Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 seri win alamıorum random girince hep. 120 küsur win var nova 1 hala silver ın dibi neyse orada başladıydım fln
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Aiko said: Liebe said: applevodkayı nova 2 lerden aldık çift keleş olacak utanmasa yakında taşına taşına :D dedi çift keleş bot hayır adamın işi zaten benim 70-80 vurduklarımı temizlemek, ben önden dmg vermezsem ölüyor, haaalaa bana sataşıyor ya sdsfs
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Gidince önden frag kalmıyor bunlara ondan gözyaşları
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hepiniz aynı kötülüktesiniz olm niye bu kavga sdf. hadi gelin bi miraj çekelim
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 şimdi şöyle bişey var :D kimi böyle quake havasında frag kovalamayı sever, benim ev arkadaşım falan da öyle oynuyor. adama shift tusu kullandıramıyorsun resmen. kimisi böyle koruması gereken bölgeden ayrılmaz taktiksel oynar, hali ile frag sayısında geride kalır, ama ihtiyaç anında bomb site'ı 3v1 savunup roundu alır :D
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 silp herkes gebersin diye bekler takim arkadasini onden salar hpsi az adamlari toplar sonra gelir burda fragdan bahseder
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 beni de inv edin lan artık, vücudum match atmaya hazır
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 var mı beyler maç yapacak??? suBzer0 ekleyin steam..
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 dworgian. ekleyin de n00b görsün gözler
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 GONDARCENGIZ said: http://www.youtube.com/watch?v=5OU_oS7NNYA ahah araya videoda sıkıştıralım topak şenlensin dfhdfh şu gerçek hatta daha beterleri var. geçenlerde bir kızı taşıyoruz. niye taşıyoruz onu da anlamadım. takımda 2 supreme, 1 kartal 2, 1 kartal 1 de silver 4 olan o kız var. oyunun son roundlarında kızla geçen konuşma şöyle. "press f3 and now press G . yes you are great filan. "
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 biri bombayı bulamayan applevodkanın vidyasını yapsın, ya da haftasonu yaparım ben sdf
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 dotada fail videoları yapan kanallar var yotubeta böyle videolardan oluşan, csde de var mı aynısı yollayak?
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben galiba nova1 leri toplayıp oyun atıcam bundan sonra daha az stresli olur bence :D
µh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 GONDARCENGIZ said: http://www.youtube.com/watch?v=5OU_oS7NNYA ahah araya videoda sıkıştıralım topak şenlensin dfhdfh 2:37'deki ben olabilirim ya
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Liebe said: dotada fail videoları yapan kanallar var yotubeta böyle videolardan oluşan, csde de var mı aynısı yollayak? Silphatos said: biri bombayı bulamayan applevodkanın vidyasını yapsın, ya da haftasonu yaparım ben sdf arkadaş 4 kişi hep bir ağızdan öyle bağırıyorsunuz ki ne bomba sesi duyuluyor ne bişey, biri sol sol solsoslsool digeri sağsağsağsağ öteki arkararka diye bagırıyor. hayır o round 3 kişiyi aldım halk kahramanı şeklinde defuse'a gidiyorm yapamadım ya lan sdsfs
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 applev0dka said: Liebe said: dotada fail videoları yapan kanallar var yotubeta böyle videolardan oluşan, csde de var mı aynısı yollayak? Silphatos said: biri bombayı bulamayan applevodkanın vidyasını yapsın, ya da haftasonu yaparım ben sdf arkadaş 4 kişi hep bir ağızdan öyle bağırıyorsunuz ki ne bomba sesi duyuluyor ne bişey, biri sol sol solsoslsool digeri sağsağsağsağ öteki arkararka diye bagırıyor. hayır o round 3 kişiyi aldım halk kahramanı şeklinde defuse'a gidiyorm yapamadım ya lan sdsfs olm shortta dedim daha adamı vurduğun gibi zaten pitte. pitten dönerken de gözüküyodu ayrıca. o eli kaybettik diye gitti lan oyun resmen :D
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Odeon said: silp herkes gebersin diye bekler takim arkadasini onden salar hpsi az adamlari toplar sonra gelir burda fragdan bahseder lan ayıp benden agresif oynayan yok burada bu oyunu, t'de her yere ilk dalıyorum ne bu yalanlar :(
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 yok daha neler. o elin üstüne 2-3 el daha CT oynadık sonra T geçtik ama çok iyi değilmiydi ya ahahaha
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 1 win gitti işte ne iyisi olm ama 5 dk falan sesli güldüm ya sdfghj
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 apple haksızsın ve sana laflar hazırladım. infernoda son adamı c4 ü kurduktan 5 sn sonra öldürdü ve 39 saniye c4 ü aradı. son 1 saniye kala buldu. utanmadan bide defuse etmeye çalışıyo. resmen orda maçı verdik. zaten son 6 maçın 5inde saçma sapan yenilmişken baya kendimi kaybettim oyunu bıraktım. uzun süredir denolarla oynamayınca bünye kaldıramaz olmuş böyle hareketleri :D
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ulan hayatımda 1 kere konsantrasyon kaybına uğrayıp söyle bir mallık yaptık 40 yıl anlatırsınız :( hayır millet 1 karışlık demiri nişan alıp greanade'i geri sektiriyor team kill çakıyor, oyunu kaybediyoruz. apple yapınca ooooouuuuvvvvvvvvvvvvvvvv
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 çok güzel ya ana avrat söven adamı vurdum diye 7 gün ban gelmesi, takım birinsiyken, bir oyun önce 1 division üstte kaç adamı yendik vs çok güzel yemin ederim. şerefsizler resetlemiyorda bu cdları. inşallah yanarak can verir şu cd sistemini yapan.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 katlanarak gitmesi hiç adil değil ya 30 dk 1 saat 2 saat 24 saat 48 saat ve 7 gün nalet gelsin böyle sisteme
Öne çıkan mesajlar