TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 var mıdır güzelinden? vatan'a ve hepsiburada'ya falan baktım ama HAH BUDUR diyemedim bi türlü. "oyun için masaüstü al" abi evet. doğru. ama laptop lazım. wow'da 25men raidi kasmasın, gta5 açsın, yapabiliyosa high settings'te yapsın bunları. laptop'tan beklentiler bunlar. i5 falan tatmin eder mi bunlar için? yoksa illa ne yapıp ne edip i7 mi almalı? nelere dikkat etmeli? işte bunlar hep benim sahip olmadığım bilgiler. onçün patiler, pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 abi 2k olarak beklentin türk lirası ise öyle bir konsepti unut. yok öyle bir şey. şu var istediklerini yapabilecek olup da fiyatı en yakın olan: http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-cift-ekran-kartli-notebook-fiyati,73019.html ama bu da 2.7k falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ben bundan aldım ısınma sorunu var onun dışında güzel , bi de optik sürücü yerine ikinci ekran kartı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 http://www.bimeks.com.tr/urun/126806/samsung-ativ-book-np-350e7c-s01tr-w8-.aspx Bunun gibi oyun oynayabilecegin makineler var ama oyun makinesi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 2k altına anca medium ayarlarda oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ben de çok araştırmıştım ucuz gaming laptop 2k altı bulamazsın unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 GERGE said: http://www.bimeks.com.tr/urun/126806/samsung-ativ-book-np-350e7c-s01tr-w8-.aspx Bunun gibi oyun oynayabilecegin makineler var ama oyun makinesi zor. bu makinedeki ekran kartından var benim laptopta da. yukarıda da dendiği gibi oyun da oynatabiliyor ama oyunlar için tasarlanmadığı aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 2k altı makine ile gt5 high settings hayal. gta4'ün optimizasyonu gördükten sonra özellikle. ama 25man raid falan açar onlar da problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 gta5 high? öyle bi laptop varsa 5bini vardır en az fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Ulan şu teşhir ürün kafası ne zaman oturacak acaba. Bimeks linkine tıklıyorum 1875 TL. Bu ürünün outleti var yazıyor. Ona tıklıyorum (teşhir ürün) 1672TL. Mağazada sergilenmiş 150 tane velet gelip kantır atalım diye taciz ettiği pc yi 200tl ucuza satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Özellikle oyun için istiyorsan işlemcisi I5 yada I7 olan ve grafik işlemcisi GT750m yada HD8750m ( 128 bit ) olup da 2000 TL altında olan laptoplar var. Direk model ve mağaza belirtemeyiz. O an indirimde oluyor birşey oluyor denk getiriyorsun. Dolaşıp bakacaksın, bakarken de dikkat etmen gereken 2 önemli nokta bu. Ancak bu modeller bile sana high/ultra seviyede ( oyuna bağlı ) performans vermeyebilir. O seviyelerde oyun oynatacak laptop fiyatları belli. Birde 2000 TL altında olması bazı açılardan da düşük kalmasına neden olacaktır misal SSD olmayacaktır yada rami 4gb felan olacaktır. Yani dediğim gibi araştırman lazım. Benim biradere şu laptopı bir kaç mağaza dolaştıktan sonra 1800 TL gibi bir fiyata media markta denk getirip almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 2000 lira bile gaming laptop için düşük bir rakam. O yüzden pek tavsiye etmem. Ben lenovo y510p'yi 2300 lira'ya mı ne almıştım 8 ay önce fiyatlar hala aynı olması ayrı enteresan. Bu laptop piyasası harbi korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Acer ben bunu aldım 1 ay oldu. ilk başlarda alışamamıştım 17'' olduğu için şimdi akıo makine. oyun performansı oldukça güzel. tavsie ederim, ısınma normal fiyatı da 2k yı az geçio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Lenovo nun baya iyi configli laptoplari cok uygun fiyatliydi 1-2 ay oncesine kadar, full hd ekran 8 gb ram, gtx 760m sli(sli dan emin degilim), i7 li makinasini 2100 tl civarina gormustum hepsiburda.com da. Ama Cinliler lenovoyu aldigindan beri kasa ve malzeme kalitesi baya