Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 işte bir günahkâr daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 tereyağınıda esgeçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 soğansız yemeğe katılıyorum. öyle bişi olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 kıyma ve salça katın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 GERGE said: Ahret dorusu geliyor o zaman: Soğanlı mı, soğansız mı? ben hep soğanlı bilirdim. geçen gün 2 farklı kişiden "aaa ne soğanı" lafı işittim dünyam değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Kıyma, soğan, acı yeşil biber ve domates. Bunlar yoksa Menemende eksiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Soğanlı yazın ağır oluyor. Ama sonbaharda soğan, çarli biber, bol domates, az yumurta ve üzerine kaşar rendesi. mmmmmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yeşil biber, domates, yumurta, rende kaşar peynir,tuz, kekik, kara biber, kırmızı biber, pul biber, cibrisa (abaza otu diye de bilinir) ve tereyağı işte bu da benim menemenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 peynire kadar okudum 2/10 would not ban ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 bi şarkı vardı lan böyle menemen hmmm menemenemenemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5D3crqpClPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 fasdfsdfsfasfd yaparken bunu söylüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 warimathras said: yeşil biber, domates, yumurta, rende kaşar peynir,tuz, kekik, kara biber, kırmızı biber, pul biber, cibrisa (abaza otu diye de bilinir) ve tereyağı işte bu da benim menemenim bu cibrisa yeşil ince pipet gibi, pek tadı olmayan bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 çok az dargun otu da deneyebilirsiniz. çok az ama. çünkü çok yoğun bi ot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Red said: yumurtasız menemen en güzeli. Katılıyorum. Sadece domates 🍅 ve biber en güzeli. Hatta arada koy kıymayı da. Fırından yeni çıkmış yumuşacık ekmeği domatesin suyuna bandıra bandıra..... Oh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 tuzlada var bi melemenci, adını hatırlamadığım geçende paintball oynadıktan sonra et-mangal falan yapmıştık. ordan çıkınca da gidip melemen (yada menemen) yedik, baya güzeldi, 2 tane yiyenler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yumurtasız menemene başka isim veriliyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 domates biber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 domatessiz seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 kabak, biber, kırmızı biber, soğan, domates, yumurta ve protein yetmiyceği için peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Sogansiz menemen olur mu olursa gene adi menemen mi olur yani orjinalinde sogan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ben menemenimi minimal seviyorum. Domates, acı biber, yumurta yeterli. Biber yeterince acıysa tuz bile aramıyorum. Bir de biberi iyice erimiş ve püreye yakın sululukta tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 GONDARCENGIZ said: Menemen yapın ve yiyin abi bu hangi sure idi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 not sure sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Ya her erkeğin menemeni çok iyi yaparım diye övünmesine ne demeli kuzum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar