barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Tek basıma oturdum iciyorum bir yerde. Baaydın yapmıyordum. Ozlemisim ama sigarayı bıraktım. Garip kaldım simdi. Normalde sigara yakmalıydım tek içiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Nerdesin mekanda karı kız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 dün içecektim tek kendimi zorlayıp vazgeçtim. eşek gibi içmem lazım bi gün tek başıma, çok yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Ben bunu içiyorum mis. http://www.babamama.com.tr/image/cache/data/gida/8698683400921-500x500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Masakari said: Nerdesin mekanda karı kız var mı? Tek kız yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 barbu said: Masakari said: Nerdesin mekanda karı kız var mı? Tek kız yok sanırım. askeri gazinoda içiyorsun sanırım tabi türkçe'nin güzel kullanımından kaynaklanan bir yanılsama da olabilir, yalnız kız yok anlamında demiş olabilirsin sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Yok panpa. Saat erken. Bir de barda iciyorum. O yüzden kız grubu dışında, tek basına takılan kız görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Fistan said: afiyet olsun Saolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 afiyet olsun. yalniz icen yalniz olurmus diye bir laf vardir ama ben aksini kanitlamak icin yalniz icip icip kalabalik olucem shfhsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 İntihar bombacısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 telefonu bırak kurtarıcın telefon değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Haklisin. Hadi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 telefonu uzak bi yere koy exine mesaj atma çok da uzağa koyma unutursun sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 afiyet olsun.barmaid demi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 telefondan dinle muzikleride bence, cevredeki insanlarin muhabbetlerini duydukca dahada depresiflesirsin, lan ne yalniz adammisim millet neler yapiyormus diye hayiflanir, zebil olur gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Lan depresif değilim ki? Mutluyum suan baya halimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 bu dışarda yalnız içmenin psikolojide açıklaması nedir ? coolluk mu eziklik mi yalnızlık mı. ben mesela imkanı yok. evde oturur içerim bu durumlarda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 özgürlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 bugün yapacaktım bunu hafif serin rüzgar da vardı mis gibi. genci yaşlısı karışık öğrenci/emekli barı var yakınımda çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 abartılacak neyi var bunun? karnın acıktığında tek başına dönerciye gidip, döner yemek gibi bir şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ciktim bende haydi rasgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 istanbul anadolu yakasında tek takılcak olanlar beni yeşillendirsin vurucu tim gibi dolaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Ben her cumartesi tek keyif yaparim. Beklerim http://i.imgur.com/09LsZKJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ben de seviyorum bunu, haftaiçleri çalışmadığım zamanlar yapardım. ama barda oturucaksın teksen. masada oturmak güzel olmuyor tekken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar