Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 suBzer0 said: ben bu oyunda 1 oyuncu bilirim abi.. son zamanlarda acaip favorim herif heryerde soyluyorum.. millet get_right diye bağırıyor , tamam iyi oynuyor hibine , en kritik işleri yapıyor takımda ama neden sevmiyorum tarzını.. benim tek geçeceğim adam virtus.pro dan "byali"vp'de pasza dururken başka adam sevilir mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 o kurwalarin neyini seviyorsunuz abi. % 75 üstü oran görsün direk satıyorlar throw pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kurwalara dikkat edin bu ara,kimle maç yapsa satar oranı yüksekse sdgsd kaçırdılar ödülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 zaa xd xd http://i.imgur.com/uwGEce0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 adasd kelebek düşmedimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 S-H said: Silphatos said: iş yerimde twitch streamle açıktı, smurf hesaba 1 cbble 1 de d2 souvenir düşmüş lulz kutu düşürme olayı mı var yine yahu .. yok bitti turnvuada sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Liebe said: zaa xd xd http://i.imgur.com/uwGEce0.jpg son gün 3 maçta da patlayıp 46da kaldım ak silver olaydm bari aiko 74 sdfghjklşi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bilmiyorum ki ne düşecek, hiç bişi gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Liebe said: http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/35221031726597624/ şuraya da başlık açtım girin bi uplayın falan silph o kadar ağlamış ki adama hile açtırmış gibi. reportladığını söyledikten sonra adam bariz kullanıyor. 5-13'ten itibaren izlesin kim izleyecekse. sen yazmışsın zaten 6-13'ten sonrasını izleyin diye lol. steamdeki başlığa yazmak için girince farkettim. zaten bi de yanlış mesajı alıntılamışım ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Liebe said: arkadaşlar çok rica ediyorum 2 dk vaktinizi ayırıp şu oyunda snikersRO nickli elemanı 16. roundtan itibaren reportlayabilir misiniz? göstere göstere, bağıra bağıra wh yaptı ve oyun halen silinmedi her türlü şikayet etmemize rağmen. steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-5WP8z-eCvAY-zMDMS-j8uSy-RrSnB 2. yarıyı izledim. 13-7 itibaren hile yaptığı belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Liebe said: zaa xd xd http://i.imgur.com/uwGEce0.jpg aaa bende 74'te kaldım lan .1 puan parası neyse veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 k1nJo said: Liebe said: http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/35221031726597624/ şuraya da başlık açtım girin bi uplayın falan silph o kadar ağlamış ki adama hile açtırmış gibi. reportladığını söyledikten sonra adam bariz kullanıyor. 5-13'ten itibaren izlesin kim izleyecekse. sen yazmışsın zaten 6-13'ten sonrasını izleyin diye lol. steamdeki başlığa yazmak için girince farkettim. zaten bi de yanlış mesajı alıntılamışım ahaha. ne ağlıycam olm bana hexer diye tüm karşı takım ağladı reportladı spamledi ilk 10 round sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 herkes de bana yakınmış ya. maslakta oturdum ben de 2 sene bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Silphatos said: ne ağlıycam olm bana hexer diye tüm karşı takım ağladı reportladı spamledi ilk 10 round sdf işte gerçekten hack kullanan birine ağlayınca sıkıntı oluyo anlatmaya çalıştığım o. hele bi de reportladığını söyleyince zaten gerizekalı oldukları için o ana kadar saklayarak oynadığı hacki artık kaybedicek bi şeyim yok diye göstere göstere oynuyor. sen de oyunu kaybettikten sonra ban yiyecek mi yemeyecek mi derdine giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 liebe oyunu bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bu mist'i tasarlayanın elleri kırılsın, iş yapamayıp açlıktan gebersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 gerçi tasarlayan da zerre suç yok, bunu döngüye alana koyayım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 k1nJo said: Silphatos said: ne ağlıycam olm bana hexer diye tüm karşı takım ağladı reportladı spamledi ilk 10 round sdf işte gerçekten hack kullanan birine ağlayınca sıkıntı oluyo anlatmaya çalıştığım o. hele bi de reportladığını söyleyince zaten gerizekalı oldukları için o ana kadar saklayarak oynadığı hacki artık kaybedicek bi şeyim yok diye göstere göstere oynuyor. sen de oyunu kaybettikten sonra ban yiyecek mi yemeyecek mi derdine giriyosun. ben ilk yarı dalga geçiyodum ya bana her öldüklerinde hexxer reported! deidkleri için en dandik normal ölümümde bile wh falan dedim ahah. yoksa sinirlenmiyorum ben hacker görünce, report et geç. oyunun bi parçası olarak kabul edeceksin challenge mode gibi liebe gibi her gördüğün için replay izleyip konu açsan oynamaya zaman kalmayacak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aldım pıçağı sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kerimi hekliyene benden 300 tantuni 10 tane pıçağı var haberiniz olsun dfhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 awp masta! smurf hesapla her maç report yiyorum sonum hayırlı olsun sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 adam balık ya ahahaha ilk yarı CT'de ben aktım awp ile T side liebe.(son round aim hack açtı şahitlerim var) 2-3 kere arkadan dolaşıp B evde 2-3 adam yakaladım, o kadar heyecanla vuruyorum ki adamlara öldüremiyorum :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 maçı ben kurtardım be adam sokmadım (gelmediler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bir ara ağlıyordu lan yine mal gibi bekledim burda diye sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 asfasf abi şu 4 gün turnuvayı izledimya fena etki yarattı bende son adam bile kalsa yerimi bırakmıyorum fjgkfgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar