Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 izledim şimdi terördeyken her el adamı vurmuşuz khazad ile, sen de her el mal gibi ölmüşsün adama ahahaha ama adam böyle nasıl diyeyim oyunda sanki duvar muvar yokmuş gibi oynamış WALLUN huammınagoymuş direk duvarları izliyo kafaya denk getirip çıkıyor. hele apple ı duvarları tarayarak vuruşları mükemmel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Bende izledim şimdi, haggetten fena hile açmış adam. Şimdi de report ettim :D Keşke temizleseler böylelerini ama çok var bu şekilde. Wall hack dışında rahatça aim hack kullanan bile gördüm. Çok yetersizler bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 abi adam beni 2 kere ses cikarmadigim wallin arkasından vurdu sonra oyundan sogudum zaten meeh diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 adam ucuz bıcakların hepsini çekiyor sanırım . belli bir price koymuş onun altına gelince hemen çekiyor. şu an için sadece varsayım ama ne zaman ucuza bıçak gitse 10 dakka sonra bu gelip koyuyor. http://steamcommunity.com/id/3gPro/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ucuzlayınca oto alacak bir şey yapılır çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 hay allah gene bıçak düştü ya ^_^ http://i.imgur.com/G9oc5kr.jpg edit : oha bu seferki daha da pahalıymış lan sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 balına koyim, yetenek olmayana allah başka yerden veriyo işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Emre333 said: adam ucuz bıcakların hepsini çekiyor sanırım . belli bir price koymuş onun altına gelince hemen çekiyor. şu an için sadece varsayım ama ne zaman ucuza bıçak gitse 10 dakka sonra bu gelip koyuyor. http://steamcommunity.com/id/3gPro/ steam'de otomatik satın alma özelliği kendinden var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Silphatos said: balına koyim, yetenek olmayana allah başka yerden veriyo işte sdfbeni çağırın oyunlara, sürtünün diyorum dinlemiyorsunuz asdasd neyse bunu paypalden 350 dolara okutayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yalan fotoşop yapıyor hep bizi yiyor crimson web bıçağın kırmızısı farklı bir tonda bir kere evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 o değil de bunun daha ucuzları da var markette, niye benimki 370 dolar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Liebe said: bizim karşımıza dün bi nova 3 çıktı, bariz biçimde göstere göstere hiç acımadan kapı duvar her yerden vurup durdu bizi ama ona rağmen yenemedi salaklar. takımlarında eagle mı ne vardı herhalde böyle dandik nova hesapla biri girip yer falan söylüyo rütbe atlatıyolar diye tahmin ediyorum. baktılar yetmiyo adam duvar muvar hiç affetmeden vurmaya başlıyo sdsfds benim bir nova 3 alt hesabim var, masus low rank tutuyorum o hesabi. nickim kazeshini, nova 3 :P dun eagle bir adamla mac yapiyordum :P ama kapi duvar taramam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ahmedinejad said: Emre333 said: adam ucuz bıcakların hepsini çekiyor sanırım . belli bir price koymuş onun altına gelince hemen çekiyor. şu an için sadece varsayım ama ne zaman ucuza bıçak gitse 10 dakka sonra bu gelip koyuyor. http://steamcommunity.com/id/3gPro/ steam'de otomatik satın alma özelliği kendinden var zaten. sadece kutu / key filan alırken yok mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 adamın botu vardır zor bir şey değil, kartları da topluyorlardı öyle belli bi seviyenin altına koyunca otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Holy said: o değil de bunun daha ucuzları da var markette, niye benimki 370 dolar falan? crimson weblerde ağ sayısı var 1-2-3 diye, 3 ağlı olanlar daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Silphatos said: Akito said: http://imgur.com/gallery/y6xPL pr0 ohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Silphatos said: balına koyim, yetenek olmayana allah başka yerden veriyo işte sdf benbde yetenek de yok bal da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 sen allaha dava aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 applev0dka said: sen allaha dava aç gerçi ben hep tek oynuyorum tam nova 2 den 3 olucam, yok 2 bebe gelip birbirini vuruo, yok takımda düşen oluo 3 vs 5 oynuyoruz, yok karşıya premade gelio fln bi türlü yüzüm gülmedi isyanlardayım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 geçen şilpatoş la oyun attık , 2 arap var takımda benim önceden tanıştığım.. bunlar oyun başı zıçıolar bildiğin , şilp te bana kızıyo nerden buldun bunları diye.. sonra adamlar genetik heralde arap atı gibi bi açıldı arkadaş , aldık yürüdük oyunu :P bizim grup oynamıyo artık eskisi gibi ; çift keleş , yıldız seviyesinde oyuncuyum.. beni de çağırın maçlara yer olursa , şilpatoşta ekliyim steamde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ben gold novayım lan bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ben oynarım abi seninle :) bi arkadaş daha var benim o da 4 yıldız filan beraber akarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ben de 4 yildiz beni de alin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 benim smurf diye açtığım account ile 4 yıldız oldum, main tek yıldız kaldı solo girdiğim için hep afsdf. beni de çağırın. holysaft steam id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 hadi lan maç yapak bekliyorum id: dragonfire_seiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar