Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakiçi Kulaklık

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

pc kasasi sag tarafta. 980gtx taktim icine ondan olabilir belki.

uzaktan doktor gibi adam ahahahahha..

her dedigin tutuyor..

100 dolar/euroya kadar pc gaming icin inear tavsiye please.

elimde : sony mda-ma900 var cok memnunum ama sicaklarda cekilmiyor. arti sony pulse elite da var .. yani hem acik hem kapali over ear mevcut ama inear rahatligi yazin sart.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kanuni said:

pc kasasi sag tarafta. 980gtx taktim icine ondan olabilir belki.

uzaktan doktor gibi adam ahahahahha..

her dedigin tutuyor..

100 dolar/euroya kadar pc gaming icin inear tavsiye please.

elimde : sony mda-ma900 var cok memnunum ama sicaklarda cekilmiyor. arti sony pulse elite da var .. yani hem acik hem kapali over ear mevcut ama inear rahatligi yazin sart.

shure se215
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.jlabaudio.com/collections/fitness/products/epic-premium-earbuds?variant=971213001

fazlasıyla memnunum blackfriday gibi bişide amazondan çok daha uygun fiyata almıştım şu an 18 dolara falan satılıyor amazonda

kulaklık konusunda çok hassasım ve çok kulaklık bozdum.
bunda ise
1.si sağlam
2.si bundan daha yüksek ses veren kulaklık görmedim ben.
genelde son seste dinlerdim bunda iki tık kısmak zorunda kalıyorum.
3.sü ise kaliteli ve dengeli ses olayı.

bende açılmamış paket var, satmak isterdim ama ya kullandığım bozulursa vs diye düşündüğümden diğerini yedekte tutuyorum.

alın ve duacım olun!

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
benim Havi B3 Pro1 i satıyorum. İyi bi mp3 player alınca kullanmak üzere kutusuna koydum duruyordu aldığımdan beri. Uzun bi süre mp3 player alamayacağım için satıyorum. DH ye felan ilan koymadan buraya yazıyım dedim isteyen varsa. 150 den koycam ilanı patiye 140 tl.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
5 saat falan dayanıyor şarj devamlı açık kalınca,hem pc hemde telle aynı anda senkronıze oluyor,ıkısı arasında otomatık gecıs yapıyor.5-6 metrede sorunsuz cekıyor(arada 1 duvar)
kutudan 3-4 cıft daha sılıkon cıkıyor,birde resımlerde yok ama kulaklıgın istenırse takılabılen sılıkon bır parcası daha var,bu sayede kulaga daha ıyı oturuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...