littlebitpinti Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 saka olarak demiyorum ama bizim dilencilere ne oldu? ortalikta sadece suriyeli var. is veren mi oldular yoksa bu suriyeliler cete oldu da bizimkilere is mi yaptirmiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Belediye bizimkileri toplamıştır bunlar dilensin diye. Malum bunlara polis zabıta dokunsa bir anda savaş suçlusu ilan ederler dokunanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bizim yerli dilenciler artık sanatçı oldu. flüt yada benzeri bir aletle köşe başlarında müziklerle dileniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Pazardan silindiler her şeyi olduğu gibi tayyip dilencileri de özelleştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 daha ucuz iş gücüne kaptırdılar pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 duanın arapçasının makbul olduğunu sanan halkımız dilencinin de arapça konuşanını tercih etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Akıllı olanlar suriye'den gelmiş gibi davranıyor. Muhtemelen hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chromela Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sanssizsansli said: duanın arapçasının makbul olduğunu sanan halkımız dilencinin de arapça konuşanını tercih etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Yerliler zengin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 İstanbul'da yeni taktik olarakta sıkışık trafikte 2 kadın 1 yaşlı teyze olarak bekliyorlar. kadınlar arabaları durdurup teyzenin rahatsızlandığını acil hastaneye götürmeleri gerektiğini taksi parası vs diyerek para istiyorlar. Gelin götüreyim diyenlerede tabiki yalan dolan bahaneler. 4-5 yerde karşılaştım. Hem milletin duygularını sömürüp hemde kazaya sebep olacaklar. Sıkışık trafiği iyice durdurmalarıda ayrı bir olay tabii. Saatlerce aynı yerde duruyorlar, bir polis vs müdehale etmiyor bunlarada. Gerçi bu dilencilik değil dolandırıcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 niteliksiz dolandırıcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 3,5 milyar $ harcanmış şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 kermit said: bizim yerli dilenciler artık sanatçı oldu. flüt yada benzeri bir aletle köşe başlarında müziklerle dileniyolar o üflenen org gibi şeyle hepsi ucundan hasretinden yandı gönlüm çalıyomuş gibi geliyo bana niyeyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 taksimde bir teyze var hele free jazz caliyor akordeonla bildiginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 SNA1L said: kermit said: bizim yerli dilenciler artık sanatçı oldu. flüt yada benzeri bir aletle köşe başlarında müziklerle dileniyolar o üflenen org gibi şeyle hepsi ucundan hasretinden yandı gönlüm çalıyomuş gibi geliyo bana niyeyse sdf düğmesi var o aletin basınca o çalıyo. ya da caddede kaldırımlarda oturan çocuklara kim öğretiyorsa bir tek bunu biliyormuş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Enstruman calanlara saygim var ya. Mutlaka bisiler vermeye calisiyorum 3-5 bisi. Yoksa sokakta durup bos bos aga change pls. diyenlere bsg. diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 o ufak kaval çalan çocuklara sakın vermeyin abi, az ötede anası sinmiş bekliyo oluyor caddede sürekli görüyorum. 3 tane çocugu dizmiş 100 metre ara ile, karşı tarafta da oturmuş banklara izliyo çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 CuteButPsycho said: İstanbul'da yeni taktik olarakta sıkışık trafikte 2 kadın 1 yaşlı teyze olarak bekliyorlar. kadınlar arabaları durdurup teyzenin rahatsızlandığını acil hastaneye götürmeleri gerektiğini taksi parası vs diyerek para istiyorlar. Gelin götüreyim diyenlerede tabiki yalan dolan bahaneler. 4-5 yerde karşılaştım. Hem milletin duygularını sömürüp hemde kazaya sebep olacaklar. Sıkışık trafiği iyice durdurmalarıda ayrı bir olay tabii. Saatlerce aynı yerde duruyorlar, bir polis vs müdehale etmiyor bunlarada. Gerçi bu dilencilik değil dolandırıcılık. Abi bu dediğin bayadır var 6-7 sene, 2-3 çingen kadın bembeyaz pompi bi teyzenin koluna girmiş ışıkta yolda kaldık hasta annemizle diye para toplarlar. O teyzeleri ya kiralıyorlar ya kaçırmışlardır çünkü onlardan olmadığı besbelli oluyor tipten kıyafetten. Bi de harbi görünür organ eksiği yoksa kimseye vermeyin abi bişey, geçen 2 kolu pazudan kesik bi adam gördüm misal verdim 5tl helal olsun, ama kolunu bacağını kıvırmış ağzını yamultmuş tipler paso yalan dolan. Bi de kızlar lap diye veriyor üstüne bi de güneşte gezme diyor safsaf. Konu açıldı madem, bir de yan masanıza ailecek oturup telde bağıra bağıra çocuğunun hasta durumunu anlatan telefonda birinden ilaç parası için borç isteyen tipler var. Alamamış gibi yapıp dram yaparlar üstüne ve 300-500 gibi büyük vurmaya çalışırlar, ağına düşmemek onun oyunculuk kabiliyetine ve sizin zekanıza kalmış yoksa çok tehlikeliler, 2-3 sefer rastladık direk çözdüm çok yüksek tondan oynadığı için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Ben yeni gördüm bu taktiği. Trendlere yetişemiyorum demekki :) Yani iyi para kazanmasalar şu işi yapmazlar sonuçta. Bunlara inanıp para verenlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 kermit said: bizim yerli dilenciler artık sanatçı oldu. flüt yada benzeri bir aletle köşe başlarında müziklerle dileniyolar Bir de palyaço kılığına girip "Tiyatroya destek vermez misiniz?" diye dilenenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bizim saf peder en az 7 sene önce 20 kaat verdi o ışıktaki teyzecilere, napıyon la teyzeyi kiralamışlar bunların böyle pamuk gibi beyaz anası nasıl olur yapma dedim yetişemedim sdf başka yerlerde de gördüm benzer manzarayı ama teyze hep özel tertemiz nur yüzlü seçiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 zaten esmer tenliydi dilenciler, suriyeli felan diye fark edilemez oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hepsi suriyeli kılığına girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 yere bi tepsi tatlı döküp ağlayan çocuk numarası da var. babam dövecek beni diye ağlıyo. tüm tatlının fiyatını sorana da 20-30 sallıyor. arkadaşa denk gelmiş geçende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ulan neye inancağımızı şaşırdık demekki hiçbirine vermemek tek çözüm. zaten eli ayağı tutan adam bi şekilde çalışır. gidin çöp toplayana vs verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar