knoxville Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 alsen ne yatmış be polak işte ben bunu diğer konuya atcaktım oraya da atam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 DoruK said: bari soyle nerden nasil trade yapilir da iyilik yapmis ol dsfs marketten satıcıları ekleme kapandı artık benim methodlar işe yaramaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ahahahaha çok güzel yapmışlar :D saçma saçma tipler ekleyemeyecek artık her gün 5 10 tane invite geliyodu 0 level 1 oyunlu tiplerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Ben bi 17 dolara aug koydum 3 scammer ekledi, iyi oldu bütün scammer türlerinden deneyimim var artık fdasjhkga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 10-12 tür var 3 tane neyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Silphatos said: ahahahaha çok güzel yapmışlar :D saçma saçma tipler ekleyemeyecek artık her gün 5 10 tane invite geliyodu 0 level 1 oyunlu tiplerden saçna sapan tiplerin ne kazandırdığını biliyor musun sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 benden uzak dursunlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ayo natsumi tek geçerim dfhdfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ayo natsuomi yüüznden bu güncelleme gelmiş olabilir dsfsd taşımıyon diyon libeye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 neyse hack'ı kapatayım sonra karşı takım cok ağlıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 http://i.hizliresim.com/kYDndA.jpg zombi tavuk fsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 T başlama noktası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kürtçe dil desteği yok türkçeyle idare ediyom fgjfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Civcivhead said: Ben bi 17 dolara aug koydum 3 scammer ekledi, iyi oldu bütün scammer türlerinden deneyimim var artık fdasjhkga. Saglam bi exploit var steamde halen fixlemedileredikkatedin linklere tiklamayinekomple bosaltabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 GONDARCENGIZ said: http://i.hizliresim.com/kYDndA.jpg zombi tavuk fsdfsdf o tavuk dust2 nin sahibi gibi bakmış sana. Yerinde olsam kendime dikkat ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ya heves edip aldım çok boktanmış oyun, ne matchmaking çalışıyor ne casual çalışıyor, nasıl oynucaz düzgün server mi var bilmediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 casual takılmak istiyorsan community serverlarında oyna. aratırken 128 yaz hatta mis gibi yüksek band genişliği olan serverlarda takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kerim Ceyhun abi elektrikler kesildi kusura bakmayın ya :((( o kadar ugrastim hadi kazanın su maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 elektrikler kesildiği için 20. roundda oyundan dustugum mac :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Chemical said: ya heves edip aldım çok boktanmış oyun, ne matchmaking çalışıyor ne casual çalışıyor, nasıl oynucaz düzgün server mi var bilmediğim :D. oyun boktan değil. mm belki anlık bir bakımda olabilir. Yani çalışmaması için bir neden yok. Oyunu öğrenmeden mm de gerebilir. Ne bileyim temel hareketleri öğrensen, en azından nasıl ateş edilir vs. gibi. Şimdi sol tık ateş ediyor unutma! gibi değil tabi.. Yana doğru biraz kayıp durduğunda ateş ediyorsun (işte 0.5 sn felan sürüyor aimin düzelmesi). bu temel 1-2 şeyi öğrenmezsen zevk alamayabilirsin. cs geçmişi varsa zorlamaz zaten bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 oyun boktan abi mm özellikle,ekranda vuruyo gözüküp oyunun seni 1 sn geri atıp öldürmesi gibi keyifli bişey yok sdsdg amk csgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bilmeyenler ile oynayınca boktan oyun ya :p sdsafas bu nvidia shadowplay videoları cok büyük lan nasıl küçültcem video converter mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 arkadaşlar sorum var bir adet, şimdi ben yeni bir csgo aldım yeni bir steam accounta, placementları oynuyorum, ama malum communitynin hali, şimdi şöyle bir durum var şimdiye kadar oynadığım maçlarda 7 win 5 loss var, fakat şöyle ki kaybettiğim 3 maçta 30+ 2sinde 25+ kill var, kazandıklarımdaw böyle, acaba valve kişisel skille bakıyor mu bu placementlarda yoksa yine e sen kaybetmişsin diye atacak mı silvera? 70 80 skorla tamamlıyorum maçları öyle diyim yanılmıyorsam. id akeanite bu arada nick yine akean %100 orange juice avatarım var mor, ekleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 applev0dka said: kerim Ceyhun abi elektrikler kesildi kusura bakmayın ya :((( o kadar ugrastim hadi kazanın su maçı envy ile wesley spastiği ne zırladı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Lectre said: arkadaşlar sorum var bir adet, şimdi ben yeni bir csgo aldım yeni bir steam accounta, placementları oynuyorum, ama malum communitynin hali, şimdi şöyle bir durum var şimdiye kadar oynadığım maçlarda 7 win 5 loss var, fakat şöyle ki kaybettiğim 3 maçta 30+ 2sinde 25+ kill var, kazandıklarımdaw böyle, acaba valve kişisel skille bakıyor mu bu placementlarda yoksa yine e sen kaybetmişsin diye atacak mı silvera? 70 80 skorla tamamlıyorum maçları öyle diyim yanılmıyorsam. id akeanite bu arada nick yine akean %100 orange juice avatarım var mor, ekleşelim. oynadığın oyunun genel rank i . mesela silver game mi? oyun içindeki puanın, mvp lerin vesaire isabet oranın, headshot yüzden. bunların hepsi etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar