PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 topraklama sorunu olabilir, onboard kartın mallığı olabilir. benim stajdaki pcde de her hareketimde ses duyuyorum ve dünyanın en boktan onboard kartına sahip. ucuza bi usb kart al bence en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ama neden sadece sag kulagimda duyuyorum bu sesleri ? robotik sag kulak sendromu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ses kartının mallığı muhtemelen ya tek taraftaysa bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Kulaklarin sekli farklidir, ondan. When in doubt, tri-flange. Tri-flange tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ben makineye yeni ekran kartı taktıktan sonra kartın idle olduğu durumda alıyodum cızırtı, hani öncesinde falan yoktu, ses kartı da iyi olunca aha dedim sıçtık. Bakındım ettim, ses kartını alıp ekran kartından uzaktaki bi pciex slotuna tak demişler, denedim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 hah gerge abi yukarda bir tavsiye istemistim. edit : gergenin dedigi olabilir cunku dedigim gibi sesi sadece sag kulagimda duyuyorum. sag ve sol tekleri her iki kulaigimda denedigimde sadece sag kulaktan duyuluyor o zuz sis sesleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bir de sag kulagina giden yolsa parazit yapan bir sey olabilir. Gozluk, implant, kalem, pek olasi degil ama mumkun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 pc kasasi sag tarafta. 980gtx taktim icine ondan olabilir belki. uzaktan doktor gibi adam ahahahahha.. her dedigin tutuyor.. 100 dolar/euroya kadar pc gaming icin inear tavsiye please. elimde : sony mda-ma900 var cok memnunum ama sicaklarda cekilmiyor. arti sony pulse elite da var .. yani hem acik hem kapali over ear mevcut ama inear rahatligi yazin sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Oyun oynamıyorum artık ben ama pek, başkasına sor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ok.. alsan ne alirdin peki sallayalim oyun olayini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 $100 vereceksem RE-400 ya da SE215 alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ben olsam shure alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 http://www.hepsiburada.com/xiaomi-piston-3-0-siyah-kulakici-kulaklik-p-TELKLKXIAOMIPSTN3 Var mı alıp kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 BalisticGel said: n11'e güvenmiyorum ben. Kart bilgilerini N11den alış veriş yaptıktan sonra çalındığını söyleyen çok kişiyle karşılaştım. bu doğrulandı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Kanuni said: pc kasasi sag tarafta. 980gtx taktim icine ondan olabilir belki. uzaktan doktor gibi adam ahahahahha.. her dedigin tutuyor.. 100 dolar/euroya kadar pc gaming icin inear tavsiye please. elimde : sony mda-ma900 var cok memnunum ama sicaklarda cekilmiyor. arti sony pulse elite da var .. yani hem acik hem kapali over ear mevcut ama inear rahatligi yazin sart. shure se215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 http://www.jlabaudio.com/collections/fitness/products/epic-premium-earbuds?variant=971213001 fazlasıyla memnunum blackfriday gibi bişide amazondan çok daha uygun fiyata almıştım şu an 18 dolara falan satılıyor amazonda kulaklık konusunda çok hassasım ve çok kulaklık bozdum. bunda ise 1.si sağlam 2.si bundan daha yüksek ses veren kulaklık görmedim ben. genelde son seste dinlerdim bunda iki tık kısmak zorunda kalıyorum. 3.sü ise kaliteli ve dengeli ses olayı. bende açılmamış paket var, satmak isterdim ama ya kullandığım bozulursa vs diye düşündüğümden diğerini yedekte tutuyorum. alın ve duacım olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 tiLi said: BalisticGel said: n11'e güvenmiyorum ben. Kart bilgilerini N11den alış veriş yaptıktan sonra çalındığını söyleyen çok kişiyle karşılaştım. bu doğrulandı mı ben sıkıntı yaşamadım iki senede birkaç defa vermişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 benim Havi B3 Pro1 i satıyorum. İyi bi mp3 player alınca kullanmak üzere kutusuna koydum duruyordu aldığımdan beri. Uzun bi süre mp3 player alamayacağım için satıyorum. DH ye felan ilan koymadan buraya yazıyım dedim isteyen varsa. 150 den koycam ilanı patiye 140 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Genelde Spotify'dan vs müzik dinleyeceğim. Arada telefona da takabileceğimi varsayarak güncel bir öneri var mıdır? Fiyat olarak 100 TL dolaylarında kalsak iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 sporda kullanmak için wirriless şimdi hangi kulaklığa karar verdik ? Bulamıyorum ya düzgün bitane kafam atacak gidip alıcam beats i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Su geçirmeyen bozulmayan tıkanmayan help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 http://www.amazon.com/VicTsing-Bluetooth-Headphone-Microphone-Lightweight/dp/B00SH1IEH0 Ben sunu aldım 10 euroya,memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 e fiyatıda iyimiş baya şarjı nası peki ? yetiomu tüm gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 5 saat falan dayanıyor şarj devamlı açık kalınca,hem pc hemde telle aynı anda senkronıze oluyor,ıkısı arasında otomatık gecıs yapıyor.5-6 metrede sorunsuz cekıyor(arada 1 duvar) kutudan 3-4 cıft daha sılıkon cıkıyor,birde resımlerde yok ama kulaklıgın istenırse takılabılen sılıkon bır parcası daha var,bu sayede kulaga daha ıyı oturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Apple Store'da gordum simdi, fiyat epey uygun: http://www.apple.com/tr/shop/product/HC457VC/A/ Aldim bir tane. Burada tanitmis adam: http://www.innerfidelity.com/content/reid-and-heath-acoustics-ma750-ear-monitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar