Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Merhaba, Is dolayisiyla ortalama her ay Los Angeles, her hafta da Paris'e gidip gelen bir arkadas grubuna sahibim. Bu durum 1-2 seferlik degil uzun sure boyle devam edecek. Sirketin bu iki sehirde ofisi var dolayisiyla sabit adres sikintimiz da yok. Urunu istediginiz yerde alip bizim adimiza bu adrese yolluyorsunuz biz de getirince elden yada kargoyla teslim ediyoruz, sistem basit. Bir seyler getirtmek isteyen arkadaslar benimle ozel mesaj ile iletisime gecebilir. Burdan zaten daha onceden ozel mesaj yoluyla alisveris yaptigim bir kesim var, artik direk konu acayim istedim. Bilginize, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 neler getirilebiliniyor peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 1-2 Bavulla gidip geliniyor genelde dev bir sey olmadikca bir cok seyi getirebilecegimizi saniyorum. Spesifik bir sey varsa sorun cevaplayayim. Mesela daha once Wii U, PS 4 falan getirdik bazi arkadaslara kutusuyla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 komisyon oranı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Selam, Aynen, komisyon oranımız nedir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Komisyon orani sabit degil pek. Tasiyan arkadaslarin bavulunda kaplayacagi yer, tasirken cekecegi aciya gore iki tarafin da icine sinecegi bir seyler ayarlamaya calisiyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 dizüstü getirtsek ne kadar oluyor yani komisyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Darqainu said: Komisyon orani sabit degil pek. Tasiyan arkadaslarin bavulunda kaplayacagi yer, tasirken cekecegi aciya gore iki tarafin da icine sinecegi bir seyler ayarlamaya calisiyoruz genelde. abi ben deliricem valla bak. 2 yıldır şundan istiyorum (smart mass - thinking putty) http://www.thinkgeek.com/product/5ac8/ ama kargosu üründen pahalı gelio tr a. yer de kaplamaz hem. getirtirsiniz mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 eldar said: dizüstü getirtsek ne kadar oluyor yani komisyon? %8 olabilir, madem illa sayi istendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Koskoca laptop %8'se kol saati kutusu kadar bir şeyi %5'e bağlarız bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Ikilemde kalmistim o konuda, fail olmusum. Tesekkurler Red. Veya diyip geceydim iyiymis. @Baggio ac birakmayin insanlari iste insafsizlik edip :) Rakam vererek galiba oltaya geldim, korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 %8 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Dworgian said: Darqainu said: Komisyon orani sabit degil pek. Tasiyan arkadaslarin bavulunda kaplayacagi yer, tasirken cekecegi aciya gore iki tarafin da icine sinecegi bir seyler ayarlamaya calisiyoruz genelde. abi ben deliricem valla bak. 2 yıldır şundan istiyorum (smart mass - thinking putty) http://www.thinkgeek.com/product/5ac8/ ama kargosu üründen pahalı gelio tr a. yer de kaplamaz hem. getirtirsiniz mi? :D şundan bende istiyorum ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Aha %8'se benim 15 dolar tutuyor :P Abi ne zaman gelecek ilk dönen? Ona göre sipariş verip veremeyeceğimi hesaplıyım ben de. Alıcıyık alıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 waxa benzeyen şey ne işe yarıyor hacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ben bir ara macbook pro kesin alıcam ya sdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 deadwoll said: Aha %8'se benim 15 dolar tutuyor :P Abi ne zaman gelecek ilk dönen? Ona göre sipariş verip veremeyeceğimi hesaplıyım ben de. Alıcıyık alıcı. Bayram civari git gel olacak Los Angeles'a. @reampage Ben de halleniyorum ama zamaninda caldirdigim icin pro'yla kotu anilarim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 fransadan vic alouqua'yı istiyorum mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Şu ürün; http://www.thinkgeek.com/product/5ac8/ İsteyen 3 kişi olduk Dworgian (magnetic black hole versiyonu benim istediğim) Lectre Frostbite :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ebayde var bundan trye de gönderiyor niye adamdan istiyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yok ebay de bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 canımız öyle istiyordur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 thinking putty yaz ara zilyon tane cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 3 kisi tek karttan falan alin bari ayri ayri kargo odemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar