progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 http://www.joblo.com/posters/images/full/the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-poster.jpg said: "The Hobbit: The Battle of the Five Armies" brings to an epic conclusion the adventures of Bilbo Baggins, Thorin Oakenshield and the Company of Dwarves. Having reclaimed their homeland from the Dragon Smaug, the Company has unwittingly unleashed a deadly force into the world. Enraged, Smaug rains his fiery wrath down upon the defenseless men, women and children of Lake-town. Obsessed above all else with his reclaimed treasure, Thorin sacrifices friendship and honor to hoard it as Bilbo's frantic attempts to make him see reason drive the Hobbit towards a desperate and dangerous choice. But there are even greater dangers ahead. Unseen by any but the Wizard Gandalf, the great enemy Sauron has sent forth legions of Orcs in a stealth attack upon the Lonely Mountain. As darkness converges on their escalating conflict, the races of Dwarves, Elves and Men must decide – unite or be destroyed. Bilbo finds himself fighting for his life and the lives of his friends in the epic Battle of the Five Armies, as the future of Middle-earth hangs in the balance. http://i.imgur.com/BNQbCqB.jpg Comic Con da bir şeyler gösterirler. Biz de görürüz belkin. Konusu hazır dursun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ejderi öldürecekler ve bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ejderi 2. filmde öldüreydiler iyiydi aslında. 2. filmin sonu çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 anam geldi mi zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Aaa son filmin adi there and back again olmicak miydi ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 aboo ben ikinciyi hala izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ikinci film ne kadar kötüydü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 2. filmi öyle işlediler ki kitabını okumasan bile o ejderha'nın öleceğini , neresinden vurulacagını ve kimin vurulacağına kadar gözüne soktular. Merak ediyorum bu film'i nasıl uzatmayı başaracaklar. 2. filmi biraz kısa tutup 3'e biraz konu bıraksalar iyiydi. Yine de 2. film 1'den güzeldi sonlara dogru sacmalasalarda görseller harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ejderha ölmeyecek. legolas tameleyecek ejderhayı. iyi olacak ejderha. herkes mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dol güldür savaş mavas uzatirlar ya smaug bile 1 saatten önce olmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 asdasda harbi 2. film 3 ün sposuydu resmen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 beğenmedim ya ben hobbit serisini.Dol guldur olayı kitapta yüzeysel geçtiği için peter'a hayal gücünü kullanma fırsatı vermişti ; ama pek beceremiyor gibi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 1. filmden sonra 2'yi izlemedim, 3'ü de heyecanla beklemiyorum. LoTR'da kalsaydı keşke her şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dol guldura ayrı kitap yazsaymış keşke tolkien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 lotr remake yapsalar da izlesek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Smaug battle 5-6 phase sürer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 leon remake yapacaklarmış önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 İlk 2 film muhteşemdi. Bunun da muhteşem olacağına inancım tam. Keşke daha çok film yapsa Peter reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 çok uzattı, ikinci filmi de interracial aşkla filan allak bullak birşey yaptı. umarım bu sefer düzgün tamamlar yoksa boş yere gölge düşürmüş olacak kitabın adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 nereye vuracağımı bilemedim, en güncel konuya vurdum. http://i.hizliresim.com/V26Xoj.jpg WETA'nın ComicCon bombası asdfds edit: Niye gelmiyor lan görsel, [img] içine de aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 böle şişman duruyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 indirip, upload ettim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 yönetmen peter bundan sonra , yüzüklerin yapılışı ve sauronun ilk düşüşünü çekecegini ve sonra da silmarilliona girişecegini söylemişti. Umarım vazgeçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 2. film hakkında birşey sorucam. Bu ejder bey'in sauron ile alakası nedir ? Yüzüğü takınca smaug karşısında bilbo , sauron'un gözü canlandı.my precious fln dedi. Benim kitaba göre hatırladığım onunla bir alakası yok kendi çapında takılıyor ejder abimiz. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar