Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türkiyede esporta dair federasyon gibi bi şey olmadığı için HWA takımı kendi kadrosuyla veya eksikler varsa kafasına göre tamamlayıp bi 5 çıkarıyomuş sanırım.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

abi neden böyle yere nişan alarak oynuyorsunuz oyunu anlamıyorum. türk kültüründen mi geliyor çıktığı gibi topuklarına mı sıkacaksınız?

kafaya nişan alın abi köşeyi kesiyosun deagle'la adam çıksa kasıklarından vurcan. 1v5 yapınca böyle oynayarak pek bi anlamı olmuyo bana göre.

VALLA 1.5 oynarken ak 47 o kadar çok sekiyodu ki ayaktan başlıyodum basılı tutunca yukarı dogru giderken illa kafaya geliyordu bir tane kafadan başlarsan ayı görüyorduk
Mesaj tarihi:
Somon said:

Anelor said:

abi neden böyle yere nişan alarak oynuyorsunuz oyunu anlamıyorum. türk kültüründen mi geliyor çıktığı gibi topuklarına mı sıkacaksınız?

kafaya nişan alın abi köşeyi kesiyosun deagle'la adam çıksa kasıklarından vurcan. 1v5 yapınca böyle oynayarak pek bi anlamı olmuyo bana göre.

VALLA 1.5 oynarken ak 47 o kadar çok sekiyodu ki ayaktan başlıyodum basılı tutunca yukarı dogru giderken illa kafaya geliyordu bir tane kafadan başlarsan ayı görüyorduk

kafaya nişan alıp ilk mermiyi kafaya attıp mouse u aşşağıya doğru çekmen gerekiyor. düzgün yapabilmeye başladığında hepsini kafaya atıyosun.
Mesaj tarihi:
Somon said:

Anelor said:

35-0 sdfds
Mesaj tarihi:
steam'deki pati gruplarının sohbetleri hep boş :( bütün aktif patileri nasıl arkadaş ekleyebilirim steam'de

steam ile ilgili topic'i bulamadım o yüzden buraya yazdım.
Mesaj tarihi:
insurtion mu ne hiç girmediğim bir map var baya kötü izlediğim kadarıyla, şimdi ağzımı açtım ya kesin onun görevi düşer girmek zorunda kalırım.

rush kötü, mist meh, blackgold idare eder,castle büyük karanlık karışık
Mesaj tarihi:
umuur said:

steam'deki pati gruplarının sohbetleri hep boş :( bütün aktif patileri nasıl arkadaş ekleyebilirim steam'de

steam ile ilgili topic'i bulamadım o yüzden buraya yazdım.

paticik oyun gruplarında en yeni mesaj sene 2012de
Mesaj tarihi:
biz oynamıyoruz ki?

sadece yazıyoruz?

nick:akean bu arada

ekle zamanla zaten senide eklerler sende eklenirsin flm.

silver haterlarımız benimle hiç muhattap olmuyor :P
Mesaj tarihi:
eklesenize beni yha.

akean nick.

cidden kanser oldum 4 win 2 lose şeklinde gidiyorum rank gelmiyor çok baydım silverdan 3teyim gnova 1 taşıyana kutu verrim.

of attention whore gibi her yere nickimi yazmışım başım ağrıyor ondan gençler :>
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...