kadar, full hd ekran 8 gb ram, gtx 760m sli(sli dan emin degilim), i7 li makinasini 2100 tl civarina gormustum hepsiburda.com da.
Ama Cinliler lenovoyu aldigindan beri kasa ve malzeme kalitesi baya farketmis diyorlar ona da dikkat etmek lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Karar verirken cpuya da iyi bak bazı yeni nesil cpular düşük ghz ve az enerjiyle çalışıyor ama oyunlarda geri kalıyorlar. Benim dell laptopta 1.6 ghz i5 var mesela oyun dışı herşeyde tatmin edici ve sessiz, ama oyun için yanlış seçim.

Bunun dışında

www.cpuboss.com

www.gpuboss.com

Cpu ve gpu modelleri girerek karşılaştırma yapabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

cehalet konuşmuş resmen. full özellik yani iç donanımı dediğin rami cpusu gpusu apple bile ne takıyorsa aynısı zaten.

ha kasasını diyorsan dandik kasa kullanıyorlarsa o zaman değişir ona dikkat etmek lazım. bendeki monster'ın kasayı görsen fikrini değiştirirsin. 10 saat oyun açık bıraksam bile ısınma olmuyor. bunların kasaları özel oluyor, büyük, içerikteki yüksek kalibre donanıma yeterli hava akımının sağlanabilmesi için. speakerlar onkyo'nun. kasası parmak izi bırakmaya smooth finish. ışıklı klavye karanlıkta düşük ışıkta iyi oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bi tarafindan kaldirinca diger tarafa dogru yamulan, kasasi plastik bi datron bilgisayarim vardi. 5 sene kullandim, ondan sonra 2 sene de kardesim kullandi.

Ustunde kola sisesi, soda sisesi ne varsa patladi. Omuz yuksekliginden canta icinde yere cakildi, yagmur camur gordu, Mersin sicaginda kavruldu bana misin demedi.

Haliyle dandik diyerek halt etmissiniz. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

şunu al gitsin

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc087xtr-apache-core-i54200h-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54961/

2750 gibi bir rakama bu makine ayıptır. Dediğim gibi neredeyse 1 sene oldu 750m sli ayrıca i7'li aleti 2300'e aldım. Adam benden bir sene sonra alacak benden fazla para verecek,benden daha az performans alacak ayrıca freedos. Adama hakaret olur,insafsızlar ssd bile koymamış birde. İnsan bari ssd koyar.
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

Xenus said:

şunu al gitsin

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc087xtr-apache-core-i54200h-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54961/

2750 gibi bir rakama bu makine ayıptır. Dediğim gibi neredeyse 1 sene oldu 750m sli ayrıca i7'li aleti 2300'e aldım. Adam benden bir sene sonra alacak benden fazla para verecek,benden daha az performans alacak ayrıca freedos. Adama hakaret olur,insafsızlar ssd bile koymamış birde. İnsan bari ssd koyar.

bu alet 17.3" ondan fiyat böyle. 15.6" anca lolcu dotacı adamı keser

birde bu y510 serisinde web sitesini falan açarsanız sli olduğu yazmıyor. benim arkadaşım da bunlardan aldı çarşıdan aldım bir tane eve geldim sli çıktı demişti. birkaç kişi böyle şanslı çıktı dvd-rom yokmuş işte. bazılarına tek kartlı gelmiş o fırsatın denk gelmesi lazım.

birde monster, msi'ın kasasına falan çin arabası denmişti de lenovo'nun şu dandik kasasına kıyasla benim aletin kasa chrysler gibi kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...