Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yerli dilencilere ne oldu?

littlebitpinti

Öne çıkan mesajlar

İstanbul'da yeni taktik olarakta sıkışık trafikte 2 kadın 1 yaşlı teyze olarak bekliyorlar. kadınlar arabaları durdurup teyzenin rahatsızlandığını acil hastaneye götürmeleri gerektiğini taksi parası vs diyerek para istiyorlar. Gelin götüreyim diyenlerede tabiki yalan dolan bahaneler.

4-5 yerde karşılaştım. Hem milletin duygularını sömürüp hemde kazaya sebep olacaklar. Sıkışık trafiği iyice durdurmalarıda ayrı bir olay tabii. Saatlerce aynı yerde duruyorlar, bir polis vs müdehale etmiyor bunlarada. Gerçi bu dilencilik değil dolandırıcılık.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

kermit said:

bizim yerli dilenciler artık sanatçı oldu. flüt yada benzeri bir aletle köşe başlarında müziklerle dileniyolar

o üflenen org gibi şeyle hepsi ucundan hasretinden yandı gönlüm çalıyomuş gibi geliyo bana niyeyse sdf

düğmesi var o aletin basınca o çalıyo. ya da caddede kaldırımlarda oturan çocuklara kim öğretiyorsa bir tek bunu biliyormuş heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:

İstanbul'da yeni taktik olarakta sıkışık trafikte 2 kadın 1 yaşlı teyze olarak bekliyorlar. kadınlar arabaları durdurup teyzenin rahatsızlandığını acil hastaneye götürmeleri gerektiğini taksi parası vs diyerek para istiyorlar. Gelin götüreyim diyenlerede tabiki yalan dolan bahaneler.

4-5 yerde karşılaştım. Hem milletin duygularını sömürüp hemde kazaya sebep olacaklar. Sıkışık trafiği iyice durdurmalarıda ayrı bir olay tabii. Saatlerce aynı yerde duruyorlar, bir polis vs müdehale etmiyor bunlarada. Gerçi bu dilencilik değil dolandırıcılık.

Abi bu dediğin bayadır var 6-7 sene, 2-3 çingen kadın bembeyaz pompi bi teyzenin koluna girmiş ışıkta yolda kaldık hasta annemizle diye para toplarlar. O teyzeleri ya kiralıyorlar ya kaçırmışlardır çünkü onlardan olmadığı besbelli oluyor tipten kıyafetten.

Bi de harbi görünür organ eksiği yoksa kimseye vermeyin abi bişey, geçen 2 kolu pazudan kesik bi adam gördüm misal verdim 5tl helal olsun, ama kolunu bacağını kıvırmış ağzını yamultmuş tipler paso yalan dolan. Bi de kızlar lap diye veriyor üstüne bi de güneşte gezme diyor safsaf.

Konu açıldı madem, bir de yan masanıza ailecek oturup telde bağıra bağıra çocuğunun hasta durumunu anlatan telefonda birinden ilaç parası için borç isteyen tipler var. Alamamış gibi yapıp dram yaparlar üstüne ve 300-500 gibi büyük vurmaya çalışırlar, ağına düşmemek onun oyunculuk kabiliyetine ve sizin zekanıza kalmış yoksa çok tehlikeliler, 2-3 sefer rastladık direk çözdüm çok yüksek tondan oynadığı için sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...