farketmis diyorlar ona da dikkat etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Karar verirken cpuya da iyi bak bazı yeni nesil cpular düşük ghz ve az enerjiyle çalışıyor ama oyunlarda geri kalıyorlar. Benim dell laptopta 1.6 ghz i5 var mesela oyun dışı herşeyde tatmin edici ve sessiz, ama oyun için yanlış seçim. Bunun dışında www.cpuboss.com www.gpuboss.com Cpu ve gpu modelleri girerek karşılaştırma yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 şunu al gitsin http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc087xtr-apache-core-i54200h-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54961/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 abi bu monster, msi gibi markalar full özellik olan çin arabalarını hatırlatıyor bana. kullanmadım ama 1 seneye çöp gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 cehalet konuşmuş resmen. full özellik yani iç donanımı dediğin rami cpusu gpusu apple bile ne takıyorsa aynısı zaten. ha kasasını diyorsan dandik kasa kullanıyorlarsa o zaman değişir ona dikkat etmek lazım. bendeki monster'ın kasayı görsen fikrini değiştirirsin. 10 saat oyun açık bıraksam bile ısınma olmuyor. bunların kasaları özel oluyor, büyük, içerikteki yüksek kalibre donanıma yeterli hava akımının sağlanabilmesi için. speakerlar onkyo'nun. kasası parmak izi bırakmaya smooth finish. ışıklı klavye karanlıkta düşük ışıkta iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 aha sahibi geldi vivavale aletler kötü dememişki. dandik bişeyi andırdığını söylemiş ki katılıyorum ben de. yoksa alet iyi kötü konu değil. razer'inkiler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Bi tarafindan kaldirinca diger tarafa dogru yamulan, kasasi plastik bi datron bilgisayarim vardi. 5 sene kullandim, ondan sonra 2 sene de kardesim kullandi. Ustunde kola sisesi, soda sisesi ne varsa patladi. Omuz yuksekliginden canta icinde yere cakildi, yagmur camur gordu, Mersin sicaginda kavruldu bana misin demedi. Haliyle dandik diyerek halt etmissiniz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 +1 easy bro. kullanmadım zaten izlenimimi söyledim. fanatikliğe gerek yok düşüncelerime zincir vuramassınız olm!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g510-59-412903-notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 >HD 8570M >1366x768 parasını çöpe atsın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Xenus said: şunu al gitsin http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc087xtr-apache-core-i54200h-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54961/ 2750 gibi bir rakama bu makine ayıptır. Dediğim gibi neredeyse 1 sene oldu 750m sli ayrıca i7'li aleti 2300'e aldım. Adam benden bir sene sonra alacak benden fazla para verecek,benden daha az performans alacak ayrıca freedos. Adama hakaret olur,insafsızlar ssd bile koymamış birde. İnsan bari ssd koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 paparnoz said: Xenus said: şunu al gitsin http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc087xtr-apache-core-i54200h-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54961/ 2750 gibi bir rakama bu makine ayıptır. Dediğim gibi neredeyse 1 sene oldu 750m sli ayrıca i7'li aleti 2300'e aldım. Adam benden bir sene sonra alacak benden fazla para verecek,benden daha az performans alacak ayrıca freedos. Adama hakaret olur,insafsızlar ssd bile koymamış birde. İnsan bari ssd koyar. bu alet 17.3" ondan fiyat böyle. 15.6" anca lolcu dotacı adamı keser birde bu y510 serisinde web sitesini falan açarsanız sli olduğu yazmıyor. benim arkadaşım da bunlardan aldı çarşıdan aldım bir tane eve geldim sli çıktı demişti. birkaç kişi böyle şanslı çıktı dvd-rom yokmuş işte. bazılarına tek kartlı gelmiş o fırsatın denk gelmesi lazım. birde monster, msi'ın kasasına falan çin arabası denmişti de lenovo'nun şu dandik kasasına kıyasla benim aletin kasa chrysler gibi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar