Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Civcivhead said:

Ben bi 17 dolara aug koydum 3 scammer ekledi, iyi oldu bütün scammer türlerinden deneyimim var artık fdasjhkga.

Saglam bi exploit var steamde halen fixlemedileredikkatedin linklere tiklamayinekomple bosaltabiliyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

ya heves edip aldım çok boktanmış oyun, ne matchmaking çalışıyor ne casual çalışıyor, nasıl oynucaz düzgün server mi var bilmediğim

:D.
oyun boktan değil.
mm belki anlık bir bakımda olabilir. Yani çalışmaması için bir neden yok. Oyunu öğrenmeden mm de gerebilir. Ne bileyim temel hareketleri öğrensen, en azından nasıl ateş edilir vs. gibi.
Şimdi sol tık ateş ediyor unutma!

gibi değil tabi.. Yana doğru biraz kayıp durduğunda ateş ediyorsun (işte 0.5 sn felan sürüyor aimin düzelmesi). bu temel 1-2 şeyi öğrenmezsen zevk alamayabilirsin.

cs geçmişi varsa zorlamaz zaten bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sorum var bir adet, şimdi ben yeni bir csgo aldım yeni bir steam accounta, placementları oynuyorum, ama malum communitynin hali, şimdi şöyle bir durum var şimdiye kadar oynadığım maçlarda 7 win 5 loss var, fakat şöyle ki kaybettiğim 3 maçta 30+ 2sinde 25+ kill var, kazandıklarımdaw böyle, acaba valve kişisel skille bakıyor mu bu placementlarda yoksa yine e sen kaybetmişsin diye atacak mı silvera?

70 80 skorla tamamlıyorum maçları öyle diyim yanılmıyorsam.

id akeanite bu arada nick yine akean

%100 orange juice avatarım var mor, ekleşelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

arkadaşlar sorum var bir adet, şimdi ben yeni bir csgo aldım yeni bir steam accounta, placementları oynuyorum, ama malum communitynin hali, şimdi şöyle bir durum var şimdiye kadar oynadığım maçlarda 7 win 5 loss var, fakat şöyle ki kaybettiğim 3 maçta 30+ 2sinde 25+ kill var, kazandıklarımdaw böyle, acaba valve kişisel skille bakıyor mu bu placementlarda yoksa yine e sen kaybetmişsin diye atacak mı silvera?

70 80 skorla tamamlıyorum maçları öyle diyim yanılmıyorsam.

id akeanite bu arada nick yine akean

%100 orange juice avatarım var mor, ekleşelim.

oynadığın oyunun genel rank i . mesela silver game mi?

oyun içindeki puanın, mvp lerin vesaire

isabet oranın, headshot yüzden. bunların hepsi etkili
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...