k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 2v2 c4 kurup aynı yere bakmak nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kim seçmiş lan bunları milli takım diye ben bile daha iyi oynuyorum 2 elemandan silver halimle asd bilerek ve isteyerek flemenenkçe streame geçtim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 türkiyede esporta dair federasyon gibi bi şey olmadığı için HWA takımı kendi kadrosuyla veya eksikler varsa kafasına göre tamamlayıp bi 5 çıkarıyomuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 belçikayı mı tutuyorduk? :P. sunucu belçikalıların gözünden gösteriyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Anelor said: abi neden böyle yere nişan alarak oynuyorsunuz oyunu anlamıyorum. türk kültüründen mi geliyor çıktığı gibi topuklarına mı sıkacaksınız? kafaya nişan alın abi köşeyi kesiyosun deagle'la adam çıksa kasıklarından vurcan. 1v5 yapınca böyle oynayarak pek bi anlamı olmuyo bana göre. VALLA 1.5 oynarken ak 47 o kadar çok sekiyodu ki ayaktan başlıyodum basılı tutunca yukarı dogru giderken illa kafaya geliyordu bir tane kafadan başlarsan ayı görüyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dun izleyemedim de, cok mu fark yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Somon said: Anelor said: abi neden böyle yere nişan alarak oynuyorsunuz oyunu anlamıyorum. türk kültüründen mi geliyor çıktığı gibi topuklarına mı sıkacaksınız? kafaya nişan alın abi köşeyi kesiyosun deagle'la adam çıksa kasıklarından vurcan. 1v5 yapınca böyle oynayarak pek bi anlamı olmuyo bana göre. VALLA 1.5 oynarken ak 47 o kadar çok sekiyodu ki ayaktan başlıyodum basılı tutunca yukarı dogru giderken illa kafaya geliyordu bir tane kafadan başlarsan ayı görüyorduk kafaya nişan alıp ilk mermiyi kafaya attıp mouse u aşşağıya doğru çekmen gerekiyor. düzgün yapabilmeye başladığında hepsini kafaya atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ak47 tap de fena değil ama karşındaki adamlar genelde ilk 3 mermiden birini kafaya denk getirdiği için ıskalarsan gg oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Somon said: Anelor said: abi neden böyle yere nişan alarak oynuyorsunuz oyunu anlamıyorum. türk kültüründen mi geliyor çıktığı gibi topuklarına mı sıkacaksınız? kafaya nişan alın abi köşeyi kesiyosun deagle'la adam çıksa kasıklarından vurcan. 1v5 yapınca böyle oynayarak pek bi anlamı olmuyo bana göre. VALLA 1.5 oynarken ak 47 o kadar çok sekiyodu ki ayaktan başlıyodum basılı tutunca yukarı dogru giderken illa kafaya geliyordu bir tane kafadan başlarsan ayı görüyorduk 35-0 sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 missionları sürekli breakout mapleri vermese iyiydi ya, kimse oynamıyor mapleri adam bulunmuyor, o kadar iğrenç hepsi mist dışında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 haftalık mission sınırı var mı ? casual gelse sorun yok oynanıyor da ranked hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 beyler dün itibariyle oyuna başlamış bulunmaktayım. yardımcı olmak isteyen süper patilerimiz varsa: steam id: umuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 steam'deki pati gruplarının sohbetleri hep boş :( bütün aktif patileri nasıl arkadaş ekleyebilirim steam'de steam ile ilgili topic'i bulamadım o yüzden buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 mist en boktanı olabilir ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Rush dan daha kötüsü var mı? diğerlerini denemedim. Rush a uyuz oldum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 insurtion mu ne hiç girmediğim bir map var baya kötü izlediğim kadarıyla, şimdi ağzımı açtım ya kesin onun görevi düşer girmek zorunda kalırım. rush kötü, mist meh, blackgold idare eder,castle büyük karanlık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 umuur said: steam'deki pati gruplarının sohbetleri hep boş :( bütün aktif patileri nasıl arkadaş ekleyebilirim steam'de steam ile ilgili topic'i bulamadım o yüzden buraya yazdım. paticik oyun gruplarında en yeni mesaj sene 2012de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 biz oynamıyoruz ki? sadece yazıyoruz? nick:akean bu arada ekle zamanla zaten senide eklerler sende eklenirsin flm. silver haterlarımız benimle hiç muhattap olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 senin oynamanla yazman arasında bir fark olmadığı için anlayamıyor olabilirsin :p şaka bir yana headset bekliyorum o gelince dönücem oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 oha tipe bak lan bi oyun gördü beni yargıladı :< klavyem mouseum yoktu o oyun benim ahah geliştiriyorum kendimi 2 rank atladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 benle de oynamıyolar üzülme, ben kötüyüm ama baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 eklesenize beni yha. akean nick. cidden kanser oldum 4 win 2 lose şeklinde gidiyorum rank gelmiyor çok baydım silverdan 3teyim gnova 1 taşıyana kutu verrim. of attention whore gibi her yere nickimi yazmışım başım ağrıyor ondan gençler :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 belli oluyordu klavye ve mouse olmadan oynadığın sdsfaf bir ara adamları vurmaktan umudu kesince beni vuruyordun sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 pub oynaya oynaya maymun olmuşum, ranked gireyim dedim rezil oldum, takım taşıdı resmen. 20 turda 5 kişi vurabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 abi silverdan cikmaya boost ariyorsan zaten ilerde dusersin yine. Dm oyna bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar