Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

donanımı guncellerse (daha iyi monitor ve daha iyi fps ile) 2 rank hic bir sey yapmadan garanti yukselir. hatta daha iyi donanımla nova1 garanti diyorum. ama uzeri zor.

o videoda gordugum ciddi taktiksel hatalar var. tufege falan gerek yok, nova3 ya da nova4 adamlar bile kevgire cevirirler seni. aimi gectim, aimi kotu olup nova4-tufek1 vs olabiliyor insanlar, bkz ben. ancak reaksiyon süren uzun. oyle foto cektirir gibi uzun kapısında adama bir saat bakarsan saniyesinde yerde bulursun kendini.

ayrıca awp ile adam vurdugun ust tunelde o kadar sure kalacaksın, iceride birdirbir oynayacaksın, ustune smoke suz tunel agzı onunde atlayıp zıplayıp silah degistireceksin falan.

ya da kostura kostura gidip ortadan bomba alacaksın ct base deki ct kulaklık kullanmadıgı ya da arkada muzik dinleyecek kadar gerizekalı oldugu icin salak salak baska tarafa bakacak falan, aynı durumda nova macında bile 10 sn ye yasatmazlar seni. hele nova3+ da... (nova4 dedigin guardian1 ya da 2 nin taktik bilmeyeni ve sabırsız olanı zaten.)

oyle serifler falan lazım degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Lectre steam id holysaft, ekle bir oynayalım seninle merak ettim bak.

steam id: akeanite nick: akean

bulmuyor hiç direk isimden ekleme kalkmış sanırım steamde.

şeyi belirteyim evet nova maçında olsa bomba alma vs direk indirirlerdi fakat diğer fps muhabbetini özellikle söyledim o longdan çıkana ateş etmem, tünelde sola sağa dönüp vurduklarımda bekleme yok normalde.

ha bide benim şikayetim şey değil, lan silver 2yim olur mu bilmemne değil, sadece daha iyi oyuncularla oynamak istiyorum daha mouseu oynatamayan wasd ile aim almaya çalışan tipler var silverda, eğlence eziyete dönüşüyor izledikçe takımımda o bakıma yoksa silver olmuş gold olmuş farkmıyor.

geçti zaten /whineım ahah sanırım milleti boşverip kendi oyunuma odaklanırsam daha iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

kazanırsan rating alırsın, kaybedersen rating dusersin. ratingin rank in çıkma sınırının uzerinde ise rank atlarsın. mac kaybettikten sonra dusme sınırının altında isen rank dusersin. dusme sınırı ıle cıkma sınırı ise aynı degil.

ayrıca gecmiste bir hileci ile oynamıssan adam yakalanmıssa mac iptal olur ve bir sure sonra kazandıgın/kaybettigin puanı geri alırsın/verirsin. o da sistem iadeyi yapmaya hazır olduktan sonra ilk rating updateinde yani ilk macinin sonunda guncellenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

crossshairi niye zik seviyesinde tutuyorsun abi, böyle yapıp hem headshot atma şansını düşürüyorsun hem de bildiğin yere bakan yürek yakan modunda geziyorsun. göğüs ün biraz üstü hizada tutmalısın. hem cross koymayı da öğrenirsin böylece accuracy/headshotlar artar.

1:20 den sonrasında anlatıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=U9mvXfnY8wU

öm atmışım bu arada izledim videoyu baya yardımcı olacak, sıkıntımıda buldum aslında dediğiniz doğru sessizce gelen vs ani pozisyonlarda tepki sürem çok iyi değil, düzelmezde sanırım meh.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dragon kızmaca darılmaca yok, şimdi 2-3 round senin oynadığın oyunu izledim de baya kötü oynuyodun sdfds sg553 ile bananada adam 10 kere senin ekranına girdi çıktı vurmayı geçtim sanırım görmedin bile ki baya net gördüm ben senden adamı. zoom açıp kitlenmeyin abi öyle belli bi yere sadece bütün yola bakın, sen bi 10 saniye falan arabanın oraya kitlendin adam dibine kadar geldi vurdu seni eko roundta.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen yine taşıyorum ;

beyler bende bi video koyim dedim obs programıyla kaydettim oyun açıkken biraz dandik oldu ama diğer türlü bilmiyom dfghdfh bide o ct ve t canlarını falan kapamaya kasmadım dedim silktiret,

http://www.youtube.com/watch?v=7E8J5_wwN2M&feature=youtu.be

o sondaki lavuk bombayı attığı saniye 4. vurup bombaya düşüyorum asfas ipnenin bombası olmasa onuda vurcam,bu arada apple karşime selamlar olsun birinin canını baya indirdi orda JASKFASJF

bone da son adamı indiriyo saolsun eli alıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

abi dragon kızmaca darılmaca yok, şimdi 2-3 round senin oynadığın oyunu izledim de baya kötü oynuyodun sdfds sg553 ile bananada adam 10 kere senin ekranına girdi çıktı vurmayı geçtim sanırım görmedin bile ki baya net gördüm ben senden adamı. zoom açıp kitlenmeyin abi öyle belli bi yere sadece bütün yola bakın, sen bi 10 saniye falan arabanın oraya kitlendin adam dibine kadar geldi vurdu seni eko roundta.

Yok ya ne kızcam, birde maçın başında görseydin bir pencereye çıkamayışım ve adamalrın bana işkence edereketen vuramayışları vardı ki mouse fırladı gitti sonunda elimden.

Kötü başlayınca toparlayamıyorum ben daha da kötü oynuyorum. Maçın ortasında kalktım gözlüğümü alıdım diğer round da temizledim bi ama o da fayda etmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

ekranı biraz daha küçültseymişsinde hiç birşey göremeseymişiz.

bu aralar beraber oynarken hasta olduğum şeyler

- cengizin karambitini sallayışı
- apple'ın fb atamayışları
- libenin çığlıkları

halbuki atmasa herifi vurucak, hepimizi kör ediyor. sgfd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